Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

Gyermek robogók

Gyermekrobogók - megbízható és biztonságos modellek a Sportano webáruházban 

A gyermekrobogó nagyszerű fejlődési lehetőségeket kínál, és javítja a motoros koordinációt a legfiatalabb korcsolyázni vágyóknál. A piacon számos olyan modell kapható, amelyek lehetővé teszik a kisgyermekek és az idősebb gyermekek számára a robogó használatát. Ez egy nagyszerű módja annak, hogy a szabadban tevékenykedjen, miközben javítja a fittséget és a jó közérzetet. A Sportano.hu sportbolt kínálatában olyan márkák kiváló minőségű gyermekrobogói találhatók, mint a Street Surfing, Kettler, Hudora, Spokey, Scoot&Ride, Razor, PUKY, Meteor vagy Micro

Háromkerekű, üléses, kézifékes vagy elektromos - a gyermekek számára készült robogók típusai 

A robogók típusai közül a klasszikus modell a legnépszerűbb, és a sebesség növelése a földről egy lábbal történő ellökéssel történik. Kényelmes a szállításhoz és a tároláshoz, az összecsukható robogó összecsukható robogó lehet, amely lehetővé teszi, hogy a modell egy speciális mechanizmuson keresztül összecsukható legyen. A háromkerekű gyermekrobogó egy népszerű modell, amely három kerékkel van felszerelve. Lehetővé teszi a fordítást a rúd megdöntésével vagy a platformon való nyomással. Nagyszerűen fog működni a kisgyermekek számára. Kézifékes gyermekrobogó is kapható, amely garantálja a kényelmet a durva terepen és nagyobb sebességgel való közlekedés során. A nagyobb kényelem érdekében választhat üléssel ellátott gyermekrobogót.  

A gyermekeknek szánt elektromos robogók viszont általában újratölthető akkumulátoros modellek, amelyek akár 20 km/h sebességre is képesek felgyorsulni. Az elektromos robogókat az elért nagyobb sebesség miatt idősebb gyerekek számára tervezték

Robogó gyermeke számára - megbízható és biztonságos modell kiválasztása 

A gyermeke számára megfelelő roller kiválasztásakor a modell méretét a gyermek magasságához és súlyához igazítsa. Nem érdemes nagyobb modellt vásárolni, mivel előfordulhat, hogy elesik, és népszerűek az állítható, a kisgyermek magasságához igazítható kormányú rollerek. A modell méretének kiválasztásakor figyeljen a felhasználó maximális súlyára is. Ezen kívül a robogó vázának műanyagnak (könnyebb a fiatalabb felhasználók számára) vagy alumíniumnak (az idősebb felhasználók számára) kell lennie. A fék általában hátul található, ahol a gyermek a kerék lábának megnyomásával fékez. Érdemes olyan modellt választani, amely megerősített fékkel és védőburkolattal rendelkezik. A robogók kerekei viszont általában műanyagból vagy gumiból készülnek, és az alumínium felniken lévő nagy és kis kerekek közül is választhat. A gumikerekek népszerűek, mivel sokkal jobban ellenállnak a kopásnak.  

Az összecsukható kormány lehetővé teszi, hogy a robogó kényelmesen összecsukható és tárolható legyen, míg az olyan kiegészítő funkciók, mint a kormánymarkolat, a lábtartó, a sárvédők és a fényvisszaverők fokozzák a biztonságot és a kényelmet. 

Egy robogó a gyermek és a kora számára 

A legkisebb gyermekek számára a legjobb, ha kisebb robogókat választanak. Egy két- vagy háromkerekű modell ideális. A három kerékkel a gyerekek könnyebben megtalálják az egyensúlyt, és könnyebben megtanulják vezetni ezt a járművet.  

A 3 éveseknek szánt robogók és a 4 éveseknek szánt robogók általában két- vagy háromkerekű modellek. A robogók szélesebb platformmal és alacsonyabb elhelyezéssel rendelkeznek a jobb egyensúly érdekében. Másrészt az 5 éves gyermekek számára készült robogó vagy a 7 éves gyermekek számára készült robogó az idősebb gyermekek számára tervezett modellek. Sokkal keskenyebb és magasabb platformmal rendelkeznek, csavarhatóbb kormányokkal. Ez lehetővé teszi, hogy mindenféle trükköt és evolúciót hajtson végre. Ezenkívül a piacon megtalálható egy elektromos robogó 5 éves gyermekek számára, egy elektromos robogó 6 éves gyermekek számára vagy egy elektromos robogó 8 éves gyermekek számára. A gyermekek számára készült elektromos modellek alapfunkciókkal rendelkező berendezések, alacsony teljesítményű és csúcssebességű berendezések. 

Minőségi robogókat kínáló márkák gyermekek számára 

A Sportano üzlet kínálatában olyan bevált gyártók kiváló minőségű gyermekrobogóit találja, mint a Kettler, Hudora, PUKY, Street Surfing, Spokey és Meteor.  

A gyermekrobogók népszerű modelljei a Micro márka termékei, amelyek tartós és könnyűszerkezetes kivitelben készülnek. Szabadalmaztatott, testet kiegyensúlyozó forgási mechanizmussal rendelkeznek. Ez a megoldás fejleszti a gyermekek egyensúlyérzékét, a kormány állítható magassága pedig lehetővé teszi, hogy a modell megfelelően a gyermek magasságához igazodjon. A széles platformnak köszönhetően a gyerekek könnyen feltehetik a lábukat lovaglás közben.  

A nagy teljesítményű motorozáshoz tökéletes lesz a Razor márka robogója, ahol kétkerekű és elektromos modelleket is találsz, amelyeket 8 éves kor felettieknek terveztek.  

A Scootandride gyermekrobogók viszont olyan modellek, amelyek egy speciális rendszerrel rendelkeznek, amely lehetővé teszi, hogy egy üléssel ellátott járművet háromkerekű robogóvá alakítson át. Ez egy nagyszerű jármű kisgyermekek és kicsit idősebb gyerekek számára. 

Gyermekrobogók - a biztonság megőrzése a lovaglás során kulcsfontosságú 

A gyermeke számára megfelelő roller kiválasztásakor fontos, hogy a felszerelést a gyermek életkorához, súlyához és magasságához igazítsa. Ez biztosítja, hogy a modell megfelelően legyen kiválasztva, és ne okozzon nehézségeket a használat során. A kisgyermekek számára elegendőek a műanyag és könnyű robogók, lehetőleg háromkerekűek, amelyek 20-30 kilogramm súlyt bírnak el. Érdemes megnézni az alumíniumból vagy más erős műanyagból készült termékeket is. A robogónak megfelelő fékekkel és stabil kerekekkel kell rendelkeznie.  

A legjobb modell kiválasztása mellett a korcsolyasisak és a korcsolyázóbetétek kiválasztásával gondoskodjon gyermeke biztonságáról. A kiválasztott termékek hatékonyan védik az egyes testrészeket az esés következtében keletkező sérülésektől és horzsolásoktól. Ezért válasszon gyermekrobogós sisakot és megfelelő protektorokat is, különösen akkor, ha a kisgyermek még nem tanulta meg jól a vezetést. 

Leírás kibontása Leírás összecsukása