• Ingyenes szállítás
 • 30 napos visszatérítés
 • Termékfeladás 48 órán belül
Nav switch

Ortézisek és rögzítők

Termékek: 96

View as
 1. Jobb csuklóvédő SELECT Profcare 6701 fekete 700039
  5 070,00 Ft
  XS-S XL-XXL

  2

 2. Incrediwear boka ujj fekete GB706
  9 965,00 Ft
  S-M L XL

  3

 3. Incrediwear bokahüvely szürke G706
  9 965,00 Ft
  S-M L XL

  3

 4. Incrediwear térdhüvely fekete GB702
  14 490,00 Ft
  M L XXL

  3

 5. Incrediwear térdhüvely szürke G702
  14 490,00 Ft
  M L XL XXL

  4

 6. Incrediwear karszalag szürke TS102
  9 055,00 Ft
  S-M L

  2

 7. Incrediwear karszalag fekete TSB102
  9 055,00 Ft
  S-M

  1

 8. Mueller ATF 3 bokarögzítő fekete 42370
  14 490,00 Ft
  XS S-M L XL

  4

 9. Mueller térdhüvely fekete 59131
  5 435,00 Ft
  S-M M L

  3

Stabilizátorok és szalagok - a helyes választás a Sportano shopban

A sportolás gyakran járhat a test túlterhelésével, ami észrevétlenül vagy figyelmen kívül hagyva gyakran vezet súlyos sérüléssé váláshoz. A sérülések csökkentésének vagy akár kiküszöbölésének egyik módja a megfelelő stabilizátorral való felszerelés

A Sportano.hu üzletben megtalálja a legnépszerűbb termékeket, mint például a patella stabilizátor, boka stabilizátor vagy térd stabilizátor. Termékkínálatunkban olyan kevésbé népszerű termékek is megtalálhatók, mint a nyakstabilizátorok, ágyéki gerincstabilizátorok vagy vállstabilizátorok. Ebben a kategóriában olyan kapcsolódó termékek is kaphatók, mint a csuklótámasz és a térdstabilizáló merevítő. Nálunk biztosan megtalálja, amit keres! 

Térd, csukló vagy boka - a stabilizátorok típusai

Az ortopédiai és sportstabilizátorok olyan merevítők, amelyeket sérülések kezelésére és rehabilitációra használnak. Segítenek fenntartani a fittséget, miközben enyhítik a sérült testrészre nehezedő nyomást. Az ortopédiai stabilizátor a stabilizátor egy speciális típusa, amelyet a gipsz alternatívájaként használnak, főként a lábadozás időszakában. 

A Sportano.hu üzletben kapható termékek sokoldalúan felhasználhatóak: az egyes termékek a kiválasztott testrészek számára készültek. A csuklóstabilizátor, hüvelykujjstabilizátor és ujjstabilizátor támogatja a felső végtagok működését, pl. sérülések vagy betegségek (kéztőalagút-szindróma, ínhüvelygyulladás, ízületi gyulladás) után. 

A könyökstabilizátor, térdstabilizátor, vállstabilizátor vagy bokastabilizátor olyan stabilizátorok, amelyeknek az a feladata, hogy korlátozzák a megterhelt ízületek mozgékonyságát. Az ezeken a területeken bekövetkező sérülések típusa miatt (pl. szalag- vagy ínszakadás) a stabilizátorok gyakran nélkülözhetetlen elemmé válnak minden edzés során. Az egyszeri sérülés könnyen kiújulhat, még kisebb megterhelés esetén is. 

Hogyan válasszuk ki a megfelelő stabilizátort és mire figyeljünk vásárláskor? 

Minden egyes stabilizátort, merevítőt vagy ortézist az orvosi tanácsok alapján választanak ki, az adott sérüléstől függően. A szakemberrel való konzultáció meghatározza a pontos sérülést és annak súlyossági fokát, valamint a kezelés módját. Lehetséges, hogy ha időben orvoshoz fordul, egyáltalán nincs szüksége merevítőre: gyakran elegendő a megfelelő kezelés és egy rövid szünet az intenzív edzésben. 

A stabilizátor kiválasztásakor több tényezőre is figyeljen: 

 • az anyagok, amelyekből a stabilizátor készül - fontos, hogy kényelmesek legyenek a bőr számára, ne okozzanak horzsolásokat vagy dörzsölődést, könnyűek maradjanak, ugyanakkor gyorsan száradó tulajdonságokkal rendelkezzenek: különösen, ha intenzív fizikai aktivitás során használják, 
 • a stabilizátor súlya - a túl nehéz merevítő extra terhelést jelenthet egy már amúgy is meggyengült területre, ami még nagyobb károsodást okozhat; néha a nehéz stabilizátor az izomszövet egyenetlen növekedését is okozza, 
 • Kényelem - a stabilizátor használata közbeni kényelem, az Ön jóléte és a biztonságérzet egy adott termékben a legfontosabb tényezők, amelyeknek befolyásolniuk kell a jövőbeli stabilizátor kiválasztását. 
Leírás kibontása Leírás összecsukása