Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

Úszófelszerelés

Úszófelszerelés - a megfelelő úszóválaszték a Sportano sportboltban 

Az úszás nagyszerű tevékenység, különösen akkor, ha magabiztos vagy a vízben, és szeretnéd fejleszteni a képességeidet. Az úszni kezdőknek gondoskodniuk kell arról, hogy professzionális úszófelszereléssel rendelkezzenek. Úszás közben a legfontosabb, hogy kényelmesen és biztonságban érezd magad, függetlenül attól, hogy milyen szinten vagy hol úszol. Sportano.hu üzletünkben kiváló minőségű úszófelszereléseket talál, többek között úszódeszkákat, uszonyokat, úszómaszkokat, úszó evezőlapátokat vagy orrpárnákat és dugókat. Válasszon neves gyártók termékeinek széles választékából, mint például Speedo, TYR, Orca, AQUA-SPEED, Cressi, ARENA, Funkita, Ocean Sunglasses vagy Nike.

Deszka, uszony, maszk vagy úszódugó - milyen felszereléssel érdemes felszerelkezni? 

Úszáskor érdemes odafigyelni a megfelelő úszófelszerelésre, amely támogat a következő szakaszokon, és kezdők esetében megkönnyíti a vízben való mozgást. Először is, érdemes felszerelkezni egy úszódeszkával, amelyhez akkor érdemes nyúlni, ha még csak most tanulsz úszni. A felszerelés segítségével egyéni technikákat lehet elsajátítani, a gyermek úszódeszka pedig megkönnyíti a kicsik víz felett tartását. Jelenleg a legnépszerűbb modellek a nyolcasok és a felfújható úszódeszkák. Az úszómaszk vagy úszószemüveg viszont védi a szemet a víz behatolása ellen. A választott maszk modelljének zárt részekkel kell rendelkeznie, hogy a víz ne tudjon bejutni. Ezen túlmenően az úszáshoz használt füldugók megvédik a füleket a víztől, mivel megakadályozzák a nedvesség áthaladását. Az úszáshoz használt orrdugó szintén hasznos lehet, különösen akkor, ha nehéz visszatartani a levegőt, és a víz gyorsan bejut az orrba. A technika tökéletesítése érdekében érdemes uszonyokat választani. A rövid uszonyú modellek lehetővé teszik, hogy jobban megdolgoztasd a lábizmaidat, így gyorsabban és dinamikusabban úszhatsz. A hosszú uszonyok arra kényszerítenek, hogy sokkal nagyobb erőfeszítést tegyen, és különböző stílusokkal fejlessze úszástechnikáját. Egy másik felszerelés, amellyel a felnőttek és a gyerekek is felszerelhetik magukat, a kezekhez erősített úszólapátok. Felelősek a vízben a technika és a kézerő javításáért. Ha sznorkelre, azaz elülső csőre van szüksége az úszáshoz, válasszon olyan modellt, amely elülső markolattal és kontúros csővel ellátott szájjal rendelkezik.

A Sportanónál olyan úszókiegészítőket is talál, mint hátizsákok, takarók, úszótáskák, úszószemüveg tok vagy bidonok.

Hogyan választja ki az úszófelszerelést? 

Úszófelszerelését az úszás szintjének megfelelően válassza ki, mert bizonyos esetekben nem lesz szüksége deszkára vagy uszonyra. Minden attól függ, hogy milyen képességeid vannak, és hogyan érzed magad a vízben. Válasszon olyan úszófelszerelést, amely kényelmessé és biztonságossá teszi a medencében vagy vízben végzett edzést. Az úszódeszka, a nyolcas vagy a fent említett uszonyok hasznosak lesznek a készségek és a technika fejlesztéséhez. Ezenkívül érdemes maszkot, fejcsövet vagy orr- és füldugót is magával vinni. Fordítson figyelmet a minőségre és az építőanyagra, mivel az egyes termékeknek robusztusnak és szivárgásmentesnek kell lenniük, hogy a víz ne szivárogjon be úszás közben. Ezenkívül a maszkok, védőszemüvegek, uszonyok vagy füldugók nem irritálhatnak vagy okozhatnak kidörzsölődést, ezért olyan termékeket válasszon, amelyek megfelelően illeszkednek, de nem okoznak kellemetlenséget.

Úszófelszerelés gyerekeknek - hogyan válasszam ki a megfelelőt? 

Mindenekelőtt olyan termékeket és tartozékokat válasszon, amelyek biztosítják gyermeke kényelmét és biztonságát. Mindenképpen érdemes olyan kiegészítő tartozékok formájában védelmet nyújtani, amelyek megkönnyítik az úszás megtanulását vagy a készségek fejlesztését. Válasszon úszófelszerelést gyermeke korának, súlyának és úszótudásának megfelelően. Nagyobb gyermekek számára elengedhetetlen a gyermek úszódeszka, gyermek úszóuszony, füldugó, úszószemüveg vagy gyermek úszómaszk (úszócsővel vagy anélkül), valamint úszódeszka. Ezen kívül elengedhetetlen a megfelelő öltözet vagy úszósapka. A legkisebbek számára érdemes úszószárnyakkal és mellénnyel felszerelkezni az úszástanuláshoz.

Kiváló minőségű úszófelszerelést kínáló márkák 

Nálunk átlátszó, színes és színezett üveggel vagy állítható pántokkal ellátott úszómaszkokat talál. Válasszon a Schildkröt, Speedo, Nike vagy ARENA márkák modelljei közül. A vízben való mozgástanuláshoz pedig jól jönnek a TYR, a FUNKY TRUNKS vagy az AQUA-SPEED úszódeszkái és gyermek úszódeszkái. Vannak klasszikus modelljeink és nyolcasaink, amelyek felnőttek és gyermekek számára egyaránt alkalmasak az úszás megtanulására. Az orrok és az úszódugók szintén alapvető úszófelszerelések, amelyeket a Cressi, a Nike vagy a Speedo kínálatában talál. Ha úszni tanulsz és tökéletesíted a technikádat a különböző stílusokban, jól jönnek az úszóuszonyok - a Nike, a Cressi, az AQUA-SPEED vagy az ARENA rövid vagy hosszú uszonyai. A Sportano-ban úszó evezőlapátokat is kínálunk.

Leírás kibontása Leírás összecsukása