Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

Reklamáció és garancia   

Jótállási szabályzat 

A Sportano üzletben vásárolt árukra 2 év garancia vonatkozik. Az eltérő jótállási időszakra vonatkozó információk (pl. élelmiszerek esetében) a terméklapon találhatók.  

Ha a termék a garanciális időszakban megsérül, az eladó köteles azt kicserélni, megjavítani vagy az ellenértékét visszautalni. A garancia nem vonatkozik a szándékos gondatlanságból vagy nem rendeltetésszerű használatból eredő hibákra.   
 
A garanciális és reklamációs szabályokról bővebb információ az áruház szabályzatában található. 


Reklamáció  

Panaszt szeretne benyújtani a Sportano áruházban vásárolt termékkel kapcsolatban? Töltse ki az alábbi űrlapot, és lépjen kapcsolatba Ügyfélszolgálatunkkal: kapcsolat@sportano.hu 

Kérjük, igyekezzen minél több fontos részletet feltüntetni az űrlapon: a reklamáció indokát, a sérülésnek és a hiba felfedezésének dátumát és a reklamáció preferált megoldását (visszatérítés, termék cseréje vagy annak javítása). Az űrlaphoz csatoljon a termékről minimum 3 fényképet, amelyeken látható a termék hibája.  

Panaszát 14 munkanapon belül fel fogjuk dolgozni.

 

Csapatunk mindent megtesz annak érdekében, hogy lerövidítse a panasz megválaszolásának határidejét. Minél több információt ad meg az űrlapon, annál könnyebben tudjuk kivizsgálni a reklamációt.


Gyakran ismételt kérdések:

Az általam vásárolt termékek eredetiek?
A Sportano áruházban minden termék ismert márkáktól és gyártóktól származik. Garantáljuk, hogy termékeink eredetiek és nem használtak. Ha kérdése van, forduljon Ügyfélszolgálatunkhoz, akik eloszlatják kétségeit és rendelkezésére bocsátják a szükséges információkat. 

Hogyan használják fel az adataimat?
A személyes adatok tárolásával, feldolgozásával és felhasználásával kapcsolatos minden információ megtalálható az Adatvédelmi és Süti Nyilatkozatban.  

Fizikai boltban is megvásárolhatom a termékeket?   
Jelenleg a Sportano áruházban az értékesítés kizárólag online történik. Ha nem tudja, hogyan rendeljen tőlünk terméket, nyissa meg az útmutatót, amelyben a vásárlás minden lépését leírtuk. Ha bármilyen kérdése vagy kétsége van, kérjük, vegye fel a kapcsolatot csapatunkkal