Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

Fürdőruha

Fürdőruházat és sportruházat a Sportano.hu weboldalon

A Sportano.hu üzlet a garancia a legmagasabb szintű úszóedzésre! A szabadidős úszásra és sportolásra szánt fürdőruhák széles kínálata tökéletes illeszkedést, kényelmet és még jobb teljesítményt jelent. A vízben a biztonság fontos, a versenyzés során pedig a mozgékonyság és a gyorsaság. Ha a legjobb márkák sportos fürdőruháit választja, biztos lehet benne, hogy a kiváló minőségű, minimális nedvszívó képességű anyagok használatának köszönhetően maximális mozgásszabadságot és alacsony vízállóságot élvezhet

Milyen sportos fürdőruhát válasszunk?

A Sportano kínálatában férfi és női fürdőruhák széles választéka várja Önt. A tapasztalt úszók számára a legjobb választás az egyrészes sportos fürdőruha, amely növeli a mozgás hatékonyságát. Az ilyen fürdőruhák jellemzője a testhezálló szabás, a klórral és az UV-sugarakkal szembeni nagyfokú anyagállóság és a gyors száradás. A női egyrészes sportos fürdőruha a nagyobb mozgásszabadság érdekében keresztbe tett pántokkal és a vízellenállás csökkentése érdekében meghosszabbított lábakkal kapható. 

Kevésbé rendszeres edzés vagy rekreációs úszás esetén választhat kétrészes sportfürdőruhát, amely párnázott, push up vagy teljesen puha anyagból készült, kivehető betétekkel. A Sportano.hu üzletben kapható fürdőruhák bélelt modellekben is kaphatók, így nem kell aggódnia amiatt, hogy a vízben való elázást követően az anyag átüt. Az üzlet honlapján található választékban nemcsak sportos fürdőruhákat, hanem a rekreációs úszáshoz és a medence és a tenger melletti pihenéshez szükséges fürdőruhákat is talál. 

A legjobb fürdőruhák a profi sportmárkáktól 

A Sportano.hu széles választéka lehetővé teszi, hogy kiválaszd a legjobb úszóruhát, és úgy érezd magad, mint egy hal a vízben, függetlenül a tapasztalatod és a képességeid szintjétől. Szeretnél versenyeken részt venni? A vízi sportokra szakosodott, elismert gyártók sportos fürdőruhái az Ön esélye a jobb eredményekre, a nagyobb teljesítményre és a dobogós helyezésre. A legmodernebb anyagtechnológiák, az UV-szűrő bevonatok vagy a vízállóságot csökkentő testre szabott szabás csak néhány a Sportano által kínált fürdőruhák jellemzői közül. Az anyag nagyfokú rugalmasságának köszönhetően elfelejtheti, hogy fürdőruhát visel, és teljes mértékben az intenzív technikai edzésre és a medence örömeire koncentrálhat. 

Leírás kibontása Leírás összecsukása