• Ingyenes szállítás
  • 30 napos termékvisszaküldés
  • Kézbesítés 3-4 munkanapon belül
Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

Kerékpár utánfutók

Kerékpár utánfutó és autósülés: utazás együtt két keréken

Az aktív családi kerékpározás az egyik legjobb módja a szabadidő eltöltésének. Ha gyermeke még nem tud járni (vagy akár önállóan ülni), a kerékpárülések és a pótkocsik jelentik a mentőövet. A kerékpárülések viszont remek választásnak bizonyulnak az idősebb gyermekek számára. Bármelyik megoldást is választja, gyermeke biztonsága a legfontosabb. A Sportanónál kerékpárülések és utánfutók széles választékát találja. Ha kerékpáralkatrészeinket és tartozékainkat választja, biztos lehet benne, hogy gyermeke biztonságban lesz, és a kerékpározás még élvezetesebbé válik.

Kerékpár utánfutó gyerekeknek: mire figyeljünk vásárláskor?

Összeállítottunk egy rövid útmutatót arról, hogy mire kell figyelnie, amikor kerékpár utánfutót vásárol. Tudjon meg minden szükséges információt a Sportano által kínált termékekről.

Méret

Kínálatunkban egy vagy két gyermek számára alkalmas kerékpár utánfutókat talál. Minden pótkocsinak van egy maximális magasság- és súlyhatára. Az egyszemélyes pótkocsi maximális terhelhetősége körülbelül 35 kg, a kétszemélyes pótkocsié pedig legfeljebb 45 kg. Mindkét változatban a felső magassági határ 120 cm körül van.

Értékcsökkenés

A különböző kerékpár-utánfutó modellek különböző technológiákat és módszereket alkalmaznak a lengéscsillapításra. Az első típus a laprugók: a rugók a városban való közlekedés során előforduló helyzetek többségével megbirkóznak. A második típus a rugós csillapítás: a rugók nem csak aszfaltozott utakon, hanem göröngyös, nehéz terepen való közlekedéskor is jól működnek.

Anyag

A Sportanónál kapható kerékpár utánfutók védelmet nyújtanak a zord időjárási viszonyok ellen. A legtöbb termék kivitelezésénél alkalmazott vízálló anyagnak köszönhetően gyermeke védve lesz az esőtől, és a szélálló anyag a kellemetlen széllökésektől is megvédi. Az anyagnak szellőzőnyílásokkal is rendelkeznie kell, és képesnek kell lennie arra, hogy lefedje őket a bejövő víz elől.

Funkcionalitás

Amikor eldönti, hogy milyen utánfutót vásároljon, azt is érdemes mérlegelni, hogy azt kizárólag kerékpározásra vagy más tevékenységekre, például kocogásra vagy sífutásra is használja-e majd. A téli utakra szánt pótkocsik speciális csúszókkal szerelhetők fel, míg az állítható kormányokkal és megerősített párnázással ellátott modellek ideálisak futáshoz. A görkorcsolyázás biztonságát a kiegészítő tárcsafékek biztosítják.

Leírás kibontása Leírás összecsukása