Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

Venum

A Venum egy tekintélyes francia harci sportruházat- és felszerelésmárka, amelynek alapjait Franck Dupuis és Andre Vieira teremtette meg 2006-ban. A márka a különböző küzdősportok felszereléseire specializálódott, az MMA, a boksz, a brazil jiu-jitsu, a karate és a muay thai számára.

A Venum egy megkérdőjelezhetetlen minőségű márka, amelynek termékei részletes kutatás, innovatív tervezés és a küzdősportok iránti páratlan szenvedély eredménye. Mindez a rendíthetetlen harci szellemmel párosulva olyan egyedi termékeket hoz létre, amelyek a legigényesebb sportolók elvárásainak is megfelelnek.

2021-ben a Venum globális elismerést szerzett azzal, hogy a UFC - a világ legnagyobb vegyes harcművészeti promóciós szervezete - hivatalos partnere lett. Ez a partnerség bebetonozta a Venum pozícióját a küzdősportok iparágának kulcsszereplőjeként, megerősítve vitathatatlan érdemeiket a legmagasabb minőségű felszerelések és ruházatok biztosításában.

Akár profi sportoló, akár kezdő küzdősportoló, a Venum egy olyan márka, amely nem csak a felszerelést, hanem az inspirációt is biztosítja Önnek, hogy a sportolás minden szakaszában a kiválóságra törekedjen.

Leírás kibontása Leírás összecsukása