Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

Sílécek

Síelés: kezdje velünk a téli őrületet a sípályákon

A Sportano.hu üzletben található sílécek a tapasztalt síelők és a porhavas síelés szerelmesei számára készült, magas minőségű termékek. A neves márkák felszerelései a sípályákon és azokon kívül is bizonyítani fognak, garantálva a jobb teljesítményt és elégedettséget a pályákon. Nordic, túrasí, freestyle, vagy csak most kezdtél bele a téli sportokba? A tapasztalt iparági szakértők több ezer precíziós terméke megkönnyíti a stílusának és képességszintjének megfelelő síléc kiválasztását. 

Síléctípusok a Sportano.hu üzletben

A Sportanónál minden síelés szerelmese megtalálja a speciális felszerelést, függetlenül a preferált síelési stílustól és a tudásszintjétől. Olyan síléceket keresel, amelyek extrém érzéseket nyújtanak és lehetővé teszik, hogy felfedezd a felfedezetlen területeket? Érezze a szabadságot a pályán kívül a freestyle sílécekkel, vagy csatlakozzon a freeride-közönség soraihoz. Kínálatunkban megtalálja a tökéletes freeride sílécet szélesebb és kissé hosszabb konstrukcióval, amelyért olyan márkák állnak, mint a Fischer, Rossignol, Volkl, Salomon és Atomic, amelyek a biztonságot és a precizitást képviselik. 

Ha minden szezonban a lejtőkön vagy, győződj meg róla, hogy kiváló minőségű felszereléssel rendelkezel a szárnyaidat bontogatva. A Sportano.hu-nél a minőség a legfontosabb, és amikor downhill, cross-country vagy síléceket választ, mindig számíthat a legjobb technológiák és rendszerek támogatására, amelyek garantálják a zökkenőmentes és kellemes utazást

Síelés

A lesiklópálya sílécek tökéletes felszerelés a kezdők és a tapasztalt síelők számára is, akik a lejtőkön szeretnék fejleszteni tudásukat. Az okos konstrukciós jellemzőknek - LYT Tech, Air Carbon TI, EMC vagy LCT - és a széles termékválasztéknak köszönhetően a kedvenc tevékenységéhez igazíthatja őket. A hosszabb sugárral rendelkező all-round modellek és az allmountain modellek, amelyek könnyű irányíthatóságot biztosítanak, és még mély hóban is síelhetőek, ideálisak a kezdők számára. A Sportano.hu oldalon olyan gyártók kínálatában találja meg őket, mint a Head, Volkl és Rossignol

A profi síelőknek szánt downhill síléctípusok más geometriával rendelkeznek, és pontosabb vezetést biztosítanak. Fokozott dinamika, sebesség a pályán, extrém agilitás vagy pályastabilitás a versenysílécek jellemzői. Válasszon a stílusának megfelelő szlalom- és gigantikus sílécek közül. 

Sífutó sílécek

A Sportano.hu sífutó sílécek egy javaslat azoknak, akik szeretik a szabadtéri tevékenységeket a pályán kívül. A sífutó sílécekkel való első lépéseknél nagyon fontos a stabilitás, amit a nagyobb szélességű és alacsony keménységű, pikkelyekkel borított modellek kiválasztásával érhet el. Olyan felszerelést keres, amely nagyobb teljesítményt és sebességet biztosít? A Sportano termékcsalád sportos sífutó sílécei várják Önt. A klasszikus stílusban a keskenyebb derékkal és nagyobb keménységgel rendelkező sífutó sílécek az ideálisak, míg a tapasztalt sífutók rövidebb, kissé megemelt hegyű sílécek közül választhatnak a korcsolyázáshoz

Sítúra

A nagy sebességű síelés rajongói a freeride modellek választása esetén a sisakjuk alatt érzik majd a szelet. A széles derék és a nagy fordulási sugár lehetővé teszi a manővereket és az extrém akrobatikát, amelyek a pályán és azon kívül is komoly adag adrenalint biztosítanak. A Sportano.hu kínálatában megtalálja az Ön tudásszintjéhez, alkatához és tevékenységtípusához igazított síléceket. Izgalmas lejtők, könnyű emelkedők és szédítő sebesség - ezek az olyan gyártók síléceinek előnyei, mint a K2 vagy a Volkl. A csúcsok megmászása könnyebbé válik a sarokkioldós síkötéssel épített modellekkel. Ezzel a felszereléssel még a legmeredekebb lejtők sem jelentenek többé korlátot a céljaid elérésében - a Sportano segítségével mindegyik elérhető! 

Sílécek vásárlása: mire figyeljek?

A felszerelésnek a tevékenység típusához, a tapasztalat szintjéhez és a preferenciákhoz való igazítása kulcsfontosságú hatással van a síelés közbeni elégedettségre és eredményekre. Mielőtt kiválasztja a legjobb sílécet az Ön számára a Sportano.hu üzlet kínálatából, figyeljen a világszínvonalú gyártók felszereléseinek részletes paramétereire és felépítésére

Keménység

Az alacsonyabb keménységű sílécek ideálisak a pályán kezdők számára. Könnyebben irányíthatóak és elnézőbbek a tapasztalatlan síelők hibáival szemben. A legjobb márkák, például a Fischer és a Rossingol felszerelései között találja őket. Szeretné fejleszteni a síelési képességeit? Válassza a nagyobb merevségű modelleket a pontosabb síelés érdekében. A profik számára nagy keménységű síléceket kínálunk a nagy dinamika és teljesítmény érdekében. 

Twist

A sílécek fordulási sugara felelős a síelés közbeni stabilitásért és a hatékony kanyarodásért, ezért a profi síelők kis - 13 méter alatti - sugarú síléceket választanak, ami nagyobb manőverezhetőséget tesz lehetővé. Ha olyan felszerelést keresel, amely nagyobb pontosságot és sebességet biztosít, nézz szét a Head, Salomon, Atomic és Dynastar kínálatában. A kezdők kiváló síléceket találnak 13-18 méteres fordulási sugárral. 

Haladás

A kezdőknek szánt síléceket a konstrukciójuk különbözteti meg, ami megkönnyíti a síléc irányítását és a simaság fenntartását. Az ideális választás a nagyobb szélességű és nagyobb fordulási sugarú, kevésbé merev berendezés lesz. A síléc elülső csúcsának profilja is fontos - a nagyobb felhajtóerő jobb irányíthatóságot jelent a lejtőn és könnyebb belépést. A Sportano.hu-nál a középhaladó és tapasztalt síelőknek szánt felszerelések várják Önt, ahogyan fejleszti tudását. 

Növekedés

Hogyan válasszunk sílécet a magasságunknak megfelelően? A Sportanóban különböző magasságú nők, férfiak és gyermekek számára talál felszerelést. A választás során ne feledje, hogy a sílécek hossza arányban álljon a magasságával. A női downhill síléceknek 15-20 cm-rel rövidebbnek kell lenniük a nőknél, a férfi síléceknek 10-15 cm-rel rövidebbnek kell lenniük a férfiaknál. Ez a szabály megkönnyíti az első síléc kiválasztását. 

Egyéb sífelszerelés és ruházat a Sportano-tól 

A speciális felszerelés az alapja a tevékenység megkezdésének, de a biztonság a lejtőkön is fontos. A Sportano.hu oldalon megtalálja a síeléshez szükséges kiegészítőket - sisakokat, síbotokat és síszemüvegeket, amelyek hűvös fejet és kényelmet biztosítanak síelés közben. Az üzletben átfogó síruházatot is kínálunk - kabátok, nadrágok, alsóneműk, sícipők, kesztyűk, zoknik, sapkák és számos más kiegészítő, amelyek pontos illeszkedést és hőszigetelést garantálnak az olyan technológiáknak köszönhetően, mint a PrimaLoft®, a 3M™ Thinsulate™ vagy a HyperLoft™. 

Leírás kibontása Leírás összecsukása