Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

Ajánlat iskolák és sportegyesületek részére

Az iskolák és a sportklubok ideálisak arra, hogy a gyermekekben kialakítsák a rendszeres testmozgás szokását, és ösztönözzék őket sporttehetségük kibontakoztatására. Hogyan lehet a testnevelésórát vagy a gyakorlást vonzóbbá tenni, és hogyan adjunk lehetőséget a legkisebbeknek, hogy felfedezzék kedvenc mozgásformájukat és sikerélményt szerezzenek? Válassza a neves márkák bevált sportfelszereléseit, amelyek a kiváló minőségű anyagok és a funkcionalitás mellett a biztonságot és a tartós használatot is garantálják. 

A Sportanónál sokféle terméket talál, amely segítségével kiválaszthatja az ideális sportfelszerelést iskolája vagy sportszervezete számára. Velünk professzionális felszerelésekkel és tartozékokkal láthatja el tornatermét, sportcsarnokát vagy iskolai edzőtermét, amelyek lehetővé teszik a változatos és biztonságos tevékenységek végzését. Az érdekes megoldásokkal felszerelt, kiváló minőségű eszközök fokozzák a gyakorlatok élvezetét és kényelmét, támogatják a harmonikus fejlődést, lehetővé teszik a biztonságos és egészséges versenyzést, és új kihívások vállalására motiválnak. 

Széles termékválaszték

A Sportanóval való együttműködés egyik szempontja a csúcstermékek gazdag kínálata, amelyet a profi sportolók, a különböző típusú testmozgások kedvelői és a rekreáció imádói széles köre nagyra értékel. Változatos felszerelések, ruhák és kiegészítők: csapatsportokhoz, úszáshoz, ütősportokhoz, birkózáshoz és sok más sportághoz, amelyek lehetővé teszik a tanulók és a különböző korú és fejlettségi szintű sportklubok tagjai számára is a tanórák, az edzések és a szórakozás előkészítését. 

Tapasztalat és szakmai segítségnyújtás

Mindencsatornás platformunk fontos eleme az iskolák és sportklubok képviselőinek szakmai támogatása, a tudás és a tapasztalatok megosztása, a gyors kapcsolattartás és az új megoldások javaslata. Nap mint nap keressük a sport világának legszínvonalasabb termékeit és újdonságait, hogy a fiatalok is edzhessenek, fejlődhessenek és egyre jobb eredményeket érhessenek el, tanáraik és edzőik pedig teljes mértékben kiaknázhassák képességeiket és kreativitásukat. 


Iskolák és sportegyesületek részére szóló ajánlat

Mihez jut hozzá?


Biztonságos és kiváló minőségű választék - a top márkák legjobb termékei  

Minőségi ügyfélszolgálat - a vásárlás minden szakaszában támogatjuk és tanácsokkal látjuk el Önt  

Testreszabhatóság - a különböző sportágakhoz kialakított felszerelések és kellékek széles és változatos kínálata

Kedvező feltételek - különleges sportfelszerelési ajánlat és vonzó kedvezmények

Különböző fizetési formák - PayU, online fizetés, hagyományos banki átutalás, utánvétes fizetés 

Kapcsolat

Kérdést tenne fel?

Vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal chaten, telefonon vagy e-mailen keresztül!