Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

Orbiter kerékpárok

Orbiter kerékpárok a Sportano üzletben: általános képzés mindenki számára

A felső és alsó testrészek egyidejű bevonása az orbitert tökéletes eszközzé teszi az otthoni általános edzéshez. Kínálatunkban mágneses és elektromágneses futópadokat talál a világ vezető márkáitól, amelyek funkcionális és kiváló minőségű kardióeszközöket biztosítanak: Kettler, Urbogym, Bowflex, Life Fitness, Spookey, HMS, SportsArt, York Fitness és Schwinn. 

Miért kell egy űrhajón gyakorolni? Hatások és előnyök

Egy orbitreknek állandó tartozékává kell válnia otthonának, ha egyszerű módon szeretne dolgozni a fittségén és állóképességén, ha formálni és erősíteni szeretné mind a felső, mind az alsó testrészeit, ha meg akar szabadulni a narancsbőrtől vagy csökkenteni a testzsírt. Egy óra edzés a pályán 400-800 kcal-t éget el (az eredmény a gyakorlatok intenzitásától és az egyéni paraméterektől függ, pl.: életkor, nem, testsúly, magasság).  

Ez a sporteszköz nem okoz sérülést és nem terheli az ízületeket, ezért tökéletes rehabilitációra, illetve túlsúlyos vagy idős emberek számára. A csontritkulás megelőzése és a szív- és érrendszer, valamint a légzőrendszer jobb működése is a rendszeres orbitális edzés előnyei közé tartozik. 

Melyik orbitert válasszuk? Főbb tippek 

Kiváló minőségű, a gyakorlatok széles skáláját, a tevékenység fokozatosságát és az egyéni beállítást biztosító felszerelést szeretne? Nyúljon egy elektromágneses pályára állítóhoz. Olyan felszerelést keres rendszeres használatra, amely csendesen működik, ami tökéletes, ha kora reggel vagy késő este edz, vagy ha kisgyermekei vannak otthon? Egy mágneses modell ideális lesz. Az orbitrek vásárlásakor fontos kritérium a magasság és a lépéshossz - ha Ön 165-180 cm magas, a 40 cm-es lépéshosszúságú felszerelés lesz megfelelő; ha 165 cm alatti, válasszon 35-36 cm-es lépéshosszúságot. 

Mágneses keringőegység

Ebben az orbitrek modellben a lendkerékben elhelyezett mágnesek felelősek az ellenállásért, amelyek a lendkeréktől távolodva vagy ahhoz közelebb kerülve ennek megfelelően csökkentik vagy növelik a fékerőt. Elektronikusan vezérelhető, a beépített panelen mindössze néhány kattintással kiválaszthatja a kívánt edzéstípust. Intenzív intervallum edzéseket végezhet rajta, valamint reprodukálhatja a lépcsőzés vagy a hegymászás reprodukálását. 

Elektromágneses keringőegység

Ez a legfejlettebb és a legkevésbé hibaérzékeny orbitrek típus, amelyben az elektromágnesek felelősek az ellenállásért, ami nagyobb maximális fékezési fokot és pontosabb szabályozást jelent. Működéséhez áramra van szükség. A kiválasztott programtól és ellenállási szinttől függően több vagy kevesebb fékerővel rendelkezik. Az elektromágneses orbiter számos olyan funkciót és lehetőséget kínál, amelyek jelentősen növelhetik az edzés hatékonyságát és kényelmét, mint például a Bluetooth-kapcsolat és a párosítás mobileszközökkel, a zenelejátszás lehetősége, a palacktartó vagy a szállítógörgők.  

Orbiter elülső meghajtással

Ebben az esetben a gép elöl elhelyezett lendkerékkel és kisebb csúszótávolsággal rendelkezik, mint a hátsó meghajtású változat, ami természetesebbé teszi a lépést. Magas emberek (180 cm felett) számára előnyösebb lesz rajta edzeni. 

Orbiter hátsó meghajtással 

Ahogy a neve is mutatja, az orbiternek hátul van egy lendkereke. A platformtávolság ennél a modellnél 3-szor nagyobb, mint az első meghajtású változatnál, ami hosszabb lépéshosszúságot eredményez. Alacsony emberek számára is jól működik. 

Melyik orbitert használjuk otthon? Ajánlott modellek a Sportano-tól 

Egy jól kiválasztott orbiter garantálja a képzéssel való teljes elégedettséget, és segít elérni a reményeket. A Sportano segítségével olyan orbitert választhat, amely tökéletesen illeszkedik otthonába. 

Kettler Crosstrainer Optima 600

Ez a kiváló minőségű, hátsó meghajtású elektromágneses berendezés IPN Coaching funkcióval rendelkezik, amely egy fitneszvizsgálat után és az Ön által kitűzött cél alapján 24 edzésből álló edzéstervet állít össze, amely automatikusan frissül, ha a paraméterek, például a testsúly változik. A Kettler Crosstrainer Optima 600 Orbiter masszív kialakítású, 22 kg-os lendkerékkel, amely 15 edzésprogramot kínál, 4 személy számára konfigurálható edzéseket, érintésérzékelőket a pulzusszám méréséhez, palacktartót és szállító kerekeket. 

HMS H6191W forgó keringő űrhajó

A HMS javaslat egy innovatív fedélzeti számítógéppel ellátott mágneses modell, amely a Bluetooth-csatlakozásnak köszönhetően kompatibilis az Android és iOS rendszerű mobileszközökkel, és így lehetővé teszi az olyan alkalmazások használatát, mint az iBiking vagy az iRunning. A spinning orbiter 23 edzésprogrammal, 8 szintű ellenállás-szabályozással, pulzusmérésre szolgáló érintésérzékelőkkel, USB-porttal, palacktartóval és okostelefonnal rendelkezik. 

Schwinn programozható kompakt Orbitrek 510E

A kompakt, elülső meghajtású mágneses modell 13 változatos edzésprogramot, 16 ellenállási szintet, 5,5"-os LCD-kijelzőt kínál az edzési paraméterek vezérlésére és nyomon követésére, valamint széles és csúszásmentes csúszókat. A fogantyúkon elhelyezett pulzusérzékelők lehetővé teszik a pulzusszám ellenőrzését, míg a Bluetooth-kapcsolat lehetővé teszi a vezeték nélküli telemetriás öv használatát (pontosabb pulzusmérés) és a dedikált alkalmazásokat, köztük a Explore the World platformot, amely megakadályozza az edzés monotóniáját. 

Leírás kibontása Leírás összecsukása