Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

Erősítő felszerelés

Erőedzés felszerelések a Sportano.hu-nál 

A Sportano.hu oldalon található erőnléti felszerelések a világ vezető gyártóinak kiváló minőségű termékeinek gyűjteménye. A felszerelések széles választékában megtalálhatók a profiknak és az amatőröknek egyaránt tervezett berendezések. Több ezer termék várja a különböző fejlettségi szintű embereket. A kínálatunkban szereplő padok, létrák vagy emelők nemcsak az edzőtermekben, hanem otthon is hasznosnak bizonyulnak. Hisszük, hogy az olyan márkák gondosan kiválasztott és bevált eszközei, mint a Bowflex, a HMS vagy a Body Sculpture, segítenek Önnek elérni sziluettcéljait és fejlődését. 

Milyen felszerelést válasszunk az erőnléti edzéshez? 

A Sportano széles termékválasztékával a test minden részének edzéséhez szükséges erőfejlesztő eszközöket vásárolhat. Az egyes termékek kiválasztása attól függ, hogy mit szeretne elérni, és mennyi szabad hely áll rendelkezésére az edzőhelyén. Az erőnléti edzéshez szükséges felszerelés kiválasztásakor figyeljen a terhelésre, és válasszon az elvárásainak és képességeinek megfelelő eszközt. Garantáljuk, hogy a Sportano kínálatában megtalálja a magának való termékeket, függetlenül attól, hogy Ön szabadidős vagy hivatásos sportol. A kis súlyzók lehetővé teszik, hogy korlátozott helyen is edzhessen, a rudak és emelők pedig tökéletesek lesznek az Ön igényeihez igazított otthoni edzőteremhez. 

Sportano által kínált professzionális felszerelés otthoni edzőtermek számára 

A Sportano széles termékválasztékával a legjobb minőségű, professzionális felszereléseket gyűjtheti össze otthoni edzőterme számára. Velünk megtervezheti sportterének minden elemét - a védőszőnyegektől és súlyzókon át a padokon és griffeken át a multifunkcionális atlaszokig. Az edzőtermi felszerelések kategóriában mindent megtalál, amire szüksége van.

Súlyzók, súlyzók és kettlebells 

A súlyzók a Sportano kínálatában a különböző súlyú és beállítási lehetőségekkel rendelkező súlyok széles választéka. Félkilós és több tucat kilós szerszámokat is talál. Nemcsak az erő- vagy állóképességi edzésben, hanem a rehabilitációban is hasznosnak bizonyulnak. Az olyan márkák felszerelései, mint az Adidas, a Reebok vagy a Body Sculpture garantálják a kiváló minőséget és a szilárd teljesítményt. A súlyzókat készletekben vásárolhatja meg, amelyek különböző súlyokat tartalmaznak. A Sportano.hu oldalon számos kettlebellt is találsz a körkörös edzéshez és még sok máshoz. Ez az eszköz lehetővé teszi többek között a lengő és a deadlift végrehajtását. A Sportano különböző súlyú kettlebelleket kínál olyan márkákból, mint a HMS vagy a Bowflex. Érdemes boka- vagy csuklósúlyokat is használni az edzés hatékonyságának növelése érdekében. Ez az erőnléti edzéshez használt kis berendezés, amely jelentősen fokozza az elvégzett gyakorlatokat. A Sportano.hu-nél mind a kezdőknek szánt könnyű súlyok Reebok márkájúak, mind a haladóknak szánt több kg-os Bushido eszközök. 

Torna rudak és létrák 

A Sportano Erősítő berendezések kategóriájában olyan otthoni edzőtermi felszereléseket talál, amelyek tökéletesen kitöltik a saját edzőterme helyét. A többfunkciós falra szerelhető rudakkal erősítheti hasizmait vagy karizmait, vagy akár egy bokszzsákot is felszerelhet. Ha nincs sok helye, vásárolhat egy stabil hosszabbító rudat, amelyet könnyen felszerelhet egy ajtónyílásba. A Sportano kínálatában szereplő rudak csúcsminőségű termékek, amelyeket a tartósság és a masszív kivitelezés jellemez. Többek között a HMS értékes márkától származnak. Ezen kívül rendkívül multifunkcionális tornalétrák is vannak, amelyeket minden testrész mindenféle edzésére használhat. 

Atlaszok, kapuk és felvonók 

A Sportanónál professzionális erőnléti eszközök, többek között ketrecek, kapuk vagy atlaszok várják Önt. Az ellenállással ellátott Bowflex atléták lehetővé teszik, hogy biztonságosan és hatékonyan eddze az egész testét otthon. Mindegyiken akár több tucat teljesen különböző gyakorlatot is végezhet. A berendezés tartóssága miatt az intenzív használat ellenére is hosszú éveken át Ön mellett marad. Ha súlyzókkal szeretne edzeni, akkor olyan kapukat ajánlunk, amelyeken nemcsak a súlyzóknak, hanem a húzódzkodó rudaknak is van fogantyúja. Egyesek még a mobileszközök számára is rendelkeznek tartókkal. A Sportano erőnléti eszközeinek másik típusa a felvonók. Lehetővé teszik az egész test edzését, különös tekintettel a karokra. 

Edzőpadok és fogantyúk 

A Sportano.hu otthoni edzőtermi felszerelések között különböző padok is megtalálhatók - az egyszerű HMS modellektől kezdve a számos tartozékkal ellátott alapmodellekig, egészen a legprofibb Technogym padokig, súlyzókkal, csuklókkal vagy ellenállási szalagokkal. A padgyakorlatok súlyzókkal is végezhetők, ezért mindenképpen nézd meg a kínálatunkban található fogantyúkat, amelyek kiegészítik az edzésedet és javítják annak intenzitását. 

Védőszőnyegek és állványok a tornaszerekhez 

Ön már tudja, hogy melyik erőnléti edzőeszközt válassza otthoni edzéséhez. Érdemes olyan tartozékokat is beszerezni, amelyek segítenek a felszerelés jó állapotban tartásában és biztonságosabbá teszik a használatát. A puzzle szőnyegek nagyszerűen védik a padlót, és az otthoni edzőterem méretéhez igazíthatók. A súlyzó- és súlyzótartók segítenek rendet tartani. Fedezze fel a Sportano erősítőeszköz-kategória széles kínálatát, és hozza létre saját sportterét még ma. 

Leírás kibontása Leírás összecsukása