Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

Kétsoros görkorcsolya

Görkorcsolya - retro tevékenység a Sportano boltban 

A Sportano.hu görkorcsolya kategóriában nem csak tartós és stílusos görkorcsolyákat talál, hanem minden olyan kiegészítőt is, ami a lovagláshoz vagy a javításhoz szükséges. A Sportanónál a termékminőségre összpontosítunk, ezért az itt összegyűjtött felszerelések kizárólag az iparág vezető gyártóitól származnak. A retro stílusú tevékenységekhez modern modellekre szakosodott márkák termékeit vásárolhatja meg. Miért érdemes görkorcsolyát választani? Ez a sportág azért érdemel figyelmet, mert egyszerű és minden korosztály számára gyakorolható. A görkorcsolyás kirándulások lehetőséget adhatnak arra, hogy időt töltsön a családdal vagy a barátokkal. Ezért a Sportanónál férfi és női görkorcsolyákat, valamint gyermekeknek szánt görkorcsolyákat is kínálunk. A görkorcsolyázás segít a zsírszövetek elégetésében, lehetővé teszi az egész test kellemes edzését és javítja a motoros koordinációt. Ha ezt a sportot a legjobb felszereléssel szeretné űzni - nézze meg a Sportano termékeit. 

Görkorcsolya típusok - hogyan válasszuk ki a megfelelő görkorcsolyát? 

A piacon különböző típusú görkorcsolyák vannak forgalomban, a legnépszerűbbek a szabadidős, a sport- és a műkorcsolyák. Mik az egyes modellek jellemzői? A szabadidős görkorcsolyák azok, amelyek cipője a boka mögé ér. Sarkuk és puha kerekük is van. Különböző felületeken való lovaglásra tervezték őket, így kültéri használatra is alkalmasak. A sportgörkorcsolyáknak nincs sarka, és alacsonyabbak, mint a szabadidős görkorcsolyák. Lehetővé teszik, hogy igazán nagy sebességet érj el, és pontos kanyarokat hajts végre. A műkorcsolya kis kerekekkel és magas cipővel ellátott modell, amely stabilizálja a bokát fordulatok vagy figurák végrehajtása közben. 
 
Az inline korcsolya kiválasztásának első lépése, hogy meghatározza a célját. Attól függően, hogy figurához, sportoláshoz vagy szabadidős lovagláshoz van-e szüksége korcsolyára, meghatározhat egy modellcsoportot, amelyből a végső választást megteheti. Figyeljen a kerekek és a cipők keménységére. A puha kerekek alkalmasak kültéri használatra, mivel jól elnyelik a rezgéseket, és egyenetlen felületeken is jól használhatóak. A kemény kerekeket sima felületen, pl. gördeszkaparkban kell használni. Gyors lovaglásra alkalmasak. A kemény cipők jobban stabilizálják a bokát, de a sportgörkorcsolya esetében a merevség kényelmetlen lehet. 
 
A Sportanónál különböző kialakítású és célú görkorcsolyákat vásárolhat. Női, férfi és gyermek görkorcsolyák széles választékát kínáljuk, így biztosan kiválasztja a megfelelő felszerelést magának vagy szeretteinek. Szintén figyelemre méltóak a Razor "gyors kattintású" rendszerrel ellátott modern elektromos görkorcsolyák. Ezek a modellek a felhasználó cipőméretéhez igazodnak, és akkumulátoros motorral vannak felszerelve. Túl nagy erőfeszítés nélkül lehetővé teszik a gyors utazást. 

Görkorcsolya kiegészítők - melyek a legfontosabbak? 

A Sportano.hu görkorcsolya kategóriája nem csak a görkorcsolyákat, hanem a használatukhoz vagy javításukhoz szükséges tartozékokat is tartalmazza. Talál itt különböző keménységű cserélhető kerekeket, tartós fékeket, a görkorcsolya stabilitását támogató gumiszalagokat vagy a javításhoz szükséges kulcsokat. Ne feledje, hogy vigyázzon a felszerelésére és saját biztonságára. Érdemes beszerezni egy védőburkolatot a görkorcsolyához, valamint megfelelő védőbetéteket és sisakot. Csapatunk tagjai segítenek Önnek a készlet összeállításában, és szívesen válaszolnak minden kérdésére. 

Leírás kibontása Leírás összecsukása