Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

Kerékpáros cipők

Kerékpáros cipők a Sportano üzletben 

A Sportano üzletben kapható kerékpáros cipőket a kerékpározás szakértői és a sportág szerelmesei gondosan válogatták össze. A választék kiváló minőségű anyagokból készült termékeket tartalmaz, amelyek kényelmet biztosítanak mind a hosszú túrázás, mind a dinamikus lovaglás során. A kínálatunkban elérhető kiváló minőségű cipők nehéz időjárási körülmények között, például esőben vagy hóban is megállják a helyüket. Azzal, hogy profi kerékpáros cipőkre fogadsz, hozzájárulsz a sportágban nyújtott teljesítményed javításához. 

Hogyan válasszuk ki a megfelelő kerékpáros cipőt? Gyakorlati tippek és tanácsok 

Amikor a megfelelő kerékpáros cipőt választod a sportágadhoz (vagy a vezetési stílusodhoz), a kényelem és a biztonság az első helyen kell, hogy álljon. A Sportano termékválasztékának széles választéka még a legigényesebb kerékpárosokat is kielégíti - nem csak a verseny-, hanem a szabadidős kerékpárosokat is. 
 
Kövesse ezeket a gyakorlati tanácsokat, hogy megtalálja az igényeinek megfelelő kerékpáros cipőt. A szóban forgó lábbeliket általában két típusra osztják: platformpedálokhoz és klipsz nélküli pedálokhoz való cipőkre. Ez utóbbiak, az SPD kerékpáros cipők, lehetőséget adnak a kerékpárosnak a talp pedálokhoz való rögzítésére - általában az országúti kerékpározás szerelmesei választják őket. 
 
A megfelelő lábbeli tökéletesen illeszkedik a testalkatához anélkül, hogy korlátozná a mozgását, és megakadályozza, hogy a lába kieszen. Az Ön által preferált kerékpártípustól és cipőkategóriától függően a felsőrész hossza és anyaga eltérő. 

Országúti, MTB, téli és túra - kerékpáros cipő típusok 

A professzionális kerékpáros cipő a kiemelkedő teljesítmény alapja. A Sportanónál a szakértők által létrehozott márkák és cipők széles választékát kínáljuk - a legapróbb részletekre is odafigyelve. Üzletünkben többek között olyan, a kerékpározás világában elismert márkák felszereléseit találja meg, mint a Giro, DMT, Ion vagy Northwave

Országúti kerékpáros cipő 

Az SPD rögzítéssel ellátott országúti kerékpáros cipők lehetővé teszik a klipsz nélküli pedálok rögzítését. Az ilyen cipők rendkívül merev talppal és könnyű szerkezettel rendelkeznek. A cipő szerkezete és a merev rögzítőelemek egy szűk tartományban blokkolják a lábfej mozgását, ami hozzájárul a kiválasztott izomcsoportok nagyobb mértékű bevonásához, ezáltal javítva a teljesítményt. 

MTB kerékpáros cipő 

Az MTB kerékpáros cipő kiválasztásakor fontos figyelembe venni a vezetési stílusodat: szabadidős kerékpározásra vagy downhill versenyzésre szánod? A profi MTB cipők sportos túrákhoz szintén rendelkezhetnek SPB rögzítőelemekkel. A szabadidős cipők ezzel szemben a kényelmes kültéri cipőkhöz hasonlítanak. 

Téli kerékpáros cipő 

A hideg napok és a havas utak nem kedveznek a kényelemnek a kerékpározás során. Ilyenkor jól jönnek a téli kerékpáros cipők, amelyek nemcsak kiváló szigetelést, hanem maximális kényelmet is biztosítanak. További megoldást jelentenek a kerékpáros cipőkhöz való overlay-ek, amelyek gyakorlatilag bármilyen típusú lábbelivel - nem csak speciális cipőkkel - használhatók. Az ideális téli kerékpáros cipő kiválasztásakor érdemes figyelmet fordítani a szigetelés típusára is. Az alacsony hőmérséklethez igazított ruházatot gyakran GORE-TEX® anyaggal töltik ki, amely garantálja a nehéz időjárási viszonyoktól való elszigeteltséget. 

Túra kerékpáros cipő 

A túrakerékpár cipő kényelmes közlekedést és szabad mozgást tesz lehetővé - a kerékpárról való leszállás után is. A túracipőkre emlékeztető kialakítás és hasonló tulajdonságok jellemzik őket: légáteresztő képesség, kényelem és a láb kritikus pontjainak párnázása

Leírás kibontása Leírás összecsukása