Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

Csomag nyomon követése 

Szeretné tudni, hogy mikor kerül kézbesítésre a csomag? A megrendelés kiszállításával kapcsolatos információk után nyomon követheti csomagja útvonalát. A nyomkövető linket itt találja meg: 

A felhasználó fiókjában    

Jelentkezzen be fiókjába a Fiókom gombra kattintva. A felhasználói panelben lépjen a Megrendelések, majd a Szállítmányok részre. Ha a megrendelés elhagyta raktárunkat és csomagját a futár átvette, akkor itt jelenik meg a küldemény nyomon követésére szolgáló link. 

A szállítást visszaigazoló e-mailben    

A megrendelés kiszállításával kapcsolatos információkat a regisztrációja során megadott e-mail-fiókjában találja meg. Az üzenetben a küldemény visszaigazolása mellett egy linket is küldünk, mely a csomag nyomon követésére szolgál. 

A DPD futárszolgálat honlapján 

Szállítmánya útvonaláról a DPD honlapján is tájékozódhat. Megrendelése nyomon követéséhez szüksége lesz a nyomkövető kódra – ezt a megrendelést visszaigazoló e-mailben és felhasználói fiókjában találja meg.