Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

Kosárlabda kosarak

Kosárlabdakosarak - válasszon egy megbízható és stabil modellt a Sportano üzletben 

A kosárlabda nagyon népszerű a csapatsportok között, és gyermekek és felnőttek számára egyaránt alkalmas. Javítja a mozgáskoordinációt, a fittséget, és remek szórakozást nyújt a szabadban vagy a beltérben. A Sportanónál a kosárlabdapalánkok széles választékát kínáljuk, beleértve a szabadon álló modelleket, az állítható modelleket vagy a mini szetteket, amelyeket a kertben, a kertben vagy otthon használhat. Olyan neves márkák professzionális kosaraival szereljük fel Önt, mint a Spalding, Wilson, Hudora, Quick Play, Meteor vagy SKLZ.  

Gyermekeknek, profi, álló vagy állítható - kosárlabdakosarak típusai 

A terméktípusok között talál egy állítható kosárlabdakosarat, amely kiválóan alkalmas szabadidős játékokra. A megfelelő megoldásokkal a méretei beállíthatók, így a terméket az Ön igényeihez igazíthatja. A magasságban állítható kosárkosár a gyermekek számára is ajánlott, mivel a méreteket szabadon a legkisebb játékosok magasságához igazíthatja. A szabadon álló kosarak alternatívája a hordozható kosárlabdakosár, amelynek legnagyobb előnye a mobilitás. A kosarat tetszőleges helyre áthelyezheti. A szabadtéri használatra általában szabadon álló kosárlabdakosár a megoldás, amelyhez a kosárlabda hátfalát rögzítik. 

A szobában egy mini kosárlabdakosár is található, amely remekül alkalmas arra, hogy a gyerekek otthon is játszhassanak kikapcsolódásra. Általában ajtóra vagy falra szerelik, és általában egy kosárral ellátott hátlapból áll. Ez lehetővé teszi, hogy a ház bármelyik sarkából játszhasson szeretteivel. A gyermekkosarak általában kis méretű termékek, amelyeket a kicsik kényelmesen használhatnak. 

Kosárlabdakosarak méretei 

A kosárlabdakorong méretei rendkívül fontosak, különösen akkor, ha a kosárlabda edzéséhez és játéktechnikájának javításához megfelelő kosárlabdát kíván vásárolni. A professzionális játékokban a kosárlabdakerék átmérője 450-460 cm körüli, a kosárlabda hátlapja pedig általában 180x105 cm méretű. Ezen kívül a kosárlabdakosár magassága körülbelül 3,05 méterrel a talaj felett van meghatározva. Az ilyen beállítások azonban jól működnek a professzionális játékoknál.  

Ha szabadidős szórakozásra tervezi a kosárlabdakosár vásárlását - nem fontos, hogy a kosárlabdakosár milyen magasságban lesz elhelyezve. Ekkor érdemes beruházni egy állítható kosárba, így a magasságot ennek megfelelően változtathatja. Egy ilyen modell különösen jól működik a gyermekek számára, ahol a méreteket a magasságukhoz és a képességeikhez igazíthatja.  

Kosárlabdakosarak minden játékos számára alkalmasak 

A megfelelő modell megvásárlása előtt vegye figyelembe, hogy mekkora hely áll rendelkezésére. Ez segít eldönteni, hogy szabadon álló kosárkosarat, állítható kosárkosarat vagy mini kosárlabda-hátvédet válasszon-e, valamint azt, hogy hova szerelje fel - a falra vagy az ajtóra (a nem szabadon álló modell esetén). A választás során figyeljen magára a hátlapra is, és arra, hogy miből készült. A kosárlabda hátfalának és kosarának tartós, időjárásálló anyagból kell készülnie. Leggyakrabban műanyagból vagy rétegelt lemezből, néha akrilüvegből is tervezik a hátlapokat. A horganyzott acélból készült modellek korrózióállóak, de már sokkal kevésbé használatosak.  

Ha professzionális kosárlabdakosarat keres, válasszon szabadon álló vagy állítható magasságú modelleket. Szabadidős használatra az ajtóra vagy falra szerelt termékek jól működnek kül- és beltéren egyaránt. Gyermekek számára választhatsz egy kis kosárlabdakosarat, mini szettet vagy mini kosárlabdakosarat a szobába. 

Kosárlabda kosárlabda - márkák, amelyekre fogadni lehet 

A Sportano.hu üzlet kínálatában szabadon álló kosárlabdakosarakat talál, amelyeket csarnokban, kertben, valamint játékra és kikapcsolódásra terveztek. A kosárlabda-képességek edzéséhez és fejlesztéséhez szükséges modellekkel is felvértezzük Önt. A kosárlabdapalánkok és -karikák viszont otthoni használatra vagy olyan helyekre alkalmasak, ahol nem lehet álló modellt elhelyezni. Üzletünk választékában olyan neves márkák kosárlabdakorongjai közül választhat, mint a Wilson, Spalding, SKLZ, Hudora vagy QuickPlay. Minden elérhető termék tartós anyagokból készül, és az egyszerű és könnyű összeszerelés jellemzi őket, függetlenül a termék elhelyezésétől. 

Leírás kibontása Leírás összecsukása