Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

K2

K2

A K2 amerikai márka eredete 1962-re nyúlik vissza, amikor Billy Kirschner elkezdte az innovatív üvegszálas sílécek gyártását. A találmány híressé tette a márkát, hiszen nem sokkal később a K2-t a téli sporteszközök gyártásának egyik világelsőjeként ismerték el. 1988-ban a cég kiadta a kultikus "Gyrator" snowboard prototípusait, amelyeket rendkívüli tartósság és egyedi neon dizájn jellemez.  

A K2 márka három fő pillérre oszlik: K2 sílécek, K2 snowboard és K2 gördeszka. Jelenleg a vállalat snowboardok, sílécek, de egyéb kiegészítők, például szemüvegek, sisakok és protektorok gyártásával is foglalkozik. A márka professzionális termékek széles választékával rendelkezik a különböző lovaglási stílusokhoz, amelyek mind a felnőttek, mind a legfiatalabb felhasználók számára készültek.  

1994-ben a K2 kibővítette kínálatát a K2 Skates sorozat bevezetésével, amely a professzionális és szabadidős korcsolyázáshoz szükséges speciális korcsolyákért és görkorcsolyákért felelős

A K2 márka minden termékét innovatív technológiák felhasználásával fejleszti, mint például az All-Terain Rocker, Catch Free Rocker, Bioflex Konic Technology, Carbon Web és sok más rendszer, amelyek minden felhasználó biztonságát és kényelmét szolgálják. A K2 emellett olyan profi sportolókkal is együttműködik, mint például Danny Larsen, akivel a márka egyedi tervezésű, modern snowboardokat fejlesztett ki.  

Leírás kibontása Leírás összecsukása