• Ingyenes szállítás
 • 30 napos visszatérítés
 • Termékfeladás 48 órán belül
Nav switch

Poggyászállványok

Termékek: 14

View as
 1. Kellys kerékpártartó fekete CONVOY
  16 305,00 Ft
  11 775,00 Ft
  OS

  1

 2. Kerékpártartó Topeak Beam Rack Mtx A fekete T-TA2096A
  23 550,00 Ft
  18 115,00 Ft
  OS

  1

 3. Kerékpártartó Topeak Beam Rack Mtx E fekete T-TA2096E
  23 550,00 Ft
  19 925,00 Ft
  OS

  1

 4. Kerékpártartó Topeak Mtx Beam Rack Mtx V fekete T-TA2096V
  23 550,00 Ft
  19 925,00 Ft
  OS

  1

Kerékpártartók - tágas és megbízható modellek a Sportano webáruházban

Egy kerékpáros kirándulás a városon kívülre, vagy esetleg egy hosszabb utazás a nyaralás során? Nem számít, hová mész - ha kerékpárrajongó vagy, a kerékpártartó elengedhetetlen. Lehetővé teszi, hogy kényelmesen és biztonságosan szállítsa kerékpárjait és csomagjait bárhová. Egyes csomagtartó modellek, amelyeket az autó tetejére vagy hátsó ajtajára szerelnek, lehetővé teszik akár több kerékpár szállítását is, így jó választásnak bizonyulnak a kerékpárokat mozgatni akaró családok számára. Másrészt a klasszikus termékek - amelyeket az egyvágányú járművek hátuljára vagy oszlopaira szerelnek - lehetővé teszik, hogy csomagjait városi utazás során is magával vigye. A Sportano.hu üzletben kiváló minőségű kerékpártartókat talál olyan bevált gyártóktól, mint a Kellys vagy a Topeak.

Mikor érdemes kerékpártartóba beruházni?

Egy jó kerékpártartó rendkívül hasznos termék minden kerékpáros számára. Az autóra szerelhető modellek lehetővé teszik akár több kerékpár szállítását és bárhová történő mozgatását is. Másrészt a klasszikus kerékpártartók, amelyeket közvetlenül a kerékpárra, a nyeregcsőbe vagy a hátsó részbe szerelnek, ideálisak a városi és a városon kívüli utazásokhoz. A kerékpár hátsó részén elhelyezett csomagtartó lehetővé teszi a csomagok vagy kisebb felszerelések szállítását hosszabb kerékpártúrák során. Ez egy nagyon hasznos termék minden kerékpáros számára, amely lehetővé teszi a kerékpáron szállítható tárgyak szállítását. Így nincs szükség hátizsák használatára, ami megterhelheti a gerincet az utazás során. A kerékpár modelljétől függően választhat elöl vagy hátul elhelyezett kerékpártartókat.

A megfelelő kerékpártartó kiválasztása

A legnépszerűbb kerékpártartó kialakítású modellek egyszerű felépítésűek - a kerékpár hátuljára szerelt állvány. A hordozó kiválasztásakor mindenekelőtt a konstrukció anyagára figyeljen, amely befolyásolja az alkatrész súlyát, és további súlyt helyez a kerékpárra. Ezen túlmenően a hordozó teherbírása is fontos. Egy másik fontos szempont a rögzítési mód, ezért ellenőrizze, hogy a kerékpár rendelkezik-e erre szolgáló speciális furatokkal. Használhatja azokat a lyukakat, amelyekhez a sárvédők vannak csavarozva. Egy másik lehetőség a kerékpártartó rögzítése a nyeregcsőre. Néha a csomagtartó modellek lehetővé teszik az elülső rögzítést, azaz a villára vannak rögzítve. Az állítható felső lemez segítségével a kerékpár típusához igazítható.

A kerékpárok szállítására szolgáló hordozó kiválasztásakor vegye figyelembe a használat gyakoriságát, a szállítandó kerékpárok számát vagy akár a kerékpárokon kívül a személyek és a csomagok számát. A megfelelő modellnek könnyen és gyorsan felszerelhetőnek kell lennie, ugyanakkor biztonságosan kell szállítani a kerékpárokat. Jó ötlet, ha a fuvarozó rendelkezik lopásgátló zárral és biztonsági eszközzel. A legnépszerűbb lehetőségek a járműhorogra szerelt és a tetőre szerelt állványok. Az első típus, a kampóra szerelt, nagyon praktikus, és több kerékpár felszerelését teszi lehetővé. A kiválasztott modellek dönthető hordozóval is rendelkeznek, így a kocsi ajtaja kinyitható. A tetőre szerelt állványok viszont lehetőséget adnak arra, hogy az egész kerékpárt vagy a kerekeket levéve szállítsa.

Minőségi kerékpártartókat kínáló márkák

A Sportano üzlet kínálatában kiváló minőségű kerékpártartókat talál a nyeregcsőre vagy a hátsó részre szerelve. Kínálatunkban olyan modellek is szerepelnek, amelyeket egykerekűek járművön történő szállítására terveztek. A közvetlenül az egykerekűekre szerelt kerékpártartók ideálisak mind a városi kirándulásokhoz, mind a több órás útvonalakhoz. Lehetővé teszik, hogy magával vigye a szükséges felszerelést, ami jól jön majd az út során. Sportboltunkban olyan neves gyártók kerékpártartóival szerelheti fel magát, mint a Kellys vagy a Topeak. Ha nem tudja, melyik modellt válassza, kérjük, forduljon professzionális ügyfélszolgálatunkhoz, aki segít kiválasztani a megfelelő terméket.

Leírás kibontása Leírás összecsukása