Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

GPS navigáció

GPS sport navigáció a Sportano üzletben 

A megfelelő sportnavigáció olyan felszerelés, amelynek minden hegymászás, túrázás vagy hosszú kerékpártúrák szerelmeseinek hátizsákjában ott kell lennie. A Sportano kínálatában kiváló minőségű GPS sport navigációkat talál, amelyeket az időjárási körülményekkel szembeni ellenálló képesség jellemez. Tudja meg, milyen felszereléseket talál a Sportano.pl oldalon, és mire kell figyelnie vásárláskor. 

GPS-sportnavigációs rendszer vásárlása: mire figyeljek? 

Kínálatunkban csúcsminőségű sport GPS navigációkat talál. Akár a hegyi lejtőkön való sétát, akár túrát vagy kerékpárutat tervez, a Sportano az Ön igényeinek megfelelő, tökéletes GPS-t kínál. Kíváncsi, mit kell figyelembe venni egy sportnavigációs készülék vásárlásakor? Az első dolog, amire figyelnie kell, az a térképek kiválasztása. A sportnavigátorok beépített topográfiai térképekkel rendelkeznek Európa számára. A speciális navigációs eszközök sokkal nagyobb pontossággal működnek, mint a normál eszközök. Az erős műholdas jelnek köszönhetően a GPS-helyzetet akár 3 méteres pontossággal határozza meg, ami lehetővé teszi, hogy jobban meghatározhassa helyzetét. Egy másik fontos tulajdonság, amelyet figyelembe kell vennie, a navigációs rendszer beépített funkciói. A speciális GPS-ek olyan opciókkal rendelkeznek, amelyekkel nem csak a tájékozódást könnyítheti meg, hanem megtervezheti útját, vagy szakaszokra oszthatja azt. Ezenkívül a legtöbbjük beépített eszközökkel, például iránytűvel és barometrikus magasságmérővel is rendelkezik. Egyes sportnavigációk számlálóval és pulzusmérővel is rendelkeznek. 
 
A sportnavigációs készülék kiválasztásakor fontos szempont a Bluetooth és a Wi-Fi csatlakoztathatóság. A nagy eszközkapacitás vagy a külső memória hozzáadásának lehetősége nagyon hasznos opció. Ez lehetővé teszi az olyan adatok tárolását, mint a pontszámok, térképek és megtett útvonalak. Minden sportnavigációs eszköznek víz- és ütésálló minősítéssel is rendelkeznie kell. A Sportano.hu weboldalon található sportnavigációs modellek széles választéka lehetővé teszi, hogy könnyedén kiválaszthassa az Ön igényeinek megfelelő GPS-t. 

A sport navigáció típusai: melyik modellt válasszuk? 

A navigációs eszköz a terepbejárás előtt a felszerelés elengedhetetlen része. A jobb helymeghatározással a speciális készülékek sokkal pontosabban működnek, mint a szokásos vagy az okostelefonokban található készülékek. A sport GPS-ek internet nélkül is működhetnek, ami az egyik legfontosabb funkció a túraútvonalon. Fedezze fel a Sportano kínálatában található különböző navigációs típusokat. 

Kerékpáros navigáció: számlálók, számítógépek, GPS 

Szabadidődben órákat töltesz a kerékpárúton? Ezeken az utakon nem lehet rosszul járni egy kerékpáros navigációs eszközzel. A Sportano kínálatában két márkájú kerékpáros GPS-t talál: Garmin és Wahoo. A Garmin készülékek olyan érdekes és fejlett funkciókkal rendelkeznek, mint a hegyikerékpározás dinamikájának követése, a balesetek felismerése, az olyan alapvető információk megjelenítése, mint az oxigénplafon, és egyes modellek esetében a regenerálódásra, a terhelésre, a magassághoz való akklimatizálódásra, a hőmérsékletre és a folyadékpótlásra vonatkozó információk. Ezen kívül a Garmin márkájú készülékek időjárás-előrejelzéseket is mutatnak. A Wahoo GPS-ek számos praktikus funkcióval rendelkeznek - ezek közül az első a "retrace ride", amely ugyanazon vagy rövidebb útvonalon navigál vissza a kiindulási ponthoz. Ez a lehetőség nagyszerű, ha eltévedtél, vagy ha a lehető leggyorsabban vissza akarsz jutni oda, ahonnan elindultál. Egy másik érdekes funkció a "vigyél el" funkció, amelynek köszönhetően a navigáció a térképen korábban megjelölt helyre vezet

Turisztikai navigáció 

A turisztikai navigációkkal foglalkozó részben számos érdekes eszközt talál az aktív kikapcsolódás szerelmeseinek. A turista GPS-nek lehetősége van arra, hogy a felhasználó által meghatározott pontok alapján feltérképezzen egy útvonalat. A legtöbb ilyen típusú készülék beépített térképekkel is rendelkezik, amelyek tartalmazzák az utcákat és az összes turisztikai és kerékpáros útvonalat. A Sportano.hu kínálatában megtalálja a Garmin legmagasabb minőségű turisztikai navigációit. A készülékek támogatják a GPS és a GLONASS műholdas rendszereket, amelyek állandó jelet biztosítanak Önnek, függetlenül attól, hogy hol tartózkodik. A Garmin felszerelések kiváló minőségű beépített iránytűvel és barometrikus magasságmérővel is rendelkeznek. A Sportano termékcsalád navigációi ideálisak quadon, kerékpáron, hajón és túrázáshoz. A tartós anyagoknak köszönhetően, amelyekből a Garmin navigációk készülnek, a gyártó garantálja a vízállóságot és az időjárási körülményekkel szembeni ellenállást

GPS hegyi navigáció 

A navigáció a hegyekben az egyik legfontosabb felszerelés, amellyel rendelkeznie kell. Fontos, hogy jó tájékozódási képességgel rendelkezzünk túrázás közben, különösen nehéz időjárási körülmények között és ismeretlen útvonalakon. A hegyi ösvényeken különböző helyzetek adódhatnak, ezért ha eltéved vagy elakad, a navigációs rendszer segíthet a helyzetének közlésében a hegyi mentőkkel. GPS vásárlásakor figyeljen az akkumulátor kapacitására és a powerbank funkcióra. Ezzel a lehetőséggel, ha telefonja lemerül, és sürgősen fel kell hívnia valahová, könnyen feltöltheti azt. A hegyi navigációs eszköznek további opciókkal kell rendelkeznie: zseblámpa, tartós, vízálló burkolat, iránytű, nagy memória és világos, tiszta kijelző. A hegyi GPS-be beépíthető hasznos funkciók közé tartozik a Bluetooth és a Wi-Fi-csatlakozás, az időjárás-előrejelzés, a barométer és a naptár. 

A legjobb sport navigáció: a legjobb márkák a Sportano.hu oldalon 

A Sportano.hu a sportnavigációk széles választékát kínálja, így biztosan megtalálja az Ön igényeinek tökéletesen megfelelőt. Választékunkban olyan sport GPS-eket gyártó márkákat talál, mint a Garmin és a Wahoo. A Wahoo termékeket nagy tartósság és egyszerű kezelhetőség jellemzi. A Garmin navigációk számos érdekes funkcióval rendelkeznek, amelyek érdekesebbé és mindenekelőtt biztonságosabbá teszik az utazást. Bármelyik terméket is választja, a Sportano garantálja Önnek a legmagasabb minőséget. Válassza ki álmai GPS-ét kerékpározáshoz, túrázáshoz vagy hegyi kerékpározáshoz, és élvezze az egyedülálló élményt az ösvényen. 

Leírás kibontása Leírás összecsukása