Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

Kerékpáros hátizsákok

Kerékpáros hátizsákok - tágas és megbízható modellek a Sportano sportboltban 

A kerékpáros hátizsák kényelmes módja a felszerelés tárolásának bármilyen expedíció során. Ennek köszönhetően tárolhatja a legfontosabb kiegészítőket vagy tárgyakat. A két keréken való lovaglás szerelmesei nagyra értékelik a funkcionalitását és a különböző megoldások elérhetőségét a piacon. Válassza ki a megfelelő hátizsákot kerékpárjához a Sportano.hu üzletünkben, ahol olyan neves márkák termékei találhatók, mint a Thule, Jack Wolfskin, Zefal, Osprey, EVOC, Deuter, Basil, Acepac, CamelBak vagy Oakley

Tartályos, közúti, laptopos vagy vízálló - kerékpáros hátizsákok típusai 

A legnépszerűbb modell a kerékpáros hátizsák víztartállyal, amely egy olyan folyadékpótló rendszer, amely lehetővé teszi, hogy menet közben vizet használjon anélkül, hogy meg kellene állnia az útvonal mentén. Vízálló kerékpáros hátizsák is kapható, amely speciális vízálló anyaggal vagy esővédővel van ellátva. Megakadályozza a víz bejutását, és a szövet nem szívja magába a nedvességet. A piacon találhat laptophoz való hátizsákot, munkába kerékpározáshoz való hátizsákot vagy kerékpártartó hátizsákot is. A fent említett modellek elsősorban kialakításukban és kapacitásukban különböznek egymástól, de úgy tervezték őket, hogy az egykerekű kerékpározás során szükséges tárgyak elférjenek bennük. Az országúti kerékpáros hátizsák viszont azoknak jelent lehetőséget, akik szeretnék elférni a szükséges tartozékokat, de könnyű modellre van szükségük. Az országúti motorozásban alapvető fontosságú a felszerelés és a felszerelés alacsony súlyának elérése. 

Ettől eltekintve a női kerékpáros hátizsák és a férfi kerékpáros hátizsák olyan modellek, amelyek általában konstrukcióban és színváltozatokban különböznek egymástól. A termékek célja azonban ugyanaz - a kerékpározás közbeni felszerelés tárolására szolgáló hely biztosítása.  

A megfelelő kerékpáros hátizsák kiválasztása 

A kerékpáros hátizsákok legjellegzetesebb tulajdonsága a magas csípőszíj, amely lehetővé teszi, hogy szabadon tekerhessen, miközben megtartja az egyensúlyát, mivel a hátizsák nem dől hátrafelé. Ráadásul a hátizsák nem mozdul el, ami rendkívül fontos a nagyobb modellek során. Mindenekelőtt érdemes olyan kerékpáros hátizsákot választani, amely víztartállyal, azaz folyadékpótló rendszerrel rendelkezik, ami rendkívül hasznos hosszú útvonalakon vagy meleg időben történő kerékpározás esetén. A kerékpáros hátizsák nagyszámú rekeszt és zsebet is jelent a tárgyak tárolására.  

Ha funkcionális és tartós terméket keres, a kerékpáros hátizsáknak vízálló anyaggal kell rendelkeznie, hogy váratlan eső esetén az anyag ne ázzon át.  

A Sportano termékcsalád kerékpáros hátizsák modelljei olyan szellőzőrendszerekkel is fel vannak szerelve, mint például az Air Pad System a megfelelő légáramlás biztosítása érdekében. Nálunk olyan termékeket is talál, amelyek hátstabilizációt biztosítanak, amelyet az állítható hordozórendszerek garantálnak.  

Hogyan válasszuk ki a megfelelő kapacitású kerékpáros hátizsákot? 

A kerékpárhoz való megfelelő hátizsák kiválasztásakor fontos, hogy megfeleljen annak kapacitása, amely a választott modelltől függően 5-től akár 30 literig is terjedhet. A nagyobb méretű termékek azok számára jelentenek lehetőséget, akik hosszabb útvonalakra indulnak, és a felszerelésen kívül ruhát vagy élelmiszert is magukkal kell vinniük. A 10 literes kerékpáros hátizsák és a 15 literes kerékpáros hátizsák a nagyon gyakran választott szabványkapacitások. Közepes méretűnek minősülnek, így elférnek bennük élelmiszerek vagy felsőruházat, például kerékpáros dzseki. Az 5-10 literes kerékpáros hátizsákok sokkal kisebb modellek, de nagyszerűek egynapos kirándulásokhoz, amikor nincs szükséged sok felszerelésre.  

Másrészt a 20 literes kerékpáros hátizsák és a 25 literes kerékpáros hátizsák hosszabb utakra tervezett termékek, hasonlóan a 30 literes kerékpáros hátizsákhoz. Különböznek a nagyobb kapacitásukkal, amely ruhák, alkatrészek, kiegészítők vagy élelmiszerek elhelyezésére alkalmas. A hátizsák kapacitásának helyes megválasztása az Ön igényeitől függ. 

Minőségi kerékpáros hátizsákokat kínáló márkák 

A Sportanónál kerékpáros hátizsákok széles választékát kínáljuk olyan márkáktól, mint a Jack Wolfskin, Zefal, Osprey, Basil, Acepac és Oakley. Ha a megfelelő terméket keresi, válassza a Thule kerékpáros hátizsákot. Csípőövvel és mellkaspánttal felszerelve a jobb tartás érdekében. Egyes modellek a ReTrakt mágneses csővisszahúzó rendszeren keresztül hidratáló rendszerrel rendelkeznek. A CamelBak kerékpáros hátizsákok viszont rendelkeznek folyadékpótló rendszerrel, így csak a modell kapacitását kell az igényeidhez igazítanod. Nálunk megtalálja az EVOC kerékpáros hátizsákot és a Deuter kerékpáros hátizsákot is, amelyek jelentősen nagyobb kapacitásukkal tűnnek ki.  

Leírás kibontása Leírás összecsukása