Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

Zone3

A ZONE3 egy dinamikus sportmárka, amely 2006 óta triatlonruházatra és kiegészítőkre specializálódott. A márkát James Lock, egy korábbi triatlonista alapította, aki úgy döntött, hogy a sport iránti szenvedélyét a sportfelszerelések tervezésének és gyártásának innovatív megközelítésével ötvözi.

A ZONE3 termékeket a profi sportolók és az amatőr triatlonisták számára egyaránt kifejlesztették. A márka a neoprén búvárruháktól és edzőruháktól kezdve az olyan speciális kiegészítőkig, mint az úszószemüvegek, sapkák és futóövek, a termékek széles skáláját kínálja.

Minden, amit a ZONE3 kínál, a sportolók teljesítményének fokozására és jobb eredmények elérésére szolgál. A folyamatos termékfejlesztés iránti elkötelezettség, a kiváló minőségű anyagok és a részletekre való odafigyelés teszi a ZONE3 márkát a világ egyik legismertebb triatlonfelszerelés-gyártójává.

A ZONE3 alkotói hisznek abban, hogy a triatlonban a siker elérése nemcsak a kemény munkától és az elszántságtól függ, hanem a megfelelő felszereléstől is. Ezért minden terméket tapasztalt triatlonisták tesztelnek, hogy biztosítsák, hogy megfeleljen a legmagasabb teljesítménykövetelményeknek.

Azok számára, akik a tökéletes triatlon ruházatot és kiegészítőket keresik, a ZONE3 márka nem csak termékeket, hanem mindenekelőtt olyan élményt kínál, amely lehetővé teszi számukra, hogy feszegessék határaikat és új célokat érjenek el.

Leírás kibontása Leírás összecsukása