Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

Kerékpáros pulóverek

Kerékpáros melegítőfelső - válassza ki a legkényelmesebb modelleket a Sportano sportboltban 

A kerékpáros pulóver remek kiegészítője a kerékpáros ruházatnak, és kedvezőtlen időjárási körülmények között a kabátok alternatívája. Hatékonyan véd a széllökések, a hideg ellen, ugyanakkor biztosítja a megfelelő légáramlást. Hőkomfortot és maximális komfortot garantál, bármilyen időjárás esetén. Ha kipróbált melegítőt keres a kerékpárjához, nézze meg a Sportano sportbolt kínálatát. Nálunk olyan bevált márkák kiváló minőségű modelljeit találja, mint a Santini, a Dainese, az Alé vagy az ASSOS.  

Országúti, téli, kapucnis vagy fényvisszaverő - a kerékpáros melegítők típusai 

A kerékpáros pulóvert a kerékpározás stílusához kell igazítani, mivel az extra könyökvédelemmel vagy meghosszabbított háttal rendelkező modellek jól működnek MTB-zéshez. Másrészt az országúti kerékpáros melegítőfelsőnek az országúti kerékpározáshoz a lehető legvékonyabbnak és legkönnyebbnek kell lennie, mivel a felszerelés súlya befolyásolja a teljesítményt. A hidegebb évszakokban egy téli kerékpáros melegítőfelső vagy egy termikus kerékpáros melegítőfelső alkalmas lesz a tevékenység közbeni hőkomfort biztosítására. Az átmeneti évszakokra és nyári napokra tervezett modelleknek sokkal vékonyabbnak kell lenniük, és a szélvédelemre kell törekedniük.  

Másrészt egy kapucnis kerékpáros melegítőfelső az esős és szeles napokra ajánlott, míg a vékonyabb modellek jól működnek a magasabb hőmérsékleten. A legjobb, ha a pulóvert a testméreteknek megfelelően választja ki, hogy jól illeszkedjen, és teljesítse hő- és szélálló tulajdonságait. A női kerékpáros melegítőfelsőnek illeszkednie kell a női alakhoz, különösen a derék és a vállak vonalában. A férfi kerékpáros melegítőfelső egy kissé terjedelmesebb szabású (szélesebb vállakkal vagy derékkal) modell. A kerékpáros melegítők legnagyobb előnye azonban a sokoldalúságuk.  

Szintén népszerű a kerékpáros fényvisszaverő pulóver, amely fényvisszaverő panelekkel van ellátva. Ez biztosítja, hogy a kerékpáros megfelelően látható legyen az úton, ami sötétedés után rendkívül fontos.  

A kerékpáros melegítőfelső csak kerékpározás esetén jelent megoldást? 

A kerékpáros pulóver olyan sportruházat, amely a felhasznált anyagok és szabás miatt más sportágakhoz is használható. A szélálló és légáteresztő anyagok jól működnek futáshoz vagy túrázáshoz. Ha kerékpáros melegítőfelsőt vásárol, egy sokoldalú és ugyanakkor funkcionális ruhadarabot kap, amely számos tevékenység során bizonyítja magát. A megfelelően kiválasztott kerékpáros melegítőfelső nemcsak a hőérzetet, hanem a kényelmet is biztosítja, ami a kerékpározás vagy más gyakorlatok esetében rendkívül fontos. A test tevékenység közben sokat izzad, és a test felmelegszik, ezért a melegítőfelső hatékony nedvszívó és hőszabályozó tulajdonságokkal rendelkezik.  

Kerékpáros melegítőfelső - a megfelelő modell kiválasztása könnyebb, mint gondolná 

A kerékpározáshoz megfelelő pulóver kiválasztásakor érdemes a szintetikus anyagokból készült, kiváló minőségű modellekre fogadni. A légáteresztő anyagok biztosítják a megfelelő légáramlást az utazás során, és a tested nem fog túlmelegedni. Ez akkor fontos, ha ujjatlan felsőt vagy más kerékpáros ruhadarabot szeretne viselni a pulóver fölött. A szintetikus anyagokból készült kerékpáros mezek sokkal gyorsabban száradnak és rugalmasak, így könnyen testhez illeszkednek. Van a piacon szigetelt kerékpáros melegítőfelső, amely nagyszerű a hidegebb évszakokban. Az átmeneti időszakokra válasszon vékonyabb anyagból készült ruhadarabokat.  

A kerékpáros mezek hátulja megnyúlt a hideg elleni védelem érdekében, és az alján vagy az ujjaknál lévő varratok lehetővé teszik a megfelelő illeszkedést. Ha hosszabb útra készül, válasszon olyan modellt, amelynek cipzáras zsebeiben elférnek a legszükségesebb dolgai. A pulóver fényvisszaverő elemei további bónuszt jelentenek, hogy jobban látható legyen az úton.  

Kiváló minőségű kerékpáros pulóvereket kínáló márkák 

A Sportano.hu sportboltban kiváló minőségű kerékpáros melegítőket találsz olyan kipróbált és bevált márkáktól, mint a Santini, a Dainese, az Alé vagy az ASSOS, amelyeket országúti, kavicsos, városi vagy MTB kerékpározáshoz terveztek. Ha gyorsan száradó és rugalmas anyagból készült modellt keres, válasszon egy Santini márkájú pulóvert. UPF 50+ szűrővel ellátott anyagból készült, amely véd a nap káros sugarai ellen. Másrészt a Dainese márka ruhadarabja hatékonyan lehetővé teszi a nedvesség elvezetését, és a Sensitive® szövetszerkezetnek köszönhetően ellenáll a kopásnak és a foszlásnak. 

Professzionális kerékpáros ruházatot adunk, hogy minden körülmények között meleg és kényelmes legyen. Vegye igénybe ügyfélszolgálatunkat, amely segít kiválasztani a megfelelő modellt, és ha az nem felel meg az elvárásainak - akár 30 napon belül visszaküldheti. 

Leírás kibontása Leírás összecsukása