Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

JOBE

JOBE

A Jobe egy márka, amelyet 1974-ben alapított Hollandiában az egykori profi síelő, Jeff Jobe. Az évek során a Jobe a vízisportokhoz szükséges kiváló minőségű felszerelések és tartozékok vezető gyártójává és szállítójává vált.

A Jobe felszerelések széles választékát kínálja különféle vízi sportokhoz, mint például vízisí, wakeboard, kitesurf és Stand Up Paddleboard. Legyen szó tapasztalt úszóról vagy kezdő vízisport-rajongóról, a Jobe megtalálja az Ön számára megfelelő felszerelést.

A Jobe márka híres innovációjáról és berendezései kiváló minőségéről. A legújabb technológiák és anyagok használatának köszönhetően a Jobe nemcsak kiváló teljesítményt, hanem biztonságot és kényelmet is biztosít a vízen végzett tevékenységek során. Mind a Jobe deszkákat, mind a tartozékokat gondosan úgy tervezték, hogy megfeleljenek a vízi sportolók minden képzettségi szintjének igényeinek.

A Jobe emellett számos vízi sportokhoz kapcsolódó rendezvény szponzorálásában, e területek fejlesztésében és népszerűsítésében is részt vesz. Emellett a márkához tartozik egy olyan sportoló csapat, akik a nemzetközi színtéren képviselik a márkát, hangsúlyozva a vízisportok fejlesztése iránti elkötelezettségét.

A Jobe egy olyan márka, amely nemcsak minőségi vízisport-felszerelést kínál, hanem a víz iránti szenvedély és a felszínén való mozgás is ihlette. Akár adrenalinfüggő, akár csak a vízen élvezi a nyugalmat és a kikapcsolódást, a Jobe készen áll arra, hogy felejthetetlen élményt nyújtson a vízi sportok világában.

Leírás kibontása Leírás összecsukása