Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

Kerékpáros pólók

Kerékpáros mezek szabadidős és profi kerékpárosok számára

A Sportano kerékpáros mezek kategóriájában megtalálja a legjobb, szakértőink által kiválasztott kerékpáros ruhákat. Modellek magad talál itt mind a szabadidős lovaglás támogatói, mind a hivatásos kerékpárosok. Egyedi szövésű anyagok, a legmagasabb minőséget tanúsító tanúsítványok és mindenekelőtt a kényelmes használat - mindezt megtalálod a Sportano.hu kerékpáros pólóiban! 

Kerékpáros mez vásárlása: mit kell keresni? 

A kerékpáros mez kiválasztásakor érdemes több tényezőre is odafigyelni. Az első ezek közül az anyag, amelynek szükségszerűen szintetikusnak kell lennie. Sok szó esik a természetes anyagok választásáról, de ezek a mindennapi viseletre is jók. Sportolás közben nagyon fontos, hogy a kerékpáros mez ne szívja magába a nedvességet, hanem gyorsan elvezesse azt. Ezt a szintetikus anyagokból készült ruhák biztosítják, amelyek közül a legnépszerűbb a poliészter. Az egyetlen ajánlott természetes anyag a merinógyapjú. Termoaktív tulajdonságai hasonlóak a szintetikus szövetekéhez. 

Érdemes odafigyelni a kerékpáros mezekben használt technológiákra is. Ezek különösen fontosak a profi kerékpárosok számára. A modern mezmodellekben többek között UPF-szűrőt talál, amely védi a bőrt a napsugárzás káros hatásaitól, valamint a vízállóságot biztosító DWR-réteget. Ezenkívül a trikót megfelelően kell szabni és méretre szabni, hogy a viselőjének megfeleljen. A Sportanónál női, férfi és gyermek kerékpáros mezeket találhat. Olyan méretet válasszon, hogy az anyag érjen a testéhez, de ne korlátozza a mozgást. A túl laza mezek nem jó választás. 

A kerékpáros trikó további előnyökkel is rendelkezhet, például zsebekkel, cipzárakkal, fényvisszaverőkkel vagy hálóval. Ez lehetővé teszi, hogy a ruhadarabot tökéletesen az Ön igényeihez és preferenciáihoz igazítsa. A cipzáraknak és a hálónak köszönhetően a ruhadarabot könnyen az aktuális időjárási körülményekhez igazíthatja. A fényvisszaverők láthatóbbá teszik Önt, a zsebek pedig lehetővé teszik, hogy az út során a legszükségesebb kiegészítőket (vagy egészséges rágcsálnivalókat) tárolja. 

Kerékpáros mez kontra szezon: melyiket válasszuk?

Minden kerékpározás szerelmese tisztában van azzal, hogy az időjárás kiszámíthatatlan lehet az utakon. A Sportano-ban összegyűjtött kerékpáros ingek között különböző évszakoknak megfelelő modelleket talál. Nyáron és tavasszal egy ujjatlan és egy rövid ujjú kerékpáros trikó is jól használható. Az őszi és téli szezonban a hosszú ujjú kerékpáros mez a legjobb. Vannak, akik a meleg hónapokban is hosszú ujjú ruhát hordanak, ezért a legfontosabb, hogy a preferenciáidnak megfelelő modellt válassz. A Sportanónál a piac legjobb márkáinak mezeit találod, mint például a POC, az Alé, az ION és a Santini. Válasszon modellt még ma, és induljon útnak a Sportanóval! 

Leírás kibontása Leírás összecsukása