Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

Gördeszkák

Gördeszkák - aktivitás és szórakozás a Sportano.hu-val 

A gördeszkázás nagyszerű sport a gyermekek, a tizenévesek és a felnőttek számára egyaránt. A Sportano shop különböző vezetési stílusokhoz és készségszintekhez tervezett gördeszkákat kínál. Függetlenül attól, hogy profi vagy amatőr gördeszkázó vagy, fogadj a kiváló minőségű modellekre, amelyeket a mi választékunkban találsz. Alkatrészeik precíz gördeszkavezérlést, manőverezhetőséget, tapadást, párnázottságot és egyedülálló vezetési kényelmet biztosítanak

Klasszikus, elektromos, flex vagy longboard - gördeszka típusok 

A Sportano.hu kínálatában különböző lovaglási stílusokhoz tartozó termékek találhatók. A legnépszerűbb a gördeszkázásra tervezett klasszikus gördeszka. Ez a modell tökéletes a technikai lovagláshoz, a rámpákon való mozgáshoz és a különböző trükkök végrehajtásához


A longboard gördeszkák hosszabbak, mint a klasszikus modell. Ezt a terméktípust meredek lejtőkre és terepjárásra tervezték. A szélesebb és nehezebb gördeszkák puha és nagy kerekekkel vannak felszerelve, amelyeket a talajhoz való jobb tapadás jellemez, megkönnyítve az egyenetlen felületeken való mozgást. 


Az utóbbi időben a fishboard gördeszkák is népszerűvé váltak. A fishboard modellt kis mérete és alacsony súlya jellemzi. Ennek a praktikus gördeszkának a konstrukciója nagyon jól manőverezhetővé teszi, és jól reagál a felhasználó mozgására. Nagy kerekeinek köszönhetően nagy csillapítást is biztosít, és elnyeli az ütéseket. 


Az elektromos gördeszka, akárcsak a waveboard, abban különbözik a többi modelltől, hogy csak két kerék van rá szerelve. Az elektromos változat más meghajtási rendszerrel is rendelkezik. A gördeszkához nem kell a lábaddal ellökni, mivel egy akkumulátoros motornak köszönhetően mozog. A felhasználó testének egyensúlya általában a kormányzásért felelős. 


A Sportano.hu üzlet olyan márkák gördeszkáit kínálja, mint a Mechanics, a Razor vagy a Street Surfing. A gördeszkás, longboard vagy elektromos modellek tartós anyagokból készülnek, amelyek szilárd felépítést, stabilitást és a vezetési stílusnak megfelelő manőverezhetőséget biztosítanak. A minőségi kivitelezés és az összes alkatrész megfelelő kiválasztása révén a gördeszka tulajdonosa a legmagasabb szintű vezetési kényelmet kapja. 

Tető, kerekek, markolat vagy teherautó - hogyan épül fel egy gördeszka? 

A gördeszka több alapvető elemből áll. Ezek közül az első a felső rész, amely a fő rész, amelyen a korcsolyázó áll. A nómenklatúrában a felső rész elejét orrnak, a hátulját pedig farknak nevezik. A tetején található a grip, azaz az öntapadós csiszolópapír, amely a lábbeli gördeszkához való tapadásáért felelős. A következő alkatrészek a Trucks, amelyek fémtartók, amelyek lehetővé teszik a gördeszka csavarását. A teherautók a tetejét kerekekkel kötik össze, amelyek mérete és keménysége eltérő lehet

Hogyan válasszuk ki a megfelelő gördeszkát kezdőknek egy gördeszka boltban? 

Amikor gördeszkát választasz, gondolj az általad preferált vezetési stílusra. Érdemes odafigyelni a modellek méreteire, ne feledje, hogy a rövid gördeszkák jobban manőverezhetők, míg a hosszúak nagyobb sebességet érnek el. A modell sebességét a csapágyak típusa is befolyásolja, amit az ABEC-skála jelez. Minél magasabb az ABEC minősítés, annál jobb az erőátvitel, és így annál nagyobb a teljesítmény és a sebesség. 
 
Az első gördeszka kiválasztásakor érdemes egy közepes szélességű és több rétegű felső modellre fogadni, ami biztosítja a szerkezet szilárdságát és stabilitását. Egy másik szempont, amire érdemes odafigyelni, a kerekek mérete. A kisebb kerekek jobbak a trükkök végrehajtásához, míg a nagyobb kerekek jobbak az egyenetlen felületeken való gyors motorozáshoz. Ami a kerekek keménységét illeti, fontos megjegyezni, hogy a puha modelleknek nagyobb a tapadása, míg a keményeknek jobb a siklásuk, ami hasznos a mutatványok során. 
 
A gördeszka vásárlásakor a teherautókra is figyelni kell, amelyeknek robusztusnak, fordulékonynak, jól centrírozottnak és a tervezett tevékenységhez szélességben illeszkedőnek kell lenniük. A széles teherautók a nagy távolságokra, a keskenyebbek pedig a rámpákra és a bowlingozásra valók. A legkeskenyebb teherautók alkalmasak flats, azaz sík felületeken történő trükközésre. 

Leírás kibontása Leírás összecsukása