Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

Fitness cipők

Edzőcipő: fitneszhez, edzőterembe és azon túl is 

A megfelelő párnázás, stabilizálás és a lábfej alátámasztása a legfontosabb, de nem az egyetlen feladat, amelyet az edzőcipőnek teljesítenie kell. A fitneszcipőnek a dinamikus mozgások során mind a táncparketten, mind a megemelt platformon (pl. aerobic lépcsőn) biztonságosan kell tartania a lábat. Az edzőtermi edzőcipőnek viszont jó talajérzetet kell biztosítania, és támogatnia kell a lábat, amikor jelentős többletterheléssel, például súlyzóval dolgozik, kettlebells vagy súlyzók. 

Milyen edzőcipőt válasszunk? Tippek

Az edzéshez megfelelő cipő kiválasztásakor kezdje azzal, hogy meghatározza, milyen fizikai tevékenységhez fogja használni. A különböző edzéstípusok különböző talpmerevséget, talajhoz való tapadást vagy felső magasságot igényelnek.  
  
Az edzőcipő vásárlásakor fontos szempont a megfelelő méret kiválasztása. A jól illeszkedő lábbeli maximalizálja az edzés kényelmét, javítja a teljesítményt és csökkenti a sérülés kockázatát. A túl szűk cipők kopást és lábfájdalmat okoznak, míg a túl széles cipők leeshetnek a lábról, és veszélyes helyzetekhez vezethetnek. Optimális esetben a cipő 0,5 cm-rel nagyobb lehet, mint amit általában visel (nem fog szorítani, ha például intenzív edzés közben megduzzad a lábfeje). 

Sokoldalú edzőcipő 

Az univerzális edzőcipő alapvető eleme a könnyű és jól szellőző felsőrész (pl. hálós, hálós panelekkel a túlmelegedés megakadályozására) és a felsőrész megerősítése. Gondoskodjon speciális, ergonomikus talpbetétről (pl. Ortholite), amely alkalmazkodik a láb formájához, kopásálló gumitalpról és erős fűzőről (a láb megfelelő stabilitása érdekében). 

Tornacipő 

A talpuknak közepes vastagságúnak és keménységűnek kell lennie, lehetőleg kiváló minőségű, kopásálló gumiból. Jó ötlet, ha légáteresztő és megerősített felsőrésszel rendelkeznek. Az edzőtermi edzőcipőnek lehet enyhén megemelt sarka (ezeket nevezzük emelőnek), hogy a deadlifts vagy súlyzós guggolások végrehajtása során kényelmesebb legyen, és hogy csökkentse az ízületi fájdalmak kockázatát.  

Cipő a fitnesz órákhoz 

A fitneszcipőnek könnyűnek kell lennie, és megfelelő szellőzést kell biztosítania a láb számára. Győződjön meg róla, hogy rugalmas talpuk van, amely a dinamikus mozgásokhoz (pl. ugrások, rúgások, koreográfiák stb.) ütéscsillapítással rendelkezik, és a talajon való jó tapadást biztosító futófelülettel.Fordítson figyelmet a pontos fűzésre, amely segít stabilan tartani a lábat, és így csökkenti a boka- vagy térdsérülések kockázatát. A megfelelő párnázás ebből a szempontból is lényeges, ami a fitneszcipőkben beépített gélpárnák (pl. Asics Gel) vagy légpárnák (pl. AirMax) formájában jelenik meg

Férfi és női edzőcipők a Sportano kínálatában 

A Sportano.hu sportboltban összegyűjtöttük a legjobb férfi és női edzőtermi és fitnesz edzőcipőket, amelyek minőségi, tartós anyagokból készültek, és innovatív technológiákkal gazdagodtak, amelyek maximális kényelmet és edzéshatékonyságot biztosítanak.Tanácsadóink segítségével a Nike, az adidas és számos más, a sportolók által világszerte nagyra értékelt márka kínálatából választhatsz vonzó áron és igényeidre szabott edzőcipőt. Garantáljuk a 24 órán belüli gyors szállítást és a 30 napos visszatérési jogot.

Leírás kibontása Leírás összecsukása