Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

Bokszkesztyű

Bokszkesztyű: a küzdősport edzők számára kötelező darabok 

A bokszkesztyű minden bizonnyal a legfontosabb felszerelés az ilyen típusú küzdősportok minden rajongója számára. Mindenki számára nélkülözhetetlenek - egy kezdő, aki a képzését kezdi, valamint egy profi bokszoló, aki versenyeken vesz részt. A Sportano a legmagasabb minőségű bokszkesztyűket kínálja, kizárólag olyan világmárkákból, mint az adidas, Bushido, Everlast, Ground Game vagy SKLZ.  

Hogyan méretezzem a bokszkesztyűmet?

A hatékony ütések kivitelezéséhez tökéletes pontosságra van szükség, és ez csak a megfelelő bokszkesztyűvel lehetséges. Rendkívül erősnek és tartósnak kell lenniük, és alkalmazkodniuk kell a kéz formájához.   

A bokszkesztyű méretét a súlya határozza meg, amelyet unciában (OZ) adnak meg. A legkönnyebb kesztyűmodellek a 6-8 OZ közötti súlytartományban vannak a gyermekek és a nők számára. A rendszeresen edző hölgyek és juniorok idővel nehezebb, 10-12 oz súlyú kesztyűket választanak. A férfiak és a profik viszont a 14 OZ méretű vagy nehezebb bokszkesztyűkhöz nyúlnak, ha nagyobb kezük van.   

A bokszkesztyűk a rögzítés típusai tekintetében is különböznek. A tépőzár a legnépszerűbb rögzítőelem. Ez lehetővé teszi, hogy a kesztyűt gyorsan és mindenekelőtt önállóan felvegye és levegye. A profik gyakran választják a fűzős bokszkesztyűket, de ezek felhúzásához egy másik személy segítségére van szükség. Ennek a rögzítési rendszernek köszönhetően a kesztyű tökéletesen illeszkedik a kézbe egy hosszú küzdelem vagy intenzív edzés során.   

A bokszkesztyűk tartóssága és kényelme attól is függ, hogy milyen anyagból készültek. A legjobb modellek természetes bőrből vagy kiváló minőségű bőrből és szintetikus anyagokból készülnek. Sok csúcskategóriás bokszkesztyű rendelkezik hálós betétekkel is a megfelelő szellőzés biztosítása érdekében.   

A legjobb bokszkesztyűk a jól ismert márkáktól 

Annak érdekében, hogy minden edzés a legmagasabb színvonalon történjen, érdemes felszerelkezni a legjobb minőségű, jól ismert és elismert márkájú bokszkesztyűkkel. Az Everlast kesztyűk nagyon népszerűek a profi bokszolók körében. A gyártó modelljei a klasszikus és a modern kombinációja. Kiváló minőségű bőrből vagy modern szintetikus anyagokból készülnek, gyakran speciális légáteresztő betétekkel a tenyéren. A bokszstílus időtlen ikonja, lézergravírozott részletekkel az ökölön vagy a legendás Everlast logóval a mandzsettán.   

Érdemes odafigyelni a természetes bőrből készült Bushido bokszkesztyűre is, réteges párnázással és dupla tépőzáras rendszerrel. A speciális habszivacs kiváló ütéscsillapítást biztosít, míg az innovatív DBX Wrist Protect rendszer garantálja a csukló további merevítését edzés közben és a sérülések elleni védelmet.  

A Sportano boxkesztyűk széles választékát kínálja különböző méretekben kezdők és profik számára. 

Leírás kibontása Leírás összecsukása