Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

Kerékpáros táskák és csomagtartók

Kerékpártáskák - tartós és megbízható modellek a Sportano sportboltban 

Egy többnapos kirándulás vagy egy városon kívüli utazás esetén a szükséges felszerelést, élelmiszert vagy ruházatot magával kell vinni. Az ilyen utak során nagyszerű megoldás a kerékpártáska, amelyben elfér az utazáshoz szükséges összes felszerelés és tartozék. Sportano üzletünkben olyan jól ismert márkák kerékpártartó táskáit, váz-, kormány- és nyeregtáskáit találja, mint a Thule, Topeak, Blackburn, EVOC, Lezyne, Meteor, Deuter, Basil, Wheel Up, Zefal és FIDLOCK

Fogasra, kormányra, vázra vagy csomagtartóra - kerékpártáskák típusai 

Ha a megfelelő kerékpártáskát keresi, találhat kerékpártáskát az állványra, a kormányra, a vázra és a nyereg alá. A telefonos kerékpártáska is népszerű, amely lehetővé teszi, hogy biztonságosan tárolja készülékét menet közben. A kerékpártartó táska egy klasszikus megoldás, ahol egy csomagtartót helyezel el az egykerekű hátulján. A kormánykerék kerékpártáska lehetővé teszi, hogy a tárgyakat közel tartsa magához, így mindig kéznél lesz minden aprósága. Ezenkívül nem akadályoz lovaglás közben, masszív és kényelmes, de korlátozott a kapacitása. Egy másik népszerű megoldás a vázra szerelhető kerékpártáska, amely rendkívül praktikus és strapabíró, a stabil kapocs pedig tartja a csomagtartót. A vázas kerékpártáskák azonban kisebb modellek - nem tűnnek ki nagy kapacitásukkal. A nyereg alatt egy kerékpártáska is található, amelyet a nyeregcsőre vagy maga a nyereg alá szerelnek. 

Az országúti kerékpártáska azok számára készült, akiknek a népszerű "országúti" kerékpárjuk van, és szükségük van egy olyan termékre, amelyben elfér a felszerelésük. Ez egy olyan modell, amelyet általában az állványra szerelnek, és a csomagtartó mindkét oldalról lóg, így rengeteg tárolóhelyet biztosít. 

Hogyan válasszon táskát a kerékpárjához? 

A kerékpártáska kiválasztásakor figyeljünk a konstrukció anyagára, mivel a táskának ellenállónak kell lennie a vízzel és a szennyeződéssel szemben, és szivárgásmentesnek kell lennie. Kemény aljjal ellátott, amely biztosítja, hogy a termék alsó része ne legyen túlterhelve. Minél nagyobb a modell, annál jobban elfér benne a szükséges felszerelés. Ideális esetben a táskának elegendő számú zsebbel vagy rekesszel kell rendelkeznie, ahol az egyes csomagtárgyak elhelyezhetők. Ezenkívül a tartósság és az utazás biztonsága érdekében elengedhetetlen a stabil rögzítés. Egyes modellek speciális fogakkal vagy kampókkal rendelkeznek. Bármilyen rögzítést is használunk, minden hevedert vagy rögzítőelemet erősen meg kell húzni, hogy semmi se sérüljön meg az utazás során.  

Attól függően, hogy mennyi felszerelést kell magával vinnie, válassza ki a megfelelő típusú kerékpártáskát. Ha nagyobb modellre van szüksége, válasszon kerékpártartó táskákat vagy kerékpár kormánytáskákat. A kisebb termékeket szerelje a vázra vagy a nyereg alá, míg a kerékpárhoz való telefontáskát a váz tetejére, közvetlenül a kormány mellé helyezze.  

A kerékpáros táskák anyaga 

A kerékpártáskának mindenekelőtt tartós, strapabíró és kopásálló anyagból kell készülnie, hogy a legkülönbözőbb motorozási körülmények között is jól teljesítsen. Ezen kívül víz- és légzárónak kell lennie, amit ragasztott vagy hegesztett varratok alkalmazása biztosít. Egy ilyen megoldás hatékonyan védi a kerékpártáskát a víztől vagy a szennyeződésektől. Leggyakrabban poliészter anyagokat használnak kerékpártáska készítéséhez a csomagtartóhoz, a kormányhoz vagy a vázhoz. Néha bevonva és megerősítve további PVC vagy cordura rétegekkel.  

Kerékpártáskákat kínáló márkák, amelyekre érdemes fogadni 

A típusok között találunk kerékpáros telefontáskát, kerékpártartó táskát, kerékpár kormánytáskát, kerékpár váz táskát vagy kerékpár nyeregtáskát. A Sportanónál tekintse meg a különböző modelleket olyan neves márkáktól, mint a Thule, Topeak, Blackburn, EVOC, Basil, Wheel Up vagy Zefal. Választáskor figyeljen a konstrukció anyagára és a rögzítés módjára, hogy az Ön igényeinek megfelelő modellt találja meg.  

Leírás kibontása Leírás összecsukása