Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

Kézilabda cipő

Kézilabda cipők - kényelmes és tartós modellek a Sportano üzletben 

A kézilabda egy olyan sportág, amelynek népszerűsége folyamatosan növekszik. Ha úgy döntesz, hogy ezt a sportágat űzöd, fontos, hogy először elsajátítsd a technikát és elsajátítsd a megfelelő készségeket. Annak érdekében, hogy a játéktéren a legmagasabb szintű kényelmet és biztonságot biztosítsa, érdemes kézilabdacipővel felszerelkeznie. Ezek garantálják a megfelelő stabilitást a talajhoz képest, valamint a párnázottságot és a kényelmes mozgást edzés közben. A Sportano.hu webáruház kínálatában kiváló minőségű Mizuno kézilabdacipőket és Kempa kézilabdacipőket találsz, amelyek megfelelnek az igényeidnek. 

A megfelelő kézilabdacipő kiválasztása 

A kézilabda olyan igényes sportág, ahol minden játékostól elvárják, hogy mozgékony, ügyes és kellő pontosságú legyen a fogás és a passzolás terén. E célból a kézilabdacipőket megfelelő stabilitásnak kell jellemeznie, ami befolyásolja a használat kényelmét. Ezért a kézilabdacipők legfontosabb jellemzője a párnázás, amely megkönnyíti az ugrásokat és a pályán történő manővereket. A talp teljes felületét le kell fednie, mert ellenkező esetben fennáll a sérülés veszélye. Kemény felületen történő ugráláskor a csípő-, térd- és lábízületek hajlamosak a sérülésre. Ennek érdekében a cipőnek speciálisan elhelyezett talpbetéttel - gélbetéttel - is rendelkeznie kell, amely szintén biztosítja a cipő kényelmes viseletét.  

A női kézilabdacipők és a férfi kézilabdacipők kiválasztásakor olyan modelleket válasszon, amelyek légáteresztő réteggel (háló) rendelkeznek, vagy rugalmas anyagból készültek. Az ehhez a sporthoz való lábbeliknek el kell vezetniük a nedvességet és a hőt, megvédve a lábat a túlzott izzadástól. Ez stabilizáló hatással van a lábfejre is a cipőben. Amikor a stabilitás már említésre került - ez egy másik fontos jellemzője a kézilabdacipőknek. A kiválasztott modellnek védenie kell a bokát és a lábfejet, ezért a boka jobb stabilizálása érdekében kissé magasabb felsőrésszel rendelkező termékek javasoltak.  

Ha a megfelelő kézilabdacipőt keresi gyermekeknek, akkor a talpbetét hossza alapján figyelje a megfelelő méretet. A lábbeliknek légáteresztő anyagból kell készülniük, hogy gyermeke kényelmesen érezze magát. Ezek általában csillapítással ellátott junior kézilabdacipők. Biztosítják, hogy gyermeke elkerülje a kemény talajon való ugrálás következményeit dobás közben. 

Minőségi kézilabdacipőket kínáló márkák 

A Sportano.hu sportboltban kiváló minőségű Kempa kézilabdacipőket találsz, amelyek TORSION SUPPORT technológiával rendelkeznek. A beépített torziós elem kényelmes és ergonomikus lépéseket garantál. Egyes modellek HEELKAGE elemmel vannak felszerelve, amely összeköti a lábközépcsont és a sarok területét. Ez a kombináció maximális stabilitást biztosít. A MICHELIN talp ideális tapadást biztosít a talajon, maga a lábbeli pedig ennek megfelelően alkalmazkodik a lábfejhez.  

Felszerelünk téged Mizuno kézilabdacipőkkel is, amelyek olyan modern technológiákkal rendelkeznek, mint a Dynamotion Groove és a Dynamotion Fit. Az első megoldás a talpban stratégiailag elhelyezett bemélyedések, amelyek megfelelő tapadást biztosítanak. A második rendszer viszont a felsőrészben használt technológia, amely tökéletes illeszkedést biztosít a lábfejhez anélkül, hogy korlátozná a mozgást. Az AIRmesh emellett garantálja a légáteresztő képességet és a kényelmet. A márka lábbelijeiben megtalálható az innovatív MIZUNO INTERCOOL rendszer is, amely a megfelelő szellőzésért felelős. 

Leírás kibontása Leírás összecsukása