Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

Úszó sapkák

Úszósapkák a Sportano sportboltban 

A Sportano üzletben található úszósapkák neves sportmárkák termékei. Kiváló minőségű anyagokból készülnek, amelyek biztosítják a kényelmet és a hosszú élettartamot. Ideálisak az úszás szerelmeseinek, a profiknak és azoknak, akik hobbiból úsznak.   

Egy látogatás a Sportano.hu oldalon biztosítja, hogy megtalálja a megfelelő terméket, amely a legigényesebb vásárló minden igényét is kielégíti. Védelem a nedvességtől, rugalmasság, kényelem - mindezt megtalálja a weboldalunkon található termékek között. Válassza ki a tökéletes úszósapkát, és élvezze a sportolást bármikor.   

Úszósapka: a medence elengedhetetlen tartozéka 

Mindenki, aki úgy dönt, hogy uszodába megy, szerezzen be egy úszósapkát. Nemcsak a nedvesség és a nedvesség ellen véd, hanem az érzékeny fejbőrt is megóvja a klór és más víztisztító anyagok káros hatásaitól. Az úszósapka használatának köszönhetően a víz lefolyik a fején, és nem jut a fülébe, ami növeli a medencében való tartózkodás kényelmét. A Sportano üzletben számos különböző méretű úszósapkát talál. 

Melyik úszósapkát válasszam?  

A preferenciáinktól függően különböző anyagokból készült sapkát választhatunk. A hosszú hajra való úszósapka mindenképpen különbözik a férfi vagy gyermek sapkától. Ha kíváncsi, hogy melyik termék lesz a legjobb az Ön számára, látogasson el a Sportano üzletbe, és használja ki a széles kínálatot.   

Férfi úszósapkák

A férfi úszósapkának ideális esetben illeszkednie kell a fej méretéhez és alakjához. Elsősorban a belső fület kell védenie az áradás ellen, és javítania kell az úszás kényelmét. A Sportano kínálatában Nike márkájú szilikon úszósapkákat talál különböző színekben.   

Női úszósapkák 

A női úszósapkának mindenekelőtt méretre kell illeszkednie. A hosszú hajú nőknek figyelembe kell venniük, hogy a hosszú haj extra helyet foglal, ezért célszerű nagyobb méretet választani. A sapka nem csak az úszás kényelmét javítja, hanem csökkenti a vízellenállást is. A legrugalmasabb és legfunkcionálisabb megoldás a Sportano.hu kínálatában elérhető szilikon úszósapkák lesznek.   

Gyermek úszósapkák

A gyermek úszósapka minden fiatal úszó számára elengedhetetlen. Javítja a kényelmet a kedvenc sportolás közben, és emellett védelmet nyújt a fülbe szivárgó víz ellen úszás közben. A Sportano.hu kínálatában szilikon úszósapkák találhatók gyermekméretekben. Robusztus, vízlepergető anyagból készültek, amely rugalmasságot és kényelmet biztosít.   

Leírás kibontása Leírás összecsukása