Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

Küzdősport kiegészítők

Küzdősport kiegészítők - csúcsminőség a Sportano sportboltban 

Harci sportokat űz? Intenzíven edz, és a megfelelő felszerelést vagy kiegészítőket keresi az edzéshez? A Sportano.hu sportboltban a harcművészeti kiegészítők kategóriájában olyan professzionális márkák felszereléseinek széles választékát találja, mint az edzőpajzsok, körték vagy táskatartók, mint az adidas, Bushido, Hayabusa, Leone 1947, RDX, MANTO vagy EVERLAST. A megfelelő felszereléssel nemcsak az edzések teljesítményét javíthatja, hanem az egyes mozdulatok vagy reflexek technikáját is befolyásolja. A kiegészítő felszerelések és tartozékok lehetővé teszik, hogy akár otthon is edzhessen.  

Milyen küzdősport-kiegészítőkkel érdemes felszerelkezni? 

Mindenekelőtt a küzdősportok gyakorlásakor jó ötlet olyan kiegészítő felszerelésekkel és kiegészítőkkel felszerelkezni, amelyek nemcsak az edzést gazdagítják, hanem segítenek a technika és a reflexek gyakorlásában is. A megfelelő felszerelés kiválasztásakor vegye figyelembe a reflexlabdát, amelyet a pontosság és az ütési sebesség edzésére terveztek. Az edzőpajzs viszont nagyszerű felszerelés az MMA vagy a boksz számára. Lehetővé teszi az ütések és rúgások erejének finomítását, valamint a technika javítását és a megfelelő mozgáskoordináció elősegítését. A legjobb, ha a falra egy edzőpajzsot választ, amelyet sokkal könnyebb használni. Az összes ütés dinamikájának és pontosságának gyakorlásához tökéletes lesz egy edzőgyöngy, amely egyfajta kisméretű táska. Egy bokszzsák állvány vagy egy bokszzsák tartó is biztosan jól jön, hogy szabadon elhelyezhesse az edzéstárgyat.  

A kényelmes mozgás és edzés érdekében jó ötlet egy tornaszőnyeg, amelyen szabadon mozoghat és állhat az edzések során. A tornaszőnyeg olyan sokoldalú eszköz, hogy az edzőteremben vagy a szabadban végzett edzés során is jól jön.  

Egyéb küzdősport kiegészítők között felszerelheti magát belső kesztyűvel, edző vesetáskával, táskafoglalattal, stabilizátorral vagy bokaszegéllyel, gyöngyház platformmal vagy csuklószegéllyel. Az is jó ötlet, ha van egy edzőtáska vagy hátizsák, amelybe a legfontosabb edzőruhákat és felszereléseket csomagolhatja.  

Milyen küzdősport-kiegészítők hasznosak az egyes edzésekhez? 

Sok kiegészítő, például edzőgyöngy, edzőszőnyeg vagy pajzs olyan sokoldalú, hogy nem csak boksz- vagy MMA-edzésre használható. Természetesen egy edzőgyöngy, egy reflexlabda és egy fali edzőpajzs hasznos az ütések, rúgások vagy az e manőverek végrehajtásának technikája gyakorlásához. Egy vastag edzőszőnyeg jól használható egyenetlen talajon történő edzéshez vagy bemelegítéshez. Az edzőkorongokat viszont az ütéstechnikájának fejlesztésére és az ütés hatékonyságának javítására használják. Az ilyen típusú lemezek általában természetes bőrből készülnek, és géllel vannak töltve, amely elnyeli az ütéseket. Sikeresen használhatóak MMA vagy Muai Thai edzésre.  

Hogyan válasszuk ki a megfelelő kiegészítőket a küzdősportokhoz? 

A megfelelő küzdősport-kiegészítők kiválasztásakor a felszerelést a sportághoz, amelyet űz, valamint a saját igényeihez vagy edzőteréhez igazítsa. A legtöbb termék nagyon sokoldalú, így jól használható a különböző tevékenységek edzéséhez. A tartozékok kiválasztásakor mindenekelőtt az anyagra és a kivitelezésre figyeljen, mivel a felszerelésnek a lehető legtartósabbnak kell lennie, és ellen kell állnia a gyors és kemény ütéseknek. Ha a kiválasztott kiegészítőket magával viszi az edzésre, a termékek súlya is fontos a kényelmes szállításhoz.   

A küzdősportokhoz minőségi kiegészítőket kínáló márkák 

Ha a megfelelő edzőpajzsot keresi, válassza a Bushido, Hayabusa, RDX vagy EVERLAST termékeit. Az edzőkörte viszont remek lehetőség az ütések kivitelezésére vagy a reflexképzésre. A Sportanóban a Leone 1947, az adidas, az EVERLAST és a Hayabusa körtéit találod. Sportboltunkban profi táskatartókkal is felszerelkezhet.  

A kiegészítők között olyan termékeket talál, mint a bokszkörték, belső kesztyűk, stabilizátorok, markolatok vagy edzéskorongok. A Sportanónál MMA, fitnesz és ökölvívó kiegészítőket is kínálunk. Professzionális ügyfélszolgálatunk segít kiválasztani a megfelelő berendezést, és ha egy termék nem felel meg az elvárásainak, akár 30 napon belül visszaküldheti azt! 

Leírás kibontása Leírás összecsukása