Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

Kerékpár alkatrészek

Kerékpáralkatrészek és alkatrészek - válassza ki a megfelelőt a Sportano üzletben

A jól illesztett kerékpáralkatrészek garantálják a hatékony közlekedést, a kényelmet és a biztonságot az utakon. A Sportano segítségével gondoskodik kerékpárjának megfelelő hozzáigazításáról az Ön által gyakorolt sportághoz, a bevált márkák kínálatából választva termékeket. A kerékpárnyergek, pedálok, markolatok, bélések, fékbetétek, minőségi kerekek és egyéb kerékpáralkatrészek és kiegészítők széles választéka lehetővé teszi, hogy kényelmes üléspozíciót vegyen fel, növelje a fékezés hatékonyságát és a kerékpár manőverezését a szabadidős túrák vagy a profi versenyek során.

A Sportano kínálatában megbízható kerékpáralkatrészeket és alkatrészeket talál, amelyek megfelelnek a tapasztalt kerékpárosok elvárásainak. MTB kerékpár pedálok tartós anyagokból, csúszásmentes kialakítással, kényelmes kerékpárnyergek városi kerékpározáshoz és merev, anatómiailag formázott modellek terep- vagy országúti kerékpározáshoz - nézze meg, milyen széles a Sportano.hu választéka!

Kerékpáralkatrészek - melyikkel érdemes felszerelkezni?

A Sportano.hu üzletben a kerékpározási stílusodhoz és a kerékpártípusodhoz igazodó csúcskategóriás felszereléseket kaphatsz. Ha azon gondolkodik, hogy kerékpárját olyan elemekkel szereli fel, amelyek növelik teljesítményét az útvonalon, tegyen egy funkcionális kerékpárnyeregre. A dinamikus hegyi sportok rajongói számára a legjobb modelleket egyszerű és kissé hosszúkás kialakítás jellemzi, amely lehetővé teszi az alacsonyabb testtartást. Országúti kerékpáron viszont egy olyan nyereg, amely könnyű és vékony, és lehetővé teszi, hogy erősen előre dőlő pozíciót vegyen fel, megfelelőbb lesz. Az olyan márkák termékei között, mint. Selle Italia, Wittkop vagy Ergon női és férfi nyergeket talál különböző profilú, hosszúságú és rendeltetésű nyergeket.

A cserepedálok hozzájárulhatnak a kényelmesebb kerékpározás élményéhez is, mivel jobb erőátvitelt, stabil állást és a kerékpár típusához igazodó alátámasztási felületet biztosítanak. A Sportano.hu kínálatában megtalálhatók a városi, országúti és szabadidős MTB kerékpározáshoz ideális platformos kerékpárpedálok, valamint a dinamikusabb jellegű sportos kerékpározáshoz szánt felcsatolható pedálok.

A felszerelés kiválasztásakor nem hagyhatja figyelmen kívül a stabil kerekeket és a láncot, amelyek növelik a pedálozás hatékonyságát és biztosítják a zökkenőmentes haladást. A biztonságot azonban helyezze előtérbe a minőségi fékbetétek és fékbetétek kiválasztásával.

Hogyan válasszunk kerékpáralkatrészeket és alkatrészeket, mire figyeljünk vásárláskor?

A kerékpár alkatrészeinek és alkatrészeinek kiválasztásakor érdemes odafigyelni az alkatrészek tervezett használatára egy adott vezetési stílushoz, a kerékpár kerekeinek méretére, a gyártás anyagára vagy a dedikált nemre. A kerékpár tartozékok kiválasztását alapvetően befolyásolja az egyes alkatrészek pontossága. A Sportano.hu weboldalon tapasztalt kerékpárosok által kiválasztott, a legmagasabb minőségi követelményeknek megfelelő termékek állnak rendelkezésre. A kínálat olyan márkákból áll, mint Kellys, Exustar, Zipp, KoolKool-Stop, CeramicSpeed és a kerékpáripar számos más neves gyártója lehetővé teszi, hogy még több örömet szerezzen a kerékpározásból, és jobb eredményeket érjen el a kerékpározás minden egyes sportágában.

Leírás kibontása Leírás összecsukása