Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

Futópadok

Futópadok a Sportano shop ajánlatában: kezdjen el velünk edzeni!

Egy hosszú futás, egy laza kocogás vagy egy gyors menetelés - nem számít, hogy a kardióedzés melyik formáját kedveli, bármikor és bármilyen időjárási körülmények között végezheti otthon. Nézze csak meg a Sportano futópadok kategóriáját, ahol olyan márkák által gyártott csúcsminőségű berendezések széles választékából választhat, mint a Spookey, HMS, Bowflex, Kettler, Matrix, Urbogym, Life Fitness, Nautilus vagy ProForm. 

Elektromos futópadok: futáshoz, gyalogláshoz, edzéshez és még sok máshoz

Az elektromos futópadon való edzés fő előnye, hogy a tevékenység szintjét attól függően változtathatja, hogy mennyire edzett és mit szeretne elérni. Végezhetsz intervallumokat, rövid vagy hosszabb futásokat, utánozhatod a hegyi futást, sétálhatsz, kocoghatsz, vagy összpontosíthatsz a láb- és farizmok formálására. Ezt a beépített, különböző intenzitású edzésprogramok, az edzés legfontosabb paramétereit (pl. idő, távolság, kalóriaégetés, pulzus, dőlésszög) megjelenítő kijelző és a fogantyúkon található pulzusérzékelők teszik lehetővé.  

A futópad nagyszerű alternatívája a szabadtéri futásnak, különösen kezdők vagy elfoglalt emberek számára. Nem kell az időjárástól vagy az edzőterem kihasználtságától függenie - szabadon megválaszthatja az edzés idejét és időtartamát. A futópad használatával a lábát, az ízületeit (boka-, térd- és csípőízület) és a gerincét is védi a kemény és egyenetlen felületeken való futás hatásaitól - a futópad szíja jó párnázást biztosít.  

A futópadon végzett rendszeres edzés javítja a kondíciót, az állóképességet, az immunitást, a koncentrációt és a memóriát, javítja a légző- és szív- és érrendszer működését, ezáltal csökkenti a szívbetegségek kockázatát, valamint erősíti a csont- és izomrendszert.  

Az állóképességi edzés ezen a gépen szintén ideális módja a testzsír és a cellulitisz csökkentésének (megfelelő táplálkozással kombinálva), vagy a szépen formált sziluett kialakításának (erőnléti edzéssel kombinálva). 

Melyik futópadot válasszam? Az elektromos futópadok legnépszerűbb modelljeinek áttekintése

A futópad kiválasztásakor összpontosítson a legfontosabb paraméterekre, beleértve a teljesítményt (jó választás a 2 lóerő állandó teljesítményű, rövidítve hp vagy HP), a sebességtartományokat (legalább 16 km/h), az edzésprogramok számát, az öv szögének állítási lehetőségét, a terhelhetőséget (maximális terhelés), a felhajtás lehetőségét és a pulzusszám mérésére szolgáló érzékelők jelenlétét. A futópadon végzett edzés kényelmét és hatékonyságát olyan kiegészítő berendezések növelik, mint például egy hely a palack/vizes palack számára, egy tartó a telefon/tablet számára, egy beépített ventilátor, Bluetooth-csatlakozás vagy USB/AUX-port.   

Javasoljuk, hogy az elektromos futópadok mely modelljei keltsék fel a figyelmét, attól függően, hogy mit vár a berendezéstől, és hogy otthoni használatra, vagy egy személyi edzőterem vagy edzőterem berendezésének részeként. 

Nautilus T626 elektromos futópad

A Nautilus T626 elektromos futópad fő előnyei a 26 edzésprogram, a 19,3 km/h maximális sebesség, a nagy övfelület kiegészítő párnázással Strike ZoneTM Cushioning, a dőlésszög állításának lehetősége (akár 15%), a kettős LCD kijelző és az összecsukható kialakítás. Ezen kívül ezen a modellen talál egy ventilátort (3 fokozatú levegőszabályozás), pulzusmérő szenzorokat, USB- és MP3-portot, Bluetooth funkciót, valamint telefon- és palacktartót. Ideális megoldás azok számára, akik megbízható és funkcionális felszerelést keresnek a kényelmes és hatékony edzéshez. 

UrboGym V680 futópad

Az UrboGym V680 futópad akár 16 km/h sebességgel, 140 kg terhelhetőséggel, az öv szögének 3 fokozatú beállításával, 12 edzésprogrammal és a Fizikai teszt (FAT) funkcióval a személyre szabott paraméterek beállításához (nem, életkor, testsúly és magasság tekintetében) ideális partner lesz az edzéshez, függetlenül a fittségi és edzettségi szinttől. Ebben a csendes futású, teleszkópos össze- és széthajtható rendszerrel ellátott modellben a fogantyúkon lévő impulzusérzékelők, beépített hangszórók, USB- és AUX-bemenet, világos LCD-kijelzővel ellátott konzol és a berendezés könnyű mozgatását biztosító szállító kerekek is rendelkezésre állnak.  

Spokey Even elektromos futópad

A Spokey Even elektromos futópad ideális megoldás kezdőknek és időseknek, valamint azoknak, akik hosszú szünet vagy súlyos sérülés után térnek vissza az aktivitáshoz. Akár 90 kg súlyú személyek is használhatják. A kompakt XPLACE kialakítás lehetővé teszi, hogy ez a modell függőlegesen és vízszintesen is összecsukható legyen, ami nagyszerű választás lesz kis helyiségekben - a futópadot kiveszi edzésre, és utána azonnal el is teszi. A sebesség (legfeljebb 6 km/h) a távirányítóval szabályozható. A futópad csendes (0,6-1,5 LE motorteljesítmény) és előlapi kijelzővel rendelkezik. A Bluetooth és a kompatibilis GFIT alkalmazás rengeteg edzési lehetőséget kínál, és biztosítja a fejlődés pontos nyomon követését.   

Kettler Alpha Run 800 elektromos futópad 

Egy megbízható berendezést keres az edzőterem vagy személyi edzőterem kardió részlegének felszereléséhez? Akkor a Kettler Appha Run 800 elektromos futópad a megfelelő választás az Ön számára. 22 km/h sebességgel, 175 kg terhelhetőséggel, szögbeállítással (12%-ig), 32 edzésprogrammal, Kettler Energy Deck párnázással, palack- és okostelefon-tartóval, valamint 3 nyelvű menüvel ellátott LCD kijelzővel, ezek a jellemzők még a legigényesebb felhasználóknak is megfelelnek. 

Leírás kibontása Leírás összecsukása