• Ingyenes szállítás
 • 30 napos termékvisszaküldés
 • Termékfeladás 48 órán belül
Nav switch

GYIK

Kérdések és válaszok

 • Fiókom

  Hogyan hozhatok létre fiókot?   
  Fiók létrehozásához lépjen a jobb felső sarokban található Fiókom menüpontba, majd a lista kibontása után válassza a Fiók létrehozása lehetőséget. Ezt követően az űrlapon megkérjük, hogy adja meg nevét és bejelentkezési adatait: e-mail címét és jelszavát. 

  A fiók létrehozásának második lehetősége a Google, Facebook és Apple platformok használatával történő bejelentkezés. Adatait arra használjuk fel, hogy gyorsan létrehozzunk egy fiókot a Sportano áruházban (a bejelentkezéshez használt fiókon nem teszünk közzé semmit).  

  Elfelejtettem a bejelentkezési jelszavamat – mit tegyek? 
  Ha elfelejtette bejelentkezési jelszavát, ide kattintva visszaállíthatja jelszavát. Az űrlapban meg kell adnia azt az e-mail címet, amelyre a fiókot létrehozta. Egy idő után a beérkező levelek között megjelenik egy üzenet, amely tartalmazza a jelszó visszaállítására szolgáló hivatkozást. A linkre kattintás után lehetősége lesz jelszavát egy újra módosítani.  

  Előfordul, hogy az ilyen típusú, visszaállítási hivatkozást tartalmazó üzenetek a spam mappába kerülnek. Feltétlenül ellenőrizze ezt a mappát, ha semmi sem került a fő beérkező levelek mappájába. Ha nem kapott tőlünk e-mailt a jelszómódosításról, kérjük, forduljon az Ügyfélszolgálati Irodához: kapcsolat@sportano.hu.  

  Hogyan módosíthatom fiókom adatait?   
  A felhasználói fiókban Ön által megadott összes információ folyamatosan módosítható. Jelentkezzen be fiókjába a Fiókom-> Bejelentkezés menüpontra kattintva a jobb felső sarokban, vagy kattintson ide

  A Fiókom panelen belül módosíthatja alapadatait: vezetéknevét, keresztnevét, számlázási adatait és szállítási címét, valamint új jelszót állíthat be a bejelentkezéshez.  

  Ha módosítani szeretné e-mail címét, vegye fel a kapcsolatot az Ügyfélszolgálattal: kapcsolat@sportano.hu.  

  Hogyan törölhetem a fiókomat?   
  Ha törölni szeretné fiókját a Sportano.pl áruházban, forduljon az Ügyfélszolgálati Irodához: kapcsolat@sportano.hu

 • Megrendelések

  Hogyan adjak le megrendelést?  
  Ha részletes útmutatásra van szüksége a Sportano áruházban történő rendelés leadásával kapcsolatban, lépjen a Hogyan rendeljek menüpontba, ahol minden szükséges információt megtalál.   

  Hogyan vehetem igénybe a promóciós kódot? 
  Ha szeretne kedvezményrefeljogosító kódot felhasználni a Sportano áruházban, tegye a termékeket a kosárba, majd kattintson a Fizetek gombra. A jobb oldali rendelési összesítőben, a fizetendő összeg alatt találja a "Kedvezménykódom van" opciót. A kattintás után megnyílik egy ablak, ahová beillesztheti a kedvezménykódot. Az oldalt lévő narancssárga nyíl aktiválja a kedvezménykódot. A megnyomása után csökkenni fog a rendelési összesítőben szereplő összeg.   

  Mi a rendelés szállítási ideje? 
  A Sportano áruházban leadott rendeléseket munkanapokon a fizetés jóváírásától számított 48 órán belül küldjük ki. Ez idő alatt a megrendeléseket előkészítjük a kiszállításra és átadjuk a futárnak.  

  A futárcég e-mailben és/vagy telefonon tájékoztatja Önt a szállítás várható időpontjáról. Könnyedén megtalálhatja szállítmányát, és követheti annak útvonalát. Itt minden információt megtalál a csomag nyomon követésével kapcsolatban.   

  Mik a szállítási módok? 
  A Sportano áruház szállítási lehetőségeiről és költségeiről ide kattintva tájékozódhat.   

  Kaphatok számlát? 
  A Sportano áruházban minden rendeléshez számlát csatolunk. Ezt a rendelést visszaigazoló e-mailhez csatoltan küldjük.   
  A bejelentkezett felhasználóknak lehetőségük van számlájukat a felhasználói fiók szintjéről letölteni. Ehhez jelentkezzen be fiókjába, lépjen a Rendelések menüpontba, majd kattintson a Számlák mezőre.   

  Hogyan követhetem nyomon a csomagomat? 
  Csomagod nyomon követéséről itt olvashatsz bővebben.   

  Módosíthatom a szállítási címet?  
  Ha módosítani szeretné a szállítási címet, vegye fel a kapcsolatot az Ügyfélszolgálattal.   

  A megrendelés futárnak történő átadása után a szállítási cím a fuvarozó weboldalán keresztül módosítható.    

  Nemzetközi szállítás is elérhető?  
  A Sportano áruházban leadott megrendeléseket csak Lengyelországban teljesítjük.  

  Hogyan és melyik szakaszban módosíthatom a rendelést?  
  Megrendelését a véglegesítés előtt tudja szerkeszteni. Ebben a stádiumban módosíthatja: a címet és a szállítási módot, a szállítási/számlázási adatokat és a megrendelés tartalmát. E célból vegye fel a kapcsolatot az Ügyfélszolgálattal: kapcsolat@sportano.hu.   

  Hogyan törölhetem a rendelésemet?  
  Megrendelését a véglegesítés előtt tudja törölni. E célból vegye fel a kapcsolatot az Ügyfélszolgálattal: kapcsolat@sportano.hu.  

  Miért lett törölve a rendelésem?
  A megrendelés többek között fizetési problémák (nem fizette ki a megrendelését) vagy a termékek elérhetősége miatt kerülhet törlésre. A törléssel kapcsolatos információkat külön e-mailben küldjük el, de a Megrendelések részben a Fiókom menüpontban is megjelennek. 

 • Visszaküldés és reklamáció

  Hogyan küldhetek vissza egy terméket? 

  Minden, a Sportano áruházban vásárolt termék 30 napon belül visszaküldhető. A visszaküldött termék nem viselheti használat jeleit. A visszaküldés szabályairól és menetéről minden információ a Visszaküldések menüpontban található.   

  Mennyi időm van a termék visszaküldésére/cseréjére?  

  A megrendelés kézhezvételétől számítva 30 napon belül kicserélheti vagy visszaküldheti a terméket.  

  Hogyan tehetek panaszt?

  Ha panaszt szeretne tenni a Sportano áruházban vásárolt termékkel kapcsolatban, lépjen a Reklamációk és garancia menüpontra. Itt egy reklamációs űrlapot talál, amelyet ki kell tölteni és el kell küldeni a kapcsolat@sportano.hu címre. Csapatunk folyamatosan tájékoztatja Önt a panaszkezelés során meghozott döntésekről és a további lépésekről.  

  Mire vonatkozik a reklamáció?  

  A Sportano áruházban vásárolt összes termékkel kapcsolatban tehet reklamációt. Élelmiszer-csoport (pl. étrend-kiegészítők, tápanyagok) esetén a reklamációt a lejárati időn belül kell benyújtani. A reklamációs eljárással és szabályokkal kapcsolatos minden információ megtalálható a Reklamációk és garancia, valamint az Áruház ÁSZF menüpontokban.  


  Hogyan kapom vissza a befizetett összeget? 
  A visszatérítés vagy a reklamáció pozitív elbírálása esetén a visszatérítés a megrendelés kifizetésének módjával megegyező formában történik. Ha a hagyományos banki átutalást vagy az utánvétes fizetési lehetőségét választotta, kérjük, adja meg az átutalás adatait a visszaküldési vagy reklamációs űrlapon.   


  A visszatérített összegnek a csomag kézhezvételétől vagy a reklamációs kérelem elfogadásától számított 14 napon belül meg kell érkeznie számlájára. A gyakorlatban a visszatérítés 3-5 munkanapon belül megtörténik.   

 • Biztonság és egyebek

  Az általam vásárolt termékek eredetiek?  
  A Sportano áruházban minden termék ismert márkáktól és gyártóktól származik. Garantáljuk, hogy termékeink eredetiek és nem használtak. Ha kérdése van, forduljon Ügyfélszolgálatunkhoz, akik eloszlatják kétségeit és rendelkezésére bocsátják a szükséges információkat.  

  Biztonságos az online fizetés a weboldalon?  
  A Sportano áruházban történő vásárlások online fizetése a PayU platformon keresztül történik. A rendelkezésre álló lehetőségek (online bankkártyás fizetés és elektronikus átutalás) teljesen biztonságosak.  

  Hogyan használják fel az adataimat?
  A személyes adatok tárolásával, feldolgozásával és felhasználásával kapcsolatos minden információ megtalálható az Adatvédelmi és Süti Nyilatkozatban.   

  Vonatkozik a termékekre garancia?   
  A Sportano üzletben vásárolt árukra 2 év garancia vonatkozik. A garanciával kapcsolatos információk a terméklapon találhatók. Felhívjuk figyelmét, hogy egyes termékcsoportok (pl. élelmiszerek) garanciális időszaka eltérő lehet.   

  A garanciával kapcsolatos minden részlet megtalálható a Reklamációk és garancia menüpontban.  

  Fizikai boltban is megvásárolhatom a termékeket? 
  Jelenleg a Sportano áruházban az értékesítés kizárólag online történik. Ha nem tudja, hogyan rendeljen tőlünk terméket, nyissa meg az útmutatót, amelyben a vásárlás minden lépését leírtuk. Ha bármilyen kérdése vagy kétsége van, kérjük, vegye fel a kapcsolatot csapatunkkal.  

  Hogyan vehetem fel a kapcsolatot a Sportano.pl-lel?
  Csapatunk a vásárlás minden szakaszában az Ön rendelkezésére áll. Ha támogatásra van szüksége, kérdése vagy kétsége van, forduljon hozzánk bizalommal. Ezt megteheti a kapcsolatfelvételi űrlapon, e-mailben vagy közvetlenül ügyfészolgálatunk felhívásával. Itt minden elérhetőséget megtalál