Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

Sisakok in-line korcsolyához

Korcsolyasisakok - tartós és biztonságos modellek a Sportano üzletben találhatók. 

Az inline görkorcsolya, gördeszka vagy roller használata nemcsak a szórakozásról szól, hanem mindenekelőtt a biztonságról. Bármilyen fejlett is vagy, baleset bármikor történhet, ezért érdemes megfelelő korcsolyasisakkal felszerelkezned. Hatékonyan védi a fejét a sérüléstől egy ellenőrizetlen esés során. Sportano üzletünkben kiváló minőségű sisakokat talál görkorcsolyához, gördeszkához vagy rollerhez olyan professzionális és bevált márkáktól, mint a FILA, Giro, K2, Roces, Powerslide, Micro, Tempish és Rollerblade

Korcsolyasisak - kötelező, ha aggódsz a biztonságod miatt 

A görkorcsolya vagy a roller használata során nem lehet teljes biztonságot garantálni. Még a tapasztalt emberek is, akiknek megvan a képessége, hogy a kiválasztott felszerelésen mozogjanak, ki vannak téve mindenféle sérülés veszélyének. Ellenőrizetlen balesetek és helyzetek bárkivel előfordulhatnak. Ezért jó ötlet, ha a görkorcsolyához, rollerhez vagy gördeszkához megfelelő sisakot választunk, ha aktívan közlekedünk. Megvédi a fejet a lehetséges sérülésektől, ahol a fejsérülések a legsúlyosabbak közé tartoznak. Ezenkívül tompítja az ütést, mivel védi a fejbőrt a vágásoktól.  

A gördeszkás vagy görkorcsolyás sisak tartós anyagokból, például EPS-habból vagy polisztirolból és rendkívül tartós külső héjból készül. Az EPS hab tompítja az ütközést, ahol az ütközés során speciális párnák gyűrődnek össze, elosztva az erőt és kiváló csillapítást biztosítva. Jellemzően puha betétekkel tervezték belülről a maximális kényelem érdekében viselés közben. A stabilizáló pántok és rögzítések viszont a fej körméretéhez való megfelelő illeszkedésre irányulnak. Egyes modellek a nyakszirten egy speciális tárcsával is rendelkeznek a kerület további beállításához.  

Mikor kell megvenni a megfelelő sisakot a korcsolyázáshoz? 

A görkorcsolyázó sisakot mindenkinek viselnie kell, aki görkorcsolyázik, görkorcsolyázik, rollerezik vagy gördeszkázik. Ezt általában a kezdők használják, de a tapasztaltaknak is jó ötlet, ha van náluk sisak. Természetesen viselhetsz egyet, ha egyenetlen terepen vagy gördeszkaparkban szándékozol lovagolni, ahol gyakran vannak különböző akadályok. Nem könnyű elesni, különösen, ha gyorsan haladsz, vagy nem igazítod a sebességedet a körülményekhez. Még nyugodt vezetés esetén is előfordulhat, hogy egy ellenőrizetlen manőver következtében elesünk, ezért mindenkinek sisakot kell viselnie. Gyermekét mindenképpen fel kell szerelnie, ha görkorcsolyázni vagy rollerezni megy.  

Görkorcsolya, roller, görkorcsolya vagy gördeszka - válassza ki a megfelelő sisakot, mielőtt elindul. 

Egy olyan tevékenység során, mint az inline gördeszkázás, gördeszkázás, görkorcsolyázás vagy robogózás, különböző balesetek történhetnek, mindez a hely miatt, ahol mozog - gyakran egyenetlen betonon vagy aszfalton. Ráadásul e tevékenységek során nagy sebesség alakul ki, ahol az ellenőrizetlen fékezés vagy a túl hirtelen mozdulatok gyakran eséshez vezethetnek. Kétféle korcsolyasisak létezik: mogyorósisak és kerékpársisak. A mogyorósisak a legnépszerűbb választás, amelyet a bmx vagy a skatepark szerelmesei is használnak. Megkülönböztetjük őket tartós kialakításukkal, és a fej nagyobb területét védik, megelőzve a sérüléseket. Nemcsak a tapasztaltak, hanem a kezdők számára is jól működnek. A klasszikus kerékpáros sisakok ezzel szemben a szabadidős kerékpározáshoz kínálnak lehetőséget, ahol a görkorcsolyázás vagy görkorcsolyázás nyugodt és szédítő sebességek nélküli. 

Hogyan válasszuk ki a megfelelő sisakot korcsolyázáshoz? 

Képességtől függetlenül a felnőtteknek és a gyermekeknek egyaránt korcsolyasisakot kell viselniük. A megfelelő modell kiválasztásakor figyeljen a termék súlyára. A sisak nem lehet túl könnyű vagy túl nehéz. A megfelelő szellőzés szintén fontos, különösen, ha meleg időben lovagol. A mogyoró típusú sisakok, annak ellenére, hogy sok beépített felülettel rendelkeznek, olyan nyílásokkal rendelkeznek, amelyek a levegő áramlásáért felelősek. Ezen kívül illeszkedjen a sisak méretéhez, ahol a méret a fej kerületéhez kapcsolódik. Mérje meg a fej pontos kerületét a legszélesebb ponton, általában a szemöldök felett, és hasonlítsa össze az eredményt a kiválasztott gyártók termékeinek megadott méreteivel. Vannak olyan sisakok, amelyek beállítási rendszerrel rendelkeznek, ahol a választott modellt a fejére illesztve a pántok vagy egy tárcsa segítségével állíthatja be a megfelelő értéket. A túl nagy sisak eltakarja a szemét, és így korlátozza a látási viszonyokat, míg a túl kicsi sisak kényelmetlenséget okoz vezetés közben.  

A Sportanónál találsz robogósisakot gyermeknek, sisakot elektromos robogóhoz, sisakot görkorcsolyához vagy görkorcsolyasisakot lánynak vagy fiúnak. Felnőttek számára is széles modellválasztékkal rendelkezünk. Velünk minden kilométert teljes biztonságban és kényelemben tehet meg. 

Leírás kibontása Leírás összecsukása