Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

Gyeptenisz

Tenisz - válassza ki a felszerelését a Sportano üzletével együtt 

A Sportano.hu tenisz kategóriája egy olyan hely, ahol a legmagasabb minőségű professzionális teniszfelszereléseket gyűjtöttük össze. Itt mindent megtalálsz, amire a pályán szükséged van: ütőket, labdákat, húrokat és tekercseket. Szakembereink gondoskodtak a termékek gondos kiválasztásáról, tapasztalt gyártók berendezéseit választva. Ha fejleszteni akarod képességeidet és megnyerni a későbbi mérkőzéseket, érdemes modern, kiváló minőségű felszerelést vásárolni. Ez vár rád a Sportanóban! 

Labdák, húrok, teniszütők - felszerelések és kiegészítők, amelyek minden teniszező számára elengedhetetlenek. 

Az amatőrök és a profik egyaránt megtalálják a teniszezéshez szükséges felszerelést. Az egyes modellek a hatékony játékot támogató technológiákkal vannak felszerelve. A Yonex ütők például többek között az Aero Trench-et használják, amely egy olyan rendszer, amely csökkenti a légellenállást, megkönnyítve ezzel az ütő kezelését. A teniszütők speciálisan kialakított formái pontos irányítást garantálnak. 
 
A Sportano üzletben nemcsak ütőket, hanem húrokat és labdákat is talál. Ez utóbbiak nyomás alatti, alacsony nyomású és nem nyomás alatti golyókra oszthatók. A nyomás alatt lévő teniszlabdákat elsősorban a profiknak szánják. Az alacsony nyomású labdák gyermekmodellek, három színben: zöld, narancssárga és piros. A nem nyomás alatti labdák viszont alkalmi edzésre alkalmasak. Ezek keményebbek és nehezebbek, mint a nyomógolyók, mivel gumit tartalmaznak. Kiváló minőségű filccel körülvéve jól teljesítenek a különböző pályafelületeken. A burkolatok javítják a tapadást, minimalizálják az ujjlenyomatok kockázatát és elnyelik a nedvességet. 

A megfelelő teniszfelszerelés és kiegészítők kiválasztása - mit keressünk egy teniszboltban? 

A teniszkészlet kiválasztásakor érdemes figyelembe venni a játékos fejlettségi szintjét és az edzés gyakoriságát. Aki rendszeresen gyakorol, annak ajánlatos vásárolnia egy készlet nyomógolyót, amely jobb irányítást és könnyebb pattogást tesz lehetővé; ezeket időről időre ki kell cserélni. A Babolar, HEAD, Dunlop, Wilson, Tecnifibre és YONEX márkájú ütők kínálatában egyaránt találhatók kezdőknek és profiknak szánt modellek. Gyermekeknek is kínálunk teniszütőket - könnyebbeket és kisebbeket. Lehetővé teszik a legfiatalabb felhasználók számára, hogy fejlesszék sportolási képességeiket és megtanulják a tenisz szabályait.  
 
Az ütők kiválasztásakor érdemes odafigyelni a fej formájára, a súlyra és a felhasznált anyagokra. A kezdőknek érdemes könnyebb, kompozitból vagy alumíniumból készült ütőket választaniuk. Haladó felhasználóknak ajánlatos grafitból készült ütőket választani: ez egy nagyobb súlyú anyag, amely erősebb lepattanásokat tesz lehetővé. Minél nagyobb a fej, annál könnyebb eltalálni a labdát, de a kisebb fejek nagyobb pontosságot tesznek lehetővé, és a profik gyakrabban használják őket
 
Nem tudja, melyik ütő a megfelelő az Ön számára? Csapatunk tagjai szívesen segítenek Önnek a választásban. Szerezd meg a teniszfelszerelésedet a Sportanóval! 

Leírás kibontása Leírás összecsukása