Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

Babolat

A francia Babolat márka története 1875-ig nyúlik vissza, amikor az alapító Pierre Babolat kifejlesztette az első teniszütőkhöz használt természetes bélhúrokat. Ez akkoriban jelentős felfedezés volt, amely a Babolatot vezető teniszfelszerelés-gyártóvá tette. A vállalat azonban nem állt meg itt, folyamatosan fejlődött és innovatív megoldásokat fejlesztett. 1925-ben a márka újabb áttörést ért el, és kifejlesztette a forradalmi Babolat VS húrját, amelyet a mai napig használnak. 

Az 1950-es években a márka nemzetközileg is elismertté válik, és termékei eljutnak a legjelentősebb teniszezőkhöz. Ekkor fejlesztette ki a vállalat az első Elascord nejlont, és kezdett terjeszkedni a külföldi piacokon, többek között Olaszországban, Argentínában, az Egyesült Államokban, Skandináviában és Ausztráliában. Egy évtizeddel később a márka kész teniszkészleteket dob piacra. Az évek során a Babolat számos sportolóval dolgozott együtt. Ezek közé tartozott Björn Borg, aki 11 Grand Slam-tornát nyert, Yannick Noah, az 1983-as francia nyílt bajnokság győztese, valamint Rafael Nadal, Fernando Gonzalez és Kim Clisters. 

A Babolat fennállásának kezdete óta új trendeket teremt a teniszfelszerelések gyártásában, és olyan modern technológiai megoldásokat fejlesztett ki, amelyek nemcsak a teniszütőkben, hanem a paddle, a tollaslabda és a squash játékra szánt ütőkben is alkalmazásra kerülnek. A vállalat speciális labdákat, valamint professzionális ruházatot és lábbeliket is kínál. A Babolat jelenleg az egyik legnagyobb gyártója az ütősportok kiegészítőinek és felszereléseinek, amelyek hagyományai a tenisz iránti érdeklődés kezdetéig nyúlnak vissza a világon.  

Leírás kibontása Leírás összecsukása