Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

FIZAN

Fizan

Az olasz Fizan márka története 1947-ig nyúlik vissza, amikor az alapító Dominico Fincati innovatív, alumíniumból készült túrabotokat fejlesztett ki. Addig általában acélból készültek. Fincati találmánya mérföldkőnek bizonyult, amely forradalmasította a túrabotok tervezésének megközelítését. A márka a kezdetektől fogva folyamatosan fejlesztett és befektetett a fejlesztés és kutatás területén, aminek köszönhetően a világ egyik vezető, speciális túra- és síbotokat gyártó, új trendeket meghatározó, dizájn terén is élenjáró cégévé vált. 

A Fizan csak olyan termékeket fogad el, amelyek a részletekre való odafigyeléssel készültek és több szinten teszteltek. Ennek köszönhetően a vásárlók biztosak lehetnek abban, hogy a Fizan névvel aláírt termékek a lehető legjobb minőségűek. A márka minden egyes formatervezése nagyon jól átgondolt, és az egyes termékmodelleket rendkívüli tartósság és ergonómia jellemzi. Mi több, a márka modern technológiákat használ a gyártás során, amelyek növelik a termék minőségét. Ezek közé tartozik az Antishock és a Flexy Internat System, amelyek rögzítik az oszlopokat és megakadályozzák, hogy véletlenül összecsukódjanak. A Fizan gyártó vezető kollekciói között olyan sorozatokat említhetünk, mint a Nordic Walking, Trekking, Touring, Walking, amelyek megfelelnek a különböző sportolók igényeinek. 

A Fizan márka számára a környezetvédelmi kérdések is nagyon fontosak. A vállalat raktárai napelemekkel vannak felszerelve, így a gyár nem bocsát ki káros CO2-t, és több energiát is termel. 

Leírás kibontása Leírás összecsukása