Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

MMA

MMA: edzés a legmagasabb szinten a Sportano.hu-val 

Az MMA nagyon népszerű Lengyelországban és az egész világon. Egyre többen vállalják a rendszeres képzést ebben a rendkívül igényes szakágban. Érdemes tehát kiváló minőségű MMA ruházattal és felszereléssel felszerelkezni. A Sportano kizárólag olyan top márkák termékeit kínálja, mint az adidas, Bushido, Everlast, Ground Game vagy Manto, amelyeknek köszönhetően minden vegyes harcművészeti edzés a legmagasabb szintre kerül.  

Az MMA edzéshez szükséges felszerelés 

Minden edző alapvető felszerelése a megfelelően kiválasztott MMA-kesztyű. Szintén fontosak a sérülések ellen védő kiegészítők, mint például az MMA állkapcsok és az edzéshez szükséges kiváló minőségű felszerelések, mint például az MMA boxzsák. Mindezeket a termékeket a Sportano sportboltban találja meg. 

MMA kesztyűk a Sportanónál 

A professzionális MMA-kesztyűk védik a kezet és a csuklót a sérülésektől és a sérülésektől. Rugalmasnak kell lenniük, és olyan anyagból kell készülniük, amely alkalmazkodik a kéz formájához. Például az Everlast EV7561 MMA grappling kesztyű kiváló minőségű műbőrből készült a tartósság érdekében. Speciális csuklópánttal rendelkeznek, amely kiváló tartást és személyre szabott illeszkedést garantál.  


Az MMA-kesztyűket három alaptípusra osztják - edzés, sparring és verseny. Az edzőkesztyűk hasznosnak bizonyulnak a pajzsgyakorlatokban, a sparringkesztyűk pedig a harcokra felkészítő összecsapásokban. A verseny MMA kesztyűket viszont olyan profiknak tervezték, akik versenyeken vesznek részt. 

MMA boxzsákok a Sportano-ban

A professzionális MMA zsákok és speciális pajzsok segítenek a hatékony edzésben. Ezek lehetővé teszik az ütések és rúgások gyakorlását különböző magasságokban. Az Everlast MMA thai pajzs EV7517 például prémium minőségű, ellenálló műbőrből készült. Vastag habszivacs párnázása biztonságot és ütéscsillapítást biztosít.  

Sisakok, MMA protektorok a Sportano-nál

Az intenzív MMA edzés során érdemes gondoskodni a biztonságról. Az MMA-sisakok segíthetnek megvédeni a fejedet a sérülésektől és az ütésektől. Például az anatómiailag profilozott Bushido sparingsisakok szabad méretbeállítással. Az áll és a fülcimpa területét extra párnázottsággal is ellátják. Minden MMA-sisak megfelel az európai CE biztonsági követelményeknek (PN-EN 13277-4:2004 és PN-EN 13277-4:2004/A1:200). Az MMA sípcsont-, láb- és állkapocsvédők szintén hasznosnak bizonyulnak a gyakorlatok során. Védik a fogakat és az állkapocs területét a kemény ütések során keletkező sérülésektől. Minden MMA állkapocs kiváló minőségű műanyagból készül, amelyet nagyfokú rugalmasság és amortizáció jellemez az ütések során.  

MMA ruházat: egészítse ki edzőruháját a Sportano-val 

A Sportano kiváló minőségű ruházatot kínál a vegyes harcművészetekhez. Az MMA-felszerelés felső része egy speciális póló, az úgynevezett rashguard. Például a Manto Aplha szabott szabással és 6 paneles szerkezettel. A lapos és rugalmas varrások intenzív edzés közben is biztosítják a kényelmet. Alternatívaként választhatsz egy MMA edzéshez való ujjatlan felsőt is, amely kiváló minőségű poliészter kötésből készült, mikroszálakkal, amelyek biztosítják a légáramlást.  


Az MMA-ruha alsó része rövidnadrág vagy leggings. Például a Manto Multi Gradient rövidnadrág elasztikus derékrésszel és megerősített tépőzárral és zsinórral a lehető legjobb illeszkedés érdekében. Attól függően, hogy mit szeretne, olyan edzőleggingshez is nyúlhat, mint például a Manto Miami, amelynek lapos varrásai megakadályozzák a kopást. Bármelyiket is választod, a jó minőségű MMA-ruhának úgy kell illeszkednie az alakodhoz, hogy ne korlátozza a legdinamikusabb mozdulatokat sem. 

Egyéb kiegészítők az MMA edzéshez

A Sportano számos kiegészítőt is kínál az MMA edzéshez, további edzésváltozatokkal gazdagítva minden órát. Például az adidas Kick egyenes rúgópajzs FLX 3.0 PU technológiával és Areo Foam töltettel, amely megfelelően elnyeli az ütéseket és megőrzi a tartósságot. Jó választás lesz az Everlast Lea Punch Paddle kiváló minőségű bőrből készült edzőlapátok is, amelyek ideálisak az ütések és ütések különböző variációinak edzésére. A felszerelésed szállítására jól jön a 25 literes, vízálló ponyvából készült, párnázott hátú, 25 literes kapacitású Manto Roll Top New York MMA hátizsák, amely párnázott hátlappal és kiegészítő mellkaspánttal rendelkezik.  


A Sportano ajánlatának köszönhetően mindent megkap, amire szüksége van a professzionális MMA-edzéshez.  

Leírás kibontása Leírás összecsukása