Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

Under Armour

Under Armour

Az Under Armour amerikai márka története 1996-ig nyúlik vissza, amikor az alapító, Kevin Plank megtervezte a HeatGear® rendszerrel ellátott innovatív pólót. A speciális szálak és az ergonomikus forma közvetlenül hatott a kényelemre, mivel elvezette a felesleges nedvességet és szabályozta a testhőmérsékletet edzés közben. A márka elsődleges küldetése a teljesítményt nyújtó termékek tervezése. Ez bizonyítja, hogy a vállalat folyamatosan az innovációra összpontosít, hogy a sportolók számára a legmagasabb minőségű edzésruházatot, például Under Armour cipőket, melegítőket, pólókat és nadrágokat biztosítson.

Az Under Armour legfőbb jellemzői közé tartozik a hűsítő CoolSwitch® rendszer az egyedülálló izzadságelvezető anyaggal, amely melegen tart a szálcsiszolt Armour Fleece® belsővel, az UA Storm vízlepergető vízszigeteléssel és a 2013-ban kifejlesztett ColdGear InfraRed® rendszerrel, amely extrém időjárási körülmények között is biztosítja a hőkomfortot.

Az ilyen fejlett technológiáknak köszönhetően az Under Armour jellegzetes termékeit sikeresen használják a legkiválóbb sportolók. A vállalat speciális ruházati kollekciókat kínál kezdő és haladó sportolók számára különböző sportágakban, például kosárlabdában, futballban és futásban.

A ruházat mellett az Under Armour 2014 óta kínálja speciális sportcipőinek széles választékát, amelyek kiváló ütéscsillapító csillapító rendszerrel rendelkeznek, mint például a HOVR®. A gyártó gondosan válogatott termékei a világ minden táján elnyerik a felhasználók tetszését. A vállalat évről évre tovább növekszik, és új sportcikkekkel bővíti kínálatát. A bennük alkalmazott technológiai megoldásokat folyamatosan fejlesztik, hogy még magasabb szintű hőszabályozást, vízlepergetést vagy szélálló anyagokat biztosítsanak.

Emellett az Under Armour tervezői új szabásokat, szabásokat és nyomatokat is fejlesztenek, hogy a legigényesebb felhasználók és viselők igényeit is kielégítsék, nemcsak rendkívüli minőséggel és tartóssággal, hanem egyedi dizájnnal is.

A márka termékei kivételes kényelmet nyújtanak. Ha az Under Armour ruházatát választod az edzéshez, biztosíthatod, hogy minden mozdulatod magabiztos és az edzéseid hatékonyak legyenek. A Sportano.hu oldalon a neves Under Armour márka kiváló minőségű sportcipőit és funkcionális edzésruházatát találod meg magadnak.

Leírás kibontása Leírás összecsukása