Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

Kreatin

Kreatin - válassza ki a megfelelő terméket a Sportano webáruházban 

A Sportano.hu kreatin kategóriája egy olyan hely, ahol szakemberek által kiválasztott, kiváló minőségű kiegészítőket talál. A kreatin az egyik legnépszerűbb táplálékkiegészítő, különösen az aktív életmódot folytató emberek körében. Érdemes olyan megbízható gyártók termékeit választani, akik a legjobb formulákra és a hatékony fellépésre összpontosítanak. Nézze meg a Sportano ajánlatát, és válassza ki a tökéletes kreatint magának. 

Kreatin - hatások és adagolás 

A kreatint a 19. század első felében fedezték fel. Ez egy szerves kémiai vegyület, amely főként az izmokban fordul elő. A szervezet képes a kreatint saját maga előállítani, de csak kis mennyiségben, ezért azt étkezés formájában kell bevinni. Azok az emberek, akik nagy jelentőséget tulajdonítanak a fizikai aktivitásnak, nagyon gyakran szednek kreatint kiegészítőkben. Miért? A kreatinnak köszönhetően az izmok gyorsabban regenerálódnak, nőnek és erősödnek. Különösen hasznos az erőnléti edzéshez - a kreatinnak köszönhetően izmaidnak több energiájuk van a súlyok emeléséhez vagy más súlyzós gyakorlatokhoz. 
 
Kreatin - edzés előtt vagy után? A kiegészítés az edzés után szívódik fel a legjobban, és ekkor a legjobb bevenni. Az adagolást illetően a vélemények eléggé megoszlanak. Azok, akik az úgynevezett terhelési és telítési fázist támogatják, fokozatosan növelik az egyes kreatinadagokat. Másrészt a kreatin kiegészítés naponta kisebb, a testsúlyhoz igazított adagokban is alkalmazható. A napi kiegészítés kényelmesebb megoldásnak tűnik, mivel nem kell kiszámítani a megfelelő adagokat a betöltéshez és a telítéshez, illetve nem kell megtervezni a szakaszokat. 
 
Azok az emberek, akik nem edzenek rendszeresen, szintén egyre inkább hajlandóak kreatint használni. A kreatin napi bevitele azért ajánlott, mert képes lassítani az öregedési folyamatokat, leküzdeni az oxidatív stresszt vagy minimalizálni a fáradtságérzetet. A kreatint minden esetben étkezés után kell bevenni. 
 
A kreatin sok kérdést vet fel a csökkentéssel kapcsolatban. Kiderült, hogy ez a kiegészítés nagyon ajánlott a súlycsökkentés folyamatában. Támogatja az állóképességet edzés közben, és lehetővé teszi az izomerő fenntartását is, amely gyakran csökken a kalóriadeficit miatt. A kreatinnak köszönhetően egyszerűen sokkal több energiája van. Érdemes megemlíteni az alkohol hatását is a kiegészítés hatásaira. Ha gyorsan szeretné érezni a kreatin szedésének hatását, érdemes csökkenteni vagy teljesen elhagyni az alkoholt az étrendjéből. Ez azért van, mert úgy hat, hogy teljesen leállítja a szedett készítmény hatását. 

Kreatin - hogyan válasszuk ki a legjobb terméket? 

A Sportanónál kreatin tablettában és porban is kapható. Kínálatunkban olyan márkák termékeit találja, mint a 7Nutrition, Nutrend, Trec vagy 6PAK. Melyik kreatin a legjobb az Ön számára? Ez a kiegészítés számos formában létezik, de a két leggyakrabban vásárolt a kreatin-monohidrát és a kreatin-malát
 
A kreatin-monohidrátot egyszerű összetétele és a szervezet fehérjeszintézisére gyakorolt hatása jellemzi. Serkenti az izomnövekedést, növeli az állóképességet edzés közben és felgyorsítja a szövetek regenerálódását. A kreatinmalát a kreatin és az almasav kombinációja. Lassabban, de alaposabban szívódik fel, mint a monohidrát. Különösen ajánlott a fogyókúrázóknak, mivel sokkal kevesebb vizet tart vissza a szervezetben. 
 
Amikor tehát kreatint választasz magadnak, figyelj arra, hogy milyen hatások érdekelnek leginkább, és milyen formában szeretnéd bevenni a kiegészítőt. Ha kétségei vannak, forduljon hozzánk. A Sportano csapat tagjai örömmel eloszlatják a kétségeit! 

Leírás kibontása Leírás összecsukása