Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

POC

POC

A 2005-ben alapított POC egy svéd márka, amelynek már a kezdetektől fogva az volt a célja, hogy megvédje a sportolók életét. Ezért a POC fő tevékenysége a védőruhák, sisakok, protektorok és védőszemüvegek gyártása. 

A POC termékeket a funkcionalitás és a tartósság jellemzi. Az évek során a márka kifejlesztette saját tudományos fórumait, a POC Lab és a WATTS Lab-ot, amelyeken keresztül profi sportolókkal és különböző területek szakértőivel dolgozott együtt. A márka velük együtt fejlesztette ki az innovatív T-Core töltési technológiákat, a Shearing Pad INside-ot és számos más rendszert a termékminőség javítása érdekében.  

A POC széleskörű kínálatában a síelők, snowboardosok és kerékpárosok számára készült kiegészítők és ruházati cikkek találhatók mindenféle képességű síelő, snowboardos és kerékpáros számára. A vállalat azt a célt tűzte ki maga elé, hogy olyan kiváló minőségű termékeket fejlesszen ki, amelyeket kezdők és tapasztalt sportolók egyaránt használhatnak.  

Ma a márka a téli sportokhoz és a kerékpározáshoz szükséges termékek terén a világ egyik vezetője. A POC folyamatosan fejlődik és egyre modernebb kiegészítőket és speciális ruházatot fejleszt. A svéd márka az idők során ügyfelek ezreit szolgálta ki, akik bizalmat szavaztak nekik, és évek óta hűségesek maradtak a POC felszerelésekhez. 

Leírás kibontása Leírás összecsukása