Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

Teljes arcú sisakok

Teljes arcú sisakok - tartós és kényelmes modellek a Sportano üzletben 

A fej védelme kerékpározás közben alapvető fontosságú, függetlenül attól, hogy hol közlekedik egykerekűvel. A kerékpározás egyes fajtái különleges védelmet és biztonságot igényelnek egy esetleges esés következményeinek minimalizálása érdekében. Olyan extrém kerékpározásról beszélünk, mint az enduro vagy a freeride, ahol az útvonalak különböző nehézségi szintjei, nagy sebesség, trükkök vagy emelkedők vannak. A biztonságos kerékpározáshoz a pályán teljes arcot fedő kerékpáros sisakkal kell felszerelkeznie. A Sportanónál olyan professzionális márkák kiváló minőségű full face sisakjait találja, mint az UVEX, POC, FOX, Leatt, 100%, BELL, Dainese vagy Alpina.  

Mikor érdemes teljes arcú kerékpáros sisakot vásárolni? 

A teljes arcú kerékpáros sisakok a piacon kapható legjobban megépített és legjobban védő sisakok közé tartoznak, mivel robusztus és tartós felépítésükkel tűnnek ki. A teljes arcú sisak felépítése azt jelenti, hogy a teljes fejet és az arc nagy részét teljes egészében beburkolják. Nagyobb napellenzővel és állkapocsvédelemmel felszerelve. Megjelenésében hasonlít egy motorsport sisakra, például egy motocross sisakra, de sokkal jobban szellőzik és valamivel könnyebb. A teljes arcú kerékpáros sisakot mindenekelőtt úgy tervezték, hogy védje a fejet és megfelelően stabilizálja azt, valamint hogy megakadályozza a súlyos sérüléseket egy ellenőrizetlen esés esetén. Ha az extrém kerékpározási típusok, például az enduro, mtb, freeride vagy a kerékpáros parkokban való kerékpározás a kedvence, akkor érdemes egy teljes arcú kerékpáros sisakot magával vinnie. 

Teljes arcú kerékpáros sisak kiválasztása 

Amikor teljes arcú mtb- vagy endurosisakot választasz, mindenekelőtt arra figyelj, hogy a körméret megfelelően illeszkedjen a fejedhez. A sisak nem nyomódhat össze, mert ez kellemetlen érzést okoz. Egy túl nagy modell nem fogja jól védeni a fejét, és használat közben is elmozdulhat. Egyes modellek állítható kerülettel rendelkeznek, ami lehetővé teszi, hogy a sisak megfelelően illeszkedjen a fejedhez. Méréskor ellenőrizze a pontos szélességet és mélységet, valamint az állítási rendszert (pántokkal vagy speciális kampókkal). A sisak nem szoríthat vagy szoríthat, ezért a megfelelő modell kiválasztásakor a kényelem alapvető fontosságú. A kerékpáros sisaknak stabilnak és kényelmesnek kell lennie. A megfelelő méret kiválasztása fontos, amikor gyermek teljes arcú sisakot keres, ahol a gyermek feje sokkal kisebb, és a modellt megfelelően be kell állítani. A gyermek teljes arcú sisakok általában sokkal könnyebbek vagy kevésbé beépített javaslatok, hogy alacsonyabb súlyú terméket kapjanak. Ezen kívül ellenőrizze a kiválasztott modell szellőzését, mivel a teljes arcú sisakok sokkal kevesebb nyílással rendelkeznek, mint a klasszikus kerékpáros sisakok. Általában minél több lyuk van, annál jobb a szellőzés. 

Teljes arcú sisak - érdemes levehető állkapoccsal rendelkező modellt vásárolni? 

A piacon kapható levehető állkapoccsal ellátott teljes arcú sisak, amelyet leginkább a kihívást jelentő terepen motorozók és a kerékpáros parkok alkalmi használói használnak. Ezután nem akarnak második sisakot vásárolni, és egy levehető állkapoccsal ellátott sisakot választanak. Ez egy nagyon sokoldalú lehetőség, amely helyet takarít meg, különösen utazáskor. A levehető állkapocs modell sokkal jobb szellőzéssel rendelkezik, mint a klasszikus teljes arcvédő, és az állkapocs bármikor felszerelhető vagy levehető. Ha csak egy olyan sokoldalú terméket keres, amely a mindennapi és az extrém motorozáshoz egyaránt használható, válasszon egy levehető elülső résszel ellátott teljes arcú sisakot.  

Kerékpár teljes arcú sisakok akár 17328 HUF

Ha 17328 HUF szeretné megtalálni a megfelelő teljes arcú sisakot, válasszon egy modellt a középkategóriás márkák közül, amelyek egyszerű sisakokat kínálnak klasszikus típusú rögzítéssel, például Monomatic vagy állítási rendszerrel. Ennél a sisaktípusnál figyeljünk a sisak héjára, ahol általában megkülönböztetünk Hard shell és In-Mold sisakot. Az első sisaktípus egy öntött külső héjból és egy belső EPS-héjból áll, amely olyan szerkezetet hoz létre, amely ellenáll a külső behatásoknak. Az In-Mold héj viszont egy merev habbal borított külső réteg, ahol a két réteg össze van ragasztva. Ez a megoldás erősebbé és hőállóbbá teszi a sisakot.  

Kerékpár teljes arcú sisakok akár 25992 HUF

Ha professzionális modellt keresel, akkor a Sportanónál 25992-34656 HUF találsz egy teljes arcot fedő sisakot az UVEX márkától, amely speciális hálóval véd a rovarok ellen, és antiallergén béléssel rendelkezik. A sisak a Monomatic zárórendszerrel van felszerelve, egy olyan zárórendszerrel, amely lehetővé teszi a kerület és a méret többlépcsős beállítását. A 13 szellőzőnyílás biztosítja a megfelelő légáramlást, ami rendkívül fontos a hosszú utak során vagy a meleg időben történő lovaglás során.  

Teljes arcú kerékpáros sisakok - mely márkákra érdemes fogadni? 

Sportboltunkban olyan neves gyártók, mint a Leatt, a 100%, a BELL, a Dainese vagy az Alpina professzionális teljes arcú sisakjaival szerelheti fel magát. Érdemes odafigyelni a FOX teljes arcú kerékpáros sisakjaira vagy az UVEX teljes arcú sisakjaira, amelyek modern technológiákat alkalmaznak, hogy mindenkor biztonságot nyújtsanak. A megfelelő modell kiválasztásakor mindenekelőtt ellenőrizze a beállítási rendszert, a rögzítés típusát, valamint a fejkörfogathoz igazodó pontos méretet. Ügyfélszolgálatunk segít kiválasztani a megfelelő terméket, és ha nem felel meg az Ön igényeinek, akár 30 napig visszaküldheti! 

Leírás kibontása Leírás összecsukása