Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

Snowboard bakancsok

Snowboard bakancsok a Sportano.hu üzletben

A Sportano.hu snowboard bakancsok széles választékát kínálja a neves márkák termékeiből, amelyek vezető szerepet töltenek be a professzionális snowboard felszerelések gyártásában. Akár haladó snowboardos vagy, akár csak most kezded a téli sportokkal való kalandozást, a kínálatunkban található bakancsok garantálják a kényelmet és a biztonságot. Freeride, snowcross, freestyle vagy esetleg alpesi stílusban? A Sportano specializált snowboard bakancsai innovatív formatervezést, a legújabb technológiákat, megfelelő párnázottságot és széles választékot kínálnak a lejtőn. Válasszon snowboard bakancsot a Sportano kínálatából, és élvezze a dinamikus utazást. 

Milyen snowboard bakancsot válasszunk? Tanácsok a vásárlóknak

A megfelelő snowboardbakancsok szabad mozgást jelentenek és minimalizálják a sérülésveszélyt, ezért olyan fontos, hogy a snowboardbakancsokat a motorozás szintjéhez, stílusához és egyéni preferenciáihoz igazítsa. 

Keménység (hajlítás)

A snowboard bakancsok egyik legfontosabb paramétere a flex, vagyis a keménységi szint. A kezdőknek puha bakancsot kell választaniuk, amely csökkenti a hiba esetén bekövetkező esés lehetőségét (1-5 keménységi szint). A közepes flexszel rendelkező bakancsok, amelyek biztosítják a deszka manőverezésének szabadságát a forgások és trükkök során, szintén ajánlottak a jibbinghez. 

A haladó snowboardosok, akik nagy sebességet érnek el a lejtőkön, a keményebb, nagy reakcióképességű (6-10-es keménységi szint) bakancsokat részesíthetik előnyben. A magas hajlítás freeride-hoz is alkalmas, ahol a kontroll és a stabilitás elengedhetetlen, valamint hegymászáshoz, ahol a rugózás fontos. 

Fűzőrendszer

A snowboard bakancsok fűzésének egyik módja a hagyományos fűző használata. A Sportano kínálatában Boa gyors kötésrendszerrel ellátott snowboard bakancsokat is talál, amelyek maximális stabilitást és illeszkedést biztosítanak a lábfejhez. A hagyományos fűző helyett ez a rendszer kábeleket használ, amelyeket egy gomb segítségével nyomnak a csizmába. Ez a fűzési folyamat rendkívül gyors és könnyed. Egyes modellek Boa rendszerrel rendelkeznek, több tárcsával a cipő különböző területein a tömörítés beállításához. 

Belső csomagtartó (bélés)

Ha azon gondolkodik, hogy melyik snowboard bakancsot válassza, figyeljen a talpbetétre. A belső bakancsnak ergonomikus formájúnak kell lennie, amely az egész lábfej számára stabilitást biztosít. Az üzletünkben kapható modellek hőre formálható talpbetéttel vannak ellátva, amelyek a meleg hatására alkalmazkodnak a láb formájához, még nagyobb stabilitást biztosítanak, és csökkentik a nyomás és a kidörzsölődés kockázatát. Légáteresztő anyagok, párnázó habok és gyorsan száradó szövetek - ez csak néhány az innovatív jellemzők közül, amelyek segítenek a kényelmes motorozásban. 

Hogyan válasszuk ki a megfelelő méretű snowboard bakancsot? Tippek

A snowboardbakancsok megfelelő mérete döntő fontosságú a kényelem és a biztonság szempontjából, ezért nagyon fontos, hogy helyesen illeszkedjenek. A snowboard bakancsok mérete megfelel a szabványos cipőméreteknek, azonban az egyes márkák modelljei a talpbetét hosszában némileg eltérhetnek. A megfelelően illeszkedő csizma elülső falának a lábujjak mellett kell lennie, miközben lehetővé kell tennie, hogy azok kiegyenesedjenek és szabadon mozoghassanak. Fontos, hogy a boka és a sarok mozdulatlan maradjon a cipőben, amit a testsúly lábujjakra való áthelyezésével ellenőrizhet (a saroknak a cipő talpán kell nyugodniuk). 

A legjobb snowboard bakancsok a jól ismert sportmárkáktól

A Sportano szakosodott márkák széles választékából származó professzionális felszerelések garantálják a biztonságot a lovaglás minden típusának szerelmesei számára. Boa kötésrendszer, ergonomikus talpbetétek és innovatív szellőzőrendszerek - ez csak néhány előnye az olyan márkák snowboard bakancsainak, mint a Head, DC, Deeluxe, Ride, K2 vagy ThirtyTwo

Leírás kibontása Leírás összecsukása