Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

LEONE 1947

Leone 1947

A Leone 1947 olasz márka története 1947-ig nyúlik vissza, amikor az alapító Cav. Orlando Leone úgy döntött, hogy létrehozza saját márkáját, amely sportcikkek gyártására szakosodott. Mivel legnagyobb szenvedélye az ökölvívás volt, e sportág kiegészítőinek gyártására szakosodott.  

A folyamatos fejlesztésre és a képesítések javítására való összpontosításnak köszönhetően a vállalat az évek során az egyik legelismertebb sportmárkává vált, amelynek termékeit világszerte használják a legkiemelkedőbb sportolók, mint például Gago Drago, Artur Kyshenko, Leonard Bundu, Mathias Gallo Cassarino, Sak Kaoponlek, Jurij Bessmetrny és sokan mások. Ahogy a márka növekedett, a küzdősportok iparágában is elismertté vált, és más sportágak, többek között a kickbox, az MMA, a savate és a muay thai felszereléseire is kiterjedt.  

A márka Leone 1947 is edzés és alkalmi ruházat fenntartott sportos stílusban. A Leone névvel aláírt termékeket rendkívüli minőség és egyedi design jellemzi, ami a vállalat megkülönböztető eleme. A vállalat modern technológiákat alkalmaz a tartozékokban, és folyamatosan javítja a már meglévők működését. Ennek köszönhetően a márka minden cikkét minden részletre odafigyelve készítik, és nagyon tartósak, így még a legprofibb játékosok igényeinek is megfelelnek. 

Leírás kibontása Leírás összecsukása