Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

Snowboard kötések

Snowboard kötések: elengedhetetlen a biztonságos lovagláshoz 

Snowboard kötések A Sportano.hu termékek széles választékát kínálja mind a profik, mind a kezdők számára. A legjobb minőségű anyagok kiválasztásával a legjobb márkák olyan snowboard kötéseket hoznak létre, amelyek támogatják a biztonságot a lejtőn

Snowboard kötéstípusok: melyiket válasszuk?

A snowboard kötések széles választékából nem mindig lehetsz biztos benne, hogy megfelelnek-e a lovaglási stílusodnak és tudásszintednek. Néhány tipp segítségével kiválaszthatja az igényeinek megfelelő tökéletes snowboard kötést, és ne aggódjon a csat beállítása miatt. 

A rossz időjárás és a rosszul illeszkedő felszerelés veszélyes helyzetekhez vezethet a lejtőkön. A kedvezőtlen időjárás gyakori jelenség a hegyekben, ezért készüljön fel mindenre: a megfelelő védelem csökkenti a sérülés kockázatát. Ne aggódj - a snowboard kötések széles választékában megtalálhatod a síelési stílusodnak megfelelő kötést. 

A snowboard kötések puha és kemény kötések lehetnek: az adott modell kiválasztása a lábbeli és a snowboard rugalmasságától függ. A kezdők a klasszikus, pántos kötést választják, amely a bakancs tetején és a boka körül egy pánttal van ellátva. Ez egy problémamentes megoldás azok számára, akik még csak most tanulnak lovagolni, mert ez elveszi a stresszt a becsatolással kapcsolatban. Ha agresszívabban motorozol, válassz kemény kötéseket nagyobb merevséggel. 

A step-in kötések abban különböznek a step-out kötésektől, hogy nincsenek pántok és a rögzítési rendszer, amelyhez illeszkedő bakancsok szükségesek. A hibrid snowboard kötések mindkettő tulajdonságait egyesítik. Fontos megjegyezni, hogy a kötéseket a felszereléshez kell igazítani, és nem fordítva - a kötések hajlításának meg kell egyeznie a bakancs és a snowboard hajlításával

Snowboard kötések a legjobb márkáktól a Sportano.hu-on

Nehéz elképzelni a snowboardozási készségek fejlesztését speciális felszerelés nélkül. Az olyan márkák gondosan kiválasztott termékei, mint a HEAD, Ride, Salomon, UNION, K2 vagy Bent Metal, az alapot jelentik a több órás szórakozáshoz a lejtőkön. 

A snowboard kötések a legapróbb részletekre is odafigyelve készültek, így javítva a versenyző teljesítményét. A bevált csatok garantálják a biztonságot és megakadályozzák a snowboardról való véletlen lecsatolást. A gyártók sokéves tapasztalata a téli sportok területén arra készteti őket, hogy az új termékek létrehozásakor figyelembe vegyék az ezzel a területtel kapcsolatos tényezőket. 

Ha a Sportano.hu téli sportfelszereléseket választ, biztos lehet benne, hogy nem csak a kínált termékek legmagasabb minőségében, hanem a csapatunk szakmai tanácsadásában is. Szívesen adunk tanácsot, hogy melyik snowboard kötést érdemes megvenni! A Sportano.hu emellett világos, könnyen használható kategóriákat és profilokat kínál a kiválasztott márkákról, amelyek segítenek kiválasztani az Ön elvárásainak tökéletesen megfelelő felszerelést. 

Leírás kibontása Leírás összecsukása