• Ingyenes szállítás
  • 30 napos termékvisszaküldés
  • Termékfeladás 48 órán belül
Nav switch

Reklamáció és garancia   

Jótállási szabályzat 

A Sportano üzletben vásárolt árukra 2 év garancia vonatkozik. Az eltérő jótállási időszakra vonatkozó információk (pl. élelmiszerek esetében) a terméklapon találhatók.  
Ha a termék a garanciális időszakban megsérül, az eladó köteles azt kicserélni, megjavítani vagy az ellenértékét visszautalni. A garancia nem vonatkozik a szándékos gondatlanságból vagy nem rendeltetésszerű használatból eredő hibákra.   
 
A garanciális és reklamációs szabályokról bővebb információ az áruház szabályzatában található. 


Reklamáció  

Panaszt szeretne benyújtani a Sportano áruházban vásárolt termékkel kapcsolatban? Töltse ki az alábbi űrlapot, és lépjen kapcsolatba Ügyfélszolgálatunkkal: kapcsolat@sportano.hu 

Igyekezzen minél több fontos részletet feltüntetni az űrlapon: a reklamáció indokát, a sérülésnek és a hiba felfedezésének a dátumát és a reklamáció preferált megoldását (visszatérítés, termék cseréje újra vagy annak javítása). Az űrlaphoz csatoljon a termékről fényképeket, amelyeken látható a termék hibája.   
Panaszát 14 munkanapon belül fel fogjuk dolgozni.

Csapatunk mindent megtesz annak érdekében, hogy lerövidítse a panasz megválaszolásának határidejét. Minél több információt ad meg az űrlapon, annál könnyebben tudjuk kivizsgálni a reklamációt. 


Gyakran ismételt kérdések:

Az általam vásárolt termékek eredetiek?
A Sportano áruházban minden termék ismert márkáktól és gyártóktól származik. Garantáljuk, hogy termékeink eredetiek és nem használtak. Ha kérdése van, forduljon Ügyfélszolgálatunkhoz, akik eloszlatják kétségeit és rendelkezésére bocsátják a szükséges információkat. 

Hogyan használják fel az adataimat?
A személyes adatok tárolásával, feldolgozásával és felhasználásával kapcsolatos minden információ megtalálható az Adatvédelmi és Süti Nyilatkozatban.  

Fizikai boltban is megvásárolhatom a termékeket?   
Jelenleg a Sportano áruházban az értékesítés kizárólag online történik. Ha nem tudja, hogyan rendeljen tőlünk terméket, nyissa meg az útmutatót, amelyben a vásárlás minden lépését leírtuk. Ha bármilyen kérdése vagy kétsége van, kérjük, vegye fel a kapcsolatot csapatunkkal