Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

Női ruházat

Női sportruházat az online sportboltban: Sportano.hu

Minden körülmények között megfelelő ruházatot keres sportoláshoz? A Sportano üzletben női ruházatot talál különböző tevékenységekhez: a szabadtéri tevékenységektől az edzőteremben vagy a sportcsarnokban való edzésig. Az egyes ruhadarabok kiválasztásakor fontos, hogy biztosítsuk a magas minőségű anyagot, a biztonságot és a viselési kényelmet, hogy a ruhák ne okozzanak kellemetlenséget a tevékenység során. Válasszon az igényeinek megfelelő női sportruházat számos professzionális márkája közül. 

Edzés közben érdemes ügyelni a kényelemre, ezért a ruháknak szabadon kell illeszkedniük a testre, nem szabad korlátozniuk a mozgást. A Sportano üzletben található ruhák garantálják a legmagasabb minőséget. A női sportruházat főként technológiai alapú anyagokból készül. Ha most kezdte a sportkalandot, segítünk Önnek minőségi és kényelmes termékekről gondoskodni. 

Női sportruházat: a sportoláshoz szükséges alapdarabok 

Mielőtt úgy dönt, hogy konkrét sportruházatot vásárol, fontolja meg, hogy milyen típusú tevékenységhez van szüksége a kiválasztott ruházatra, különösen, ha még csak most kezdi a sportkalandot. A Sportano üzlet minden lehetőségre felkészült, a ruházat minden elemét kínálja.  

Női pulóverek és melegítők

A sportolás közbeni kényelem a legfontosabb elem a sportoláshoz szükséges ruházat kiválasztásakor. Ha nagyobb szabadságra van szüksége edzés vagy túrázás közben, érdemes sportos melegítőfelsőt választania. Találhatsz edző-, túra-, sí- és termoaktív melegítőpólókat, amelyek alkalmasak szabadtéri tevékenységekhez, hogy megvédjék a testet a hőveszteségtől.  

Kabátok és ujjatlan kabátok 

A kabát kétségtelenül a legfontosabb ruhadarab, különösen a hidegebb évszakokban. Itt a legmagasabb minőségű anyagokból és technológiákból készült felsőruházatokat talál, mint például a GORE-TEX®, amely magas szintű víz- és szélvédelmet biztosít. Ha már megvásárolta a megfelelő kabátot, bármilyen körülményekre - esőre, hóra, szélre vagy hidegre - fel lesz készülve. A Sportanónál vízálló tulajdonságokkal rendelkező esőruhákat és termoaktív kabátokat kínálunk a szabadtéri tevékenységekhez. Egyes modellek ClimaProtect rendszerrel vannak felszerelve, amely védelmet nyújt a hideg és más kedvezőtlen körülmények ellen. Másrészt az olyan márkák kabátjai, mint a Maloja, a Therm-ic vagy a CMP, olyan külső ruházatot jelentenek, amely egy Primaloft nevű szintetikus szigeteléssel rendelkezik. Ez felelős a magas hőszigetelésért és nedvességállóságért. A két kerék szerelmesei kerékpáros kabátokat találnak, amelyeknek köszönhetően a hidegebb napokon is képesek lesznek kilométereket tekerni. Kínálatunkban elegáns gallérral ellátott fűtött mellényeket is talál, amelyek egész évben sikeresen viselhetők.  

Női sportnadrágok 

A Sportanónál női nadrágok széles választékát kínáljuk a szabadtéri tevékenységekhez vagy a sportcsarnokban végzett edzésekhez. A hosszú edzőnadrágok, a női rövidnadrágok vagy a speciális túranadrágok lehetővé teszik, hogy anélkül legyen aktív, hogy korlátozná a mozgását. Zsebes melegítőnadrágokat is kínálunk, hogy minden helyzetben kényelmes legyen. A nadrágok és rövidnadrágok széles választékát találja, amely minden nő fitnesz- és sportolási szintjének megfelel.  

Női blúzok és felsők 

Amikor sportol, a ruhája nem korlátozhatja a mozgását, ezért a Sportano olyan női blúzokat és felsőket kínál, amelyek nem engedik a korlátokat és a túlzott izzadást. Kínálatunkban tankpólók és rövid ujjú felsők is szerepelnek. Ideálisak az edzés közbeni dinamikus mozgásokhoz. 

Gondoskodtunk róla, hogy minden nő megtalálja a hozzá illő ruhát. Azok számára, akik jógáznak vagy más test- és lélekgyakorlatokat végeznek, a legjobbak a jóga felsők lesznek, amelyek alkalmasak a szőnyegen végzett minden mozgási tevékenységhez.  

Női speciális ruházat 

Minden típusú tevékenységhez speciális női ruházatra van szükség. Edzeni szokott az edzőteremben vagy fitneszórákra jár? A Sportanónál professzionális sportleggingseket és melltartókat talál, amelyekben korlátozás nélkül sportolhat. Az erő- és kardióedzés során fontos, hogy az anyag lehetővé tegye a szabad mozgást. 

A szabadtéri ruházat ideális túrázáshoz, kerékpározáshoz és téli sportokhoz. Ebből a célból célszerű termoaktív és vízálló tulajdonságokkal rendelkező termékeket választani. Az üzletben olyan kiegészítőket talál, mint a balakarók és a kendők, amelyek a hőveszteség elleni védelmet szolgálják.  

Női sportruházat ismert márkáktól 

A hivatásos és amatőr sportoláshoz egyaránt megfelelő ruházatra van szükség, amely minden edzést élvezetessé tesz. A Sportano.hu weboldalon számos ismert márka női ruházatának széles választékát találja, mint például: adidas, 4F, Nike, Gym Glamour, Viking, X-Bionic vagy Pit Bull West Coast. Velünk minden tevékenységhez teljes lesz a felszerelés.  

A Sportano női sportruházatai magabiztossá és kényelmessé teszik a tevékenységed során. Üzletünk termékeivel kirándulhat a hegyekbe, kerékpározhat vagy részt vehet fitneszórákon. Üzletünk munkatársai segítenek kiválasztani a megfelelő termékeket, és ha a kiválasztott ruhadarab nem illik rád - ne aggódj. A csomag kézhezvételétől számított 30 napig engedélyezzük a visszaküldést, így a terméket visszaküldheti, és egy másik ruhadarabot választhat. A Sportanóval minden tevékenység öröm lesz. 

Leírás kibontása Leírás összecsukása