Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

ATOMIC

Atomic

Az Atomic egy 1955-ben alapított sífelszereléseket gyártó vállalat, amely az osztrák Alpok lábánál fekvő városból indult. A márka négy emberrel indult, és évente körülbelül 50 pár sílécet gyártott. Termékeinek magas minőségének köszönhetően azonban a vállalat gyorsan növekedett, és az alapítástól számított öt éven belül többszörösére növelte termelési teljesítményét. Az 1980-as években az Atomic márka más országok felé is nyitott, gyártócsarnokok létesítésével a kelet-európai országokban.  

Kezdetben az Atomic nemcsak síléceket, hanem szánkókat és szekérkerekeket is gyártott, de hamarosan úgy döntött, hogy a sílécek fejlesztése érdekében feladja az első kettőt. Ma a márka a téli sportok egyik vezető gyártója, és termékeit olyan profi sportolók használják, mint Benjamin Raich, Tom Hilde, Thomas Morgenstern és Marcel Hirscher.  

Az Atomic évek óta beruház a technológiába és az innovatív megoldásokba, így termékei a legjobb minőséget és kényelmet garantálják. Ez magában foglalja az Ultra Power Woodcore, Densolite Core, Titanium Powered, Carbon Tank Mesh, Firewall, Full Sidewall és sok más rendszert, amelyek javítják a síléc teljesítményét. Az Atomic márka vezető sílécszériái a Vantage, Backland, Maverick, Punx, Bent Chetler (a Chris Benchetlerrel közösen létrehozott) és a Redster, amely kisebb, speciálisabb alkategóriákra oszlik, mint például a Fis-Slalom és a Fis-Super G. 

A márka nem kevesebb, mint tizenkét neves díjat nyert az alpesi sí világkupán, és az Atomic termékeket használó sportolók többször nyertek aranyérmet a im olimpiai játékokon és más sportversenyeken.  

Leírás kibontása Leírás összecsukása