Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

Lift Foils

Lift Foils

Az Észak-Amerikából származó Lift Foils vitathatatlanul vezető szerepet tölt be a speciális vízi sportfelszerelések gyártásában. A márkát 2011-ben alapították, és mindössze két évvel később az egyik alapító - Nick Leason - kifejlesztette az elektromos fóliákat, innovatív technológiákat alkalmazva, amelyek közvetlenül befolyásolták az edzés hatékonyságát, és lehetővé tették, hogy különböző időjárási körülmények között is elvégezhető legyen. Ez a találmány forradalmasította a vízi tevékenységekhez szükséges felszerelések tervezésének megközelítését, és növelte a sport népszerűségét a társadalomban. 

Története során a márka folyamatosan fejlődött, új termékekkel bővítette kínálatát, és modern felszereléseket fejlesztett ki, amelyeket a világ leghíresebb sportolói használnak, mint például Laird Hamilton és Kai Lenny. Jelenleg a gyártó széles kínálata klasszikus és elektromos táblák modelljeit tartalmazza négy különböző méretben, így minden felhasználó kiválaszthatja a számára megfelelőt. 

A márka nagy jelentőséget tulajdonít a professzionális gyártási folyamatnak, és innovatív technológiai megoldásokkal fejleszti termékeit, amelyek minden egyes cikk minőségét javítják. A Lift Foils berendezései megfelelnek a legmagasabb szintű kivitelezési szabványoknak, mivel tulajdonságaikat a gyakorlatban alaposan ellenőrizték, mielőtt eladásra bocsátották volna őket. A Lift Foils cég számos külföldi piacon forgalmazza termékeit, ezért a sportiparban világszerte elismert. A márka azt is kijelenti, hogy az elkövetkező években tovább fejleszti választékát, és olyan modern felszereléseket fejleszt, amelyek a legfejlettebb sportolók igényeinek is megfelelnek. 

Leírás kibontása Leírás összecsukása