Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

Kerékpáros rövidnadrág

Kerékpáros rövidnadrág profi és szabadidős kerékpárosok számára

A kényelem és a komfort elengedhetetlen a kerékpározás során. Akár speciális anyagokból készült termékre van szüksége a nehezebb útvonalakhoz, akár kényelmes rövidnadrágra a szabadidős túrákhoz, a Sportano.hu oldalon a legjobb gyártók kerékpáros rövidnadrágjait találja. 

Milyen rövidnadrágot válasszunk kerékpározáshoz? Tippek

A kerékpáros rövidnadrág kiválasztásakor a legfontosabb tényező az anyag. Termoaktívnak kell lennie, és lehetővé kell tennie a nedvesség gyors távozását a külső térbe. Ezt a kényelmet a szintetikus anyagokból, például poliamidból vagy elasztánból készült rövidnadrágok biztosítják, amelyek strapabíróak és felkészültek a kemény körülményekre. Az igényektől függően az anyag lehet szél- vagy vízálló. 

A jól illeszkedő kerékpáros rövidnadrágok olyanok, amelyek rugalmasak és testhez simulnak, de éppen eléggé ahhoz, hogy a test könnyen lélegezzen. Fontos, hogy a kerékpáros rövidnadrágok úgynevezett lapos varrással készüljenek. Rövidnadrágban való használatuk kiküszöböli a menet közbeni kidörzsölődés lehetőségét. Ez különösen fontos, ha a rövidnadrágot meztelenül kell viselni. Az MTB kerékpáros rövidnadrág egy példa erre a termékre. 

Egy másik szempont a talpbetét. Ennek köszönhetően a testre gyakorolt nyomást a felhasználó nem érzi fájdalmasan. A piacon sokféle talpbetét létezik, szövet és gél. Nemcsak anyagukban, hanem felépítésükben is különböznek, ami a felhasználótól függ. A női kerékpáros rövidnadrágok szélesebbek és nagyobbak a női testalkat miatt. A férfi kerékpáros rövidnadrágok ezzel szemben hosszabbak. A szövethab betétek jó szellőzést biztosítanak, míg a gélbetétek remekül illeszkednek. 

A legjobb rövidnadrágok profi márkáktól a Sportano.hu oldalon

Legyen szó akár a kerékpározás szerelmeséről, akár olyan profiról, aki évek óta hosszú távokat és igényes útvonalakat hódít meg, a kényelmes kerékpározás egyik alapja a megfelelő ruházat. A sisak vagy a kesztyű éppúgy szükséges, mint a testre szabott kerékpáros rövidnadrág. A sportano.hu kínálatában egyaránt talál profi kerékpáros rövidnadrágokat és szabadidős kerékpáros nadrágokat. 

A POC víz- és szélálló kerékpáros rövidnadrágja ideális a profik hosszú távú kerékpáros túráihoz. Magas szintű hőkomfortjuknak köszönhetően még hideg időben is megfelelnek a tesztnek. A továbbfejlesztett VPDS Multi D szilikonhab technológiával ellátott bélés megfelelő kényelmet biztosít menet közben. 

A Santini kerékpáros rövidnadrág kiemelkedő elemei az illesztett nadrágtartók és a lábak. A sima termoaktív anyagnak és a kúpos lábaknak köszönhetően tökéletesen alkalmazkodik a testhez. 

A rövidnadrágok között, amelyek nem csak kényelmet és illeszkedést biztosítanak az alaknak, a sportano.hu oldalon megtalálja a Northwave márka termékeit. A gyártó kerékpáros rövidnadrágjaiban fényvisszaverő elemek használata biztosítja a megfelelő láthatóságot az éjszakai lovaglás során. 

Leírás kibontása Leírás összecsukása