Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

Rollerek

Szabadidős, versenyképes és elektromos robogók - robogók típusai 

A Sportano.hu kínálatában a robogók széles választéka található, ahol biztosan megtalálja az Ön számára tökéletes járművet. Akár a gördeszkapark királya vagy, aki egy érzékeny robogót keres a teljesítményhez, akár egy amatőr, aki egy gyors módja annak, hogy munkába járjon - van valami az Ön számára! 
 
Az Ön preferenciáitól függően megtalálja az ideális robogót az Ön és családja számára. Kínálatunkban számos termék között talál szabadidős robogókat, nagy teljesítményű robogókat, elektromos robogókat és gyermekeknek szánt modelleket

Szabadidős robogó 

A szabadidős robogó kényelmes mindennapi megoldás a mérsékelt testmozgáshoz. A könnyű szerkezet lehetővé teszi a felszerelés könnyű szállítását és a robogóval való közlekedést a városi utakon kívül is (pl. parkokban vagy aszfaltozott földutakon). A szabadidős robogók különböző változatokban találhatók, de leggyakrabban nagy kerekekkel és széles platformmal rendelkeznek. 

Nagy teljesítményű robogó 

A nagy teljesítményű robogók rendkívül robusztusak, és lehetővé teszik a gyors mozgást, valamint a különféle trükkök és manőverek végrehajtását. Jellemző rájuk a fix kormányhossz és a kis kerekek. A nagy teljesítményű robogók általában keskeny platformmal és egyszerű kialakítással rendelkeznek - ideálisak a gördeszkaparkok számára

Elektromos robogó 

Egy jó elektromos robogó az egyik leggyakoribb választás a város körüli gyors mozgás szerelmeseinek. Ezek a berendezések alternatív közlekedési eszközök, amelyek megkönnyítik a munkába vagy iskolába járást. Az elektromos robogót nagy, biztonságos kerekek és széles, tartós platform jellemzi. Az ütéscsillapítás kiküszöböli a rezgéseket egyenetlen felületen való lovaglás közben. 

Robogók felnőtteknek és gyerekeknek - hogyan válasszuk ki a megfelelő modellt? 

Amikor a robogó modelljét választja ki magának, elsősorban a használat céljának kell vezérelnie. A súly és a magasság figyelembevétele szintén fontos tipp lehet - ezek döntő fontosságúak nemcsak egy egyszerű szabadidős robogó, hanem egy elektromos meghajtással felszerelt modell kiválasztásakor is. Az elektromos robogó kiválasztásakor érdemes ellenőrizni, hogy a hatótávolság és a maximális sebesség megfelel-e az Ön igényeinek. 
 
Szakértőink által kiválasztott, a legmagasabb minőségű felszerelés megfelel számos amatőr robogórajongó igényeinek. Az olyan márkák, mint a Frugal, Hudora, MGP, Micro, Motus, Razor, Scoot&Ride vagy Street Surfing, többek között, gondoskodnak a lovaglás minőségéről, függetlenül a kétkerekű szórakozás szerelmeseinek korától. 

Hogyan lehet a robogót a gyermek életkorához igazítani? 

Amikor a gyermek életkorának megfelelő méretű robogóról gondolkodunk, érdemes - ismét - figyelembe venni a fiatal tulajdonos magasságát és súlyát. Fontosak a színes, dekoratív befejező minták, a kényelmes nyergek vagy a stabil támasztófogantyúk, de a legfontosabb szerepet a szerkezet szilárdsága és a kerekek száma fogja játszani
 
A fiatalabb gyermekeknek ajánlott háromkerekű robogót választani. A háromkerekű konstrukciók sokkal stabilabbak, így védik a legkisebbeket a sérülésektől, és emellett számos olyan berendezéssel rendelkeznek, amelyek megkönnyítik a mozgást számos felületen. Ha a legmagasabb szintű kényelmet szeretné biztosítani gyermekének, a nyereggel ellátott robogók is kaphatók. Egy jó minőségű robogó nemcsak azt teszi lehetővé, hogy gyermeke rengeteget szórakozzon, hanem a motoros készségek fejlődését is segíti. 

Leírás kibontása Leírás összecsukása